fiv dr dragos albu 44

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

loretta76 si tinuta aveti dreptate din cauza prolactinei mi-a zis de miscare, e prima data cand aud asta
iar luni ar fi a 4-a zi si mi-a zis asistenta dr. ca e cam tarziu luni, si ca cel mai bine in a 2-a zi. asa ca o sa le fac maine

va multumesc la toate pupici multi

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumimar

Maria
Honeys
Innaastept un sms de la tine
Anastasia

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Lumimar, te pup si eu, draga mea! Ce mai face gagalicea ta, creste vazand cu ochii!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Camiiii, ce face fata? S-a intepat astazi pt beta?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Asteptam BE PATIENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

prolactina nu se face dupa efort intens. eu am patit-o, m-am dus cu bicicleta la recoltat si mi-a iesit mare.
la medlife cand am facut-o ultima data a picat intr-o sambata si au strambat din nas daca sa mi-o recolteze fiind sambata, pana la urma au aflat ca o recolteaza ca si pe trombofilii, pana la ora 8 sau 9 (nu mai stiu exact).
bccami stau cu pumnii stransi !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Asteptam BE PATIENT

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Okey-dokey!

Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Am fost ieri la Dr. A, dupa doua ore de asteptare (de la 15.10 la 17.00) am reusit sa intru. Cand am vazut cate paciente sunt, am crezut ca ma sufoc. Fetele de la Receptie au zis ca "programul este putin decalat" - ca e fiecare data.
In fine, am intrat in cabinet, dr s-a uitat pe analize, trebuia sa refac TSH-ul sa vada daca a scazut valoarea. I-am zis ca vreau si o echografie ca eram in ziua ovulatiei. Ecografia a durat ...1 minut!! Nu mi-a masurat uter, ovare, endomentru....nimic, mi-a confirmat ovulatia si mi-a mai zis ca pe mucoasa se vede ceva igrosat, posibil sa fie un polip. Mi-a recomandat sa fac un AMH, FSH-ul este bun, foliculi antrali aveam 11 la eco facuta de dr Andronescu acum 2 luni....a zis ca, daca valoarea de la AMH este mica inseamna ca foliculii sunt goi. Cand am valoarea AMH ii dau mesaj, fac HSG si imi trimite schema pentru IUI. A zis ca stimularea va fi una usoara.
Am recoltat pt AMH, astept rezultatul. Am uitat sa intreb la Receptie in cat timp il primesc, credeti ca este gata intr-o saptamana? Intre timp, trebuie sa repet analizele pentru HSG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Crisia amh iese in 7 zile, posibil si putin mai devreme cu o zi sau doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cami azi e ziua 14? Ai ajuns pana acum fara rosu-n chiloti? Pai asta e foartee bine, deci vine si beta ala cu doua zecimale!
pestic ard tricoul ala daca vad rosu-n chiloti si dansez in jurul focului...daca-mi pun si-o fusta colorata si-mi fac codite, pot sa ghicesc in ghioc si fac un ban cinstit
alexa daa, sunt foarte cuminte, zbier la sot, ca asta imi ia telefoanele de pe langa mine, ca a citit el ca emit unde radio si interfereaza cu embrionii...ma spalam si eu pe cap si m-a luat la intrebari: De ce folosesc sampon normal? Sa ma spal, domn'le cu ala natural, de la plafar
tinuta as tine burta si restul organismul la soare, da-i prea cald!
maria observ ca bantui prin tara in weekend-ul asta! Bravooo, ca dupa asta te sechestreaza si pe tine sotul, sa ti pruncii la caldura
lumi, corry

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica esti mama omida chiar imi zicea sotu de dimineata ca dupa transfer o sa stea cu mine acasa, ca sigur eu nu o sa am stare si o sa ma agat de cate ceva prin casa. Asa ca "om sechestrat" o sa scrie pe mine dupa transfer
cum esti tu pe aceeasi lungime de unda cu altii

pup bebeii

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput