fiv dr dragos albu 44
Raspunsuri - Pagina 19
tinuta78 spune:
tudoraalexa
, acum s-a lamurit in mare istoria ta. Qiao, are dreptate, aici ne intelegem suferinta, ptr ca toate trecem prin ea. Chiar daca mai exista unele divergente, majoritatea se datoreaza faptului ca, neputand scrie foarte in amanunt, nu ne exprimam pe intelesul fiecaruia.
Qiao, ai retinut perfect. Deci nu esti asa batrana cum pretinzi
. N-am facut clexane la fiv. Abia dupa pierdere am aflat de PAIul homozigot.
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing nasti anticoagulantul sa mai face 6 saptamani dupa nastere pt a evita riscul de formare de cheaguri. asta e "teoria", dar am vazut la dr U ca le "scuteste" pe unele fete de intepaturi mai repede, daca evolueaza bine si promit ca beau multa apa. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Ei, pai atunci poate macar dupa nastere scapam mai repede de atatea medicamente..
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2 

QiaoBing spune:
tinuta nu toti ma considera asa batrana, pe fisa de la histeroscopie scria "pacienta in varsta de 33 de ani" ![]()
numai eu am piticul pe creier ... si asta din cauza lui Mr White
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Anastasia_7 spune:
Tudoralexa13
, ma alatur si eu total fetelor, ne tinem toate stranse in jurul tau si orice ar fi, nu deznadajdui!
Nu sunt nici naiva, nici nu arunc vorbe in vant, dar atata timp cat avem un doctor bun si acesta promite ( pe date concludente)si ne da sperante viabile si, mai ales, daca avem credinta cu toata inima ca Dumnezeu ne va implini intr-o zi minunea de a ne purta in brate pruncii, eu sunt pentru a nu renunta la lupta, chiar dc apar multe momente de cadere, depresie si lacrimi.
Sunt normale toate aceste stari, suntem oameni, e firesc sa ni se para frustrant sa te uiti in spate sa vezi ca sunt ani din viata pe care i-ai pierdut pur si simplu pentru ca ai fost antrenata intr-o lupta care te-a orbit de la a mai vedea ca sunt atatea lucruri frumoase si minunate in aceasta viata....cred ca toate am avut aceste momente de "trezire", dar in restul timpului toate speram luna de luna ca minunea se va intampla.
Ati vazut ca sunt si cazuri in care si doctorii raman fara cuvinte, avem si noi aici pe Altesa, Tinuta care nici nu au mai ajuns la procedurile propriu zise si organismul, ajutat nitzel si el cu vitamine si niscaiva hormoni, a urmat drumul naturii![]()
Nu sunt nici adepta imbatarii cu apa rece, dar nici nu e bine dupa atata lupta sa ne oprim cand inca mai sunt sanse si sperante.
Cate o floare daruita cu toata inima pt fiecare fetita de aici !
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2 

Anastasia_7 spune:
Hai ca ai reusit sa ma scoti din papuci, Qiao !!! Ti-o spun cu drag, stii tu![]()
S-a dus toata starea de ZEN pe care mi-o insufli![]()
Unde esti tu batrana, ca iar ma iau de tine?! Mama lui de AMH, ca acela e de vina, dar in rest, daca te vad fetele, ti se taie 10 ani din stard de pe buletin, ca esti o copilita si la infatisare si la suflet.
Nu mi se trag complimentele de la hormonii sarcinii, nici de complezenta nu vorbesc,nici nu ma alint, asa este si am dovezi, doar te-am avut fata-n fata!!!
Rezultatele astea la analize nu mai cunosc nici varsta, nici nimic, poti sa te trezesti acum si la 20-25 de ani cu AMH varza de mic sau analize la tiroida slabe...
Eu ma pregatesc de...mers la eco, sa vedem azi ce se mai vede acolo, poate diseara va spun si eu clar ce am in burtica.
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2 

