fiv dr dragos albu 44
Raspunsuri - Pagina 18
maripet spune:
Bccami, felicitari pentru sarcina. Sa fie bine in continuare iti doresc.
Pe site la Synevo scrie ca daca ai mutatiile PAI sunt mai periculoase in al treilea trimestru de sarcina, asa ca nu cred ca scapi de clexane pana la sfarsit.
si inca o data felicitari.
Mai face cineva FET in perioada urmatoare?
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
alilumi spune:
ari,
te facusi repede petitoare la pacala al meu! samira, respectele mele!
iar eu am visat chiar inainte de inceperea injectiilor, ca am sanii plini de lapte, dar atat de plini, ca am inundat toata camera in care ma aflam intinsa pe pat, ca o balenutza esuata!
toate lumile
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica ...ce sa mai zic eu de Dr. Psiholog Haica? A zis ali de parc-a citat-o! samiruta azi-dimineata, la 6, cand imi trezesc consortul sa ma injecteze cu clexanele, aveam in cap doar ideea ca nu-s gravida. Asa ca am incercat sa fac unul din exercitiile de relaxare invatate de la psiholoaga cu pricina...si-am adormit bustean. Asta desi ma gandeam c-ar fi frumos sa ma obisnuiesc sa ma trezesc mai devreme, ca doar joi ma duc la munca...dar, n-a fost chip. Oricum, m-am trezit la 9, am citit cartulia, am zbierat la sot ca nu mai e mancare in frigider (si cum mama ma-sii sa mai fie, daca eu mananc din 2 in 2 ore)...acum tre' sa ma duc la cumparaturi. adrianaady mi-a sugerat sa fac ciuperci umplute, deci tre' sa caut o reteta pe net, ca balesc cu gandul la mancarea asta. Am niste sani frumosi rau, parol - ca ma gandeam ce minuni face progesteronul asta injectabil. In rest, nimic deosebit, nimic din ce-as putea atribui unei sarcini La tine cum e? Ai inceput tratamentul pentru balarii? qiao felicitari pentru primul clexane...Doamne, ce sadism! Te felicit ca te-ai injectat, vezi? anna ai punctat frumos, doar faza cu fetele care fac multe fiv-uri e putin ion contradictoriu, ca vezi tu, e vorba de limita fiecaruia. Parca Celione Dion a ramas graviduta dupa al 6-lea fiv, nu? Si cate alte cazuri n-or mai fi! Important e ca fiecare om sa fie impacat cu deciziile pe care le ia. anastasia pai fetele mutante se plang de ceea ce te plangi tu, d-asta te intreaba qiao daca iei magne si aspenter. Io zic sa-l intrebi pe grizonat daca n-ar fi bine sa bagi macar magneziul ala in dieta ta tinuta, pestic flori pentru doamne deosebite nikoniko asa scurt ai postat? Nu mai zici nimic? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Da, Aristica, o sa-l mai intreb inca o data...am mai facut-o o data, acum 2 saptamani, cand imi curgea sange din nas in fiecare zi..si acum tot asa curge, dar a spus Albu ca e de la Clexane; atunci l-am intrebat doar de Magne B6, ca de CETEBE ii stiam parerea deja ca nu e de acord sa iau si la fel...mi-a spus ca nu e nevoie....
Sper sa nu spuna ca sunt uituca, deja ar fi a 3-a oara cand il tot intreb dc nu cumva e cazul sa iau si eu Magne B6....acum, ca si voi imi spuneti sa iau, mi-am adus aminte ca parca Altesa a avut la fel probleme cu carcei...
La inceputul sarcinii am luat Magne B6 si eram ok, apoi am intrerupt pt ca mi-a spus el. Iar de luat,si atunci luam pt ca vazusem ca lua si Qiao, ma stiam ca eram cam subreda cu vitaminele si sistemul imunitar dupa hiperstimularea aia urata si am luat de capul meu atunci...
Te pup si abia astept sa treaca zilele astea mai repede sa ne vii si tu cu vesti minunate, cu pui lipiciosi!
p.s. .....aaa, uitasem, buna treaba cu ciupercile umplute...m-ai bagat la idei pt diseara, dupa eco
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
anna_a spune:
cami, mda, ai fi interesant dc le-as face mulatiile cum ar iesi, dar nu are nici un rost sa le mai fac acum
si eu zic ca unele poate va injectati degeaba cu clexane, dar nu cred ca se poate sti exact, poate ca la unele a ajutat, iar la altele a fost degeaba, numai ca asta nu poate sti nimeni cu exactitate, pana la urma trebuie sa facem cum zice medicul, desi nici el nu cred ca stie 100% cum ar trebui sa fie si daca mergi la mai multi mai obtii si pareri contradictorii
artistica cand faci beta?
31+ cu
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a cami, mda, ai fi interesant dc le-as face mulatiile cum ar iesi, dar nu are nici un rost sa le mai fac acum si eu zic ca unele poate va injectati degeaba cu clexane, dar nu cred ca se poate sti exact, poate ca la unele a ajutat, iar la altele a fost degeaba, numai ca asta nu poate sti nimeni cu exactitate, pana la urma trebuie sa facem cum zice medicul, desi nici el nu cred ca stie 100% cum ar trebui sa fie si daca mergi la mai multi mai obtii si pareri contradictorii artistica cand faci beta? 31+ cu |
Anna, chiar ca tu ai fi Cazul Anului, daca ar fi sa stii dc si la tine sunt mutatii ori ba...
