fiv dr dragos albu 44

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Maria, daca esti din Bucuresti, la medlife se recolteaza analizele mentionate de tine si sambata.
Degeaba le faci astazi, este prima zi de menstruatie. Tb in ziua 2-3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

alexa, 0746.464.629. cel putin asa il am eu, receptie MMF. sper sa nu se fi schimbat. succes, tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Multumesc ALILUMI

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Maria eu ti-am spus ce stiu eu, acum daca cei la clinica au zic ca e ok asa, tu fa ca ei. Doar ca eu am dubiile mele cel putin in privinta prolactinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

adrianaady ai dreptat in tot ceea ce ai zis. O sa le fac maine la Bioclinica in Targu Jiu,sunt prin zona aia maine
si am vb la clinica si mi-au zis neaparat pe nemancate, nici macar apa nu am voie si ce mi-a mai zis interesant, sa am 2 ore de miscare inainte (chestia asta nu am mai auzit-o)

multumesc mult de sfaturi
m-am linistit

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Nu raspunde nimeni la nr acela, o sa mai incerc si mai tarziu. AdrianaAdy sunt deacord cu tine, analizele acestea se fac in a 2-5 zi de menstruatie, dimineata pe somacul gol, acum tu Maria faci cum crezi.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Maria eeee ma bucur atunci ca le faci maine asa nu vei avea nici un dubiu ca sunt reale rezultatele.
Asta cu miscatul de 2 ore este cam abureala , oricum pina ajungi la recoltat faci 1-2 ore de la trezirea din somn ( de fapt asta conteaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

asa este adrianaady fac ceva miscare pana la clinica.
bccami nu sunt din Bucuresti, sunt din Pitesti iar diseara plecam spre Targu Jiu, asa ca am rezolvat problema
maine e si a 2-a zi deci e perfect

va multumesc din suflet
mamicuta aristica

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

adrianaady ai dreptat in tot ceea ce ai zis. O sa le fac maine la Bioclinica in Targu Jiu,sunt prin zona aia maine
si am vb la clinica si mi-au zis neaparat pe nemancate, nici macar apa nu am voie si ce mi-a mai zis interesant, sa am 2 ore de miscare inainte (chestia asta nu am mai auzit-o)

multumesc mult de sfaturi
m-am linistit

Daca faci si prolactina, ca sa fie rezultatul concludent, trebuie sa fii trezita cel putin cu 1 ora inainte...mie asa mi-a zis dr. De aceea si chestia cu miscarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

maria, chestia cu 2 ore cred ca se refera doar pentru prolactina. Cica asta creste de la stres. Am vazut ca si pe usa la recoltari de la MF scria ca au prioritate cei care recolteaza prolactina. Probabil sa nu se streseze fetele stand la coada.
Eu cred ca nici luni dimineata, daca le faci nu-i bai.
Bafta multa!

Multumesc inca odata fetelor pentru sustinere. Nu-s chiar asa optimista cum par, dar incercsa ma tin tare. Acum sa ne concentram asupra fetelor in focuri.
bccami, cand aduci vesti cu testul?
aristicule, tu odihnesti burtica la soare
pici tuturor, mi-au dat lacrimile dimineata cand am vazut felicitari chiar si de la fete noi. Nu stiu eu sa-mi exprim sentimentele in cuvinte atat de bine, dar... va imbratisez cu drag pe toate

Mergi la inceput