loretta76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anastasia_7 Tudoralexa13 ![]() , ma alatur si eu total fetelor, ne tinem toate stranse in jurul tau si orice ar fi, nu deznadajdui!Nu sunt nici naiva, nici nu arunc vorbe in vant, dar atata timp cat avem un doctor bun si acesta promite ( pe date concludente)si ne da sperante viabile si, mai ales, daca avem credinta cu toata inima ca Dumnezeu ne va implini intr-o zi minunea de a ne purta in brate pruncii, eu sunt pentru a nu renunta la lupta, chiar dc apar multe momente de cadere, depresie si lacrimi. Sunt normale toate aceste stari, suntem oameni, e firesc sa ni se para frustrant sa te uiti in spate sa vezi ca sunt ani din viata pe care i-ai pierdut pur si simplu pentru ca ai fost antrenata intr-o lupta care te-a orbit de la a mai vedea ca sunt atatea lucruri frumoase si minunate in aceasta viata....cred ca toate am avut aceste momente de "trezire", dar in restul timpului toate speram luna de luna ca minunea se va intampla. Ati vazut ca sunt si cazuri in care si doctorii raman fara cuvinte, avem si noi aici pe Altesa, Tinuta care nici nu au mai ajuns la procedurile propriu zise si organismul, ajutat nitzel si el cu vitamine si niscaiva hormoni, a urmat drumul naturii Nu sunt nici adepta imbatarii cu apa rece, dar nici nu e bine dupa atata lupta sa ne oprim cand inca mai sunt sanse si sperante. Cate o floare daruita cu toata inima pt fiecare fetita de aici ! ![]() „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 18+ cu 2 ![]() ![]() |
Anastasia, "palaria jos" pt aceste cuvinte de incurajare. Subscriu la ce ai spus tu, atata timp cat exista o mica speranta...nu trebuie sa renuntam la aceasta lupta.
la toata lumea
QiaoBing spune:
Nasti ei na, numai sa iti stric tie ZEN-ul nu credeam.
fata sa ii revina si abia astept sa ne zici ce mai fac pustii !
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tudoralexa13 spune:
multumesc Qiao pt link.
AMH-ul l-am facut la Synevo in Martie la ultima inseminare.
Ce ma mira este ca Dr. a vazut ca la ultima inseminare nu am mers f. bine cu stimularea am avut un singur folicul.
Am crezut ca o sa ia in considerare faptul ca nu am mers bine cu stimularea atunci si la FIV o sa ajusteze tratamentul in functie de nevoile mele dar se pare ca nu s-a intamplat asa.
Nu tin neaparat sa am o droaie de foliculi ca sa obtin multi embrioni doar ca sa am ce congela. Imi doresc sa produc atat cat sa pot transfera si sa se prinda si la mine ceva. Ma multumesc si cu unul prins dar sa ramana cu mine pana la capat. Unu si bun
.
Problema mea este ca daca merg atat de prost ce pot sa mai storc din bietele mele ovare sa pot sa mai fac FIV.
La intrebarea asta va trebui sa-mi raspunda Dr. pe 19 cand o sa merg la consultatie.
O sa fac si Inhibina B pt ca nu am facut-o pana acum.
Daca mai aveti idee de analize care ar putea sa ma ajute in privinta asta va rog sa-mi spuneti si mie.
Va mai rog daca puteti sa-mi spuneti cum ajung la D-na Dr. Simona Avram. Am fost la D-na Dr. Uscatescu dar parca nu ne potrivim asa ca as vrea sa mai cer o parere.
Multumesc,
Pupi
tudoralexa13 spune:
Draga mea Anastasia,
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.
Nu ma las batuta, trebuie sa reusesc intr-o zi.
Mai cu un plans zdravan, un smuls de par dar nu ma las.![]()
Sigur Dumnezeu are ceva pregatit si pentru mine.
Daca s-ar fi putut de ieri sa incep FIV 2, as fi inceput dar trebuie sa-mi mai las si corpul sa se odihneasca. De 3 ani bag tot felul de hormoni, pastile, vitamine stiti si voi cum este.....plus ca financiar m-a rupt.
Deja ma doare ficatul, m-am facut Miss Piggy asa ca pana la anul cand o sa reiau calea deja batuta a FIV-ului o sa ma relaxez, plimb, slabesc si o sa-mi alint sotiorul drag si scump.
Poate imi iau si un catel ca sa nu-l sufoc prea tare pe sot
pt.ca am prea multa dragoste de oferit.
QiaoBing spune:
tudoralexa eu am contactat-o pe dr Avram la inceputul anului pe adresa de mail-ul pe care am gasit-o la Medcenter (simona.avram@medcenter.ro) si m-a sunat dansa.
http://www.medcenter.ro/pentru-tine/analize-medicale/coagulare/