Acum e intr-adevar tardiv sa le faci, deja mai e putin si vin bebeii si totul a fost in regula si cu tine si cu bebelusii si asta e cel mai important aspect.
Sa fiu sincera, si pe mine m-a cam muncit gandul asta cu injectatul zilnic...daca e nevoie din ziua 1 de la ET pana dupa nastere 1 luna. Mie asa mi-a spus dr , ca voi face si dupa ce nasc 1 luna , poate 2. Si fetele mutante, care deja au nascut, au facut injectii si dupa nastere?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
QiaoBing spune:
anna aristica nu mai face beta, de banii aia papa profiterol si asteapta cumintica inca vreo 2 sapt si se duce direct la o eco sa ii numere Albu ca gaseste in burtica.
tinuta si mie la sarcina naturala tot duphaston doza de cal mi-a dat. utrogestanul, arefamul sunt mai bune pt sarcinile obtinute pe alte cai. femibionul e mai bun decat elevitul, are acid folic natural are se asimileaza mai bine de catre mutante, si parca din cate imi aduc aminte si tu gasisesi ceva pe partea de coagulare, dar la FIV nu ai facut clexane (nu garantez ca neuronul meu isi aduce aminte exact, sorry daca te confund)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Anastasia_7 spune:
Mariped, pup fata!!!
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
QiaoBing spune:
nasti anticoagulantul sa mai face 6 saptamani dupa nastere pt a evita riscul de formare de cheaguri. asta e "teoria", dar am vazut la dr U ca le "scuteste" pe unele fete de intepaturi mai repede, daca evolueaza bine si promit ca beau multa apa.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tudoralexa13 spune:
Dragele mele,
Nu am cuvinte sa va multumesc pentru vorbele frumoase si incurajarile de care am mare nevoie. Imi alinati suferinta si pe zi ce trece devin mai puternica.
O sa incep prin a-mi cere scuze daca v-am indus in eroare dar nu am facut 3 Fiv-uri si ma pregaresc de al 4-lea. Am facut 3 inseminari si 1 Fiv. Ma pregatesc de Fiv2
Problemele noastre au fost la inceput inexplicabile.
Mergeam la zeci de doctori si toti ziceau ca suntem sanatosi ca trebuie sa reusim natural.
Nu se intampla nimic, normal. Pana la urma am ajuns la Dr. Albu care ne-a luat la puricat. Am facut laparoscopie exploratorie rezultatul fiind bun-trompe permeabile, totul ok cu toate ca in urma cu 1 an jumate facusem HSG si imi spusesera ca am o trompa infundata.
Dupa laparoscopie am hotarat sa trecem la inseminari. Bineinteles ca au fost nereusite asa ca am hotarat sa trecem la FIV.
Am facut toate analizele posibile asa ca sunt si eu o mutanta voioasa cu MTHFR 1298 heterozigot si PAI-1 844 homozigot.
Dr. Albu a spus ca din cauza mutatiilor s-ar putea sa nu raman.
Inaite de FIV am facut Histeroscopie. A gasit tot felul de sinechii, aderente si alte balarii. Era transpirat tot saracul albisor la cat m-a chiuretat pe VIU pt ca nu mi-a prins anestezia si am crezut ca mor pe masa cu asistenta de gat (Aristica te inteleg perfect cine zice ca nu doare histero cred ca sigur are o tolenta de fier la durere)
Dupa histero mi-a dat schema pt FIV si am inceput fericita tratamentul.
Merg la prima monitorizare si imi zice ca am doar 5 foliculi.Va dati seama prin ce jale am trecut. Ce sa fac cu 5 in mintea mea, asa ca m-a indopat de menopur si puregon pana mi s-a acrit ajung la 3-a monitorizare sa am surpriza ca de fapt ramasesera 3 foliculi care cresteau dar nu cum dorea Dr. Eram distrusa, nu intelegeam mai ales ca AMH-ul il am 2.22. Mi-a spus dr. ca nu se bazeaza pe aceasta valoare la cum m-am stimulat mi-a spus ca arata ca la o doamna cu AMH sub 0.50.Imi luasem adio de la embrioni, sarcina, copii, etc. Am fost la Manastirea GHIGHIU si m-am rugat la Icoana Facatoare de Minuni a Sfintei Fecioare care a facut un miracol pentru noi in sensul ca la ultima monitorizare isi revenisera si cei 2 foliculi ramasi in urma asa ca aveam din nou 5. Am facut punctia mi-a recoltata 4 ovocite care s-au fertilizat toate dar am ramas cu 3 embrioni de 1 cal 1 si 2 cal 1-2 care au fost transferati. Al-4-lea era de gradul 2 si ramasese la 2 celule asa ca dr. a renuntat la el.
Bineinteles ca nu-mi venea sa cred ca ne-a dat Dumnezeu o asa minune mai ales ca mai nou sotul are anticorpi 98% si abia stoarce 1 ml.
Rezultatul Fiv-ului este deja istorie.
Cam asta este povestea noastra.
Iertati-ma ca m-am intins, am incercat sa sintetizez cat am putut, sper sa ma fi facut inteleasa pt ca nu prea vb. despre ce ni se intampla. Suferim in tacere pt ca oamneii ne-au dezamagit de f. multe ori pe tema asta asa ca am preferat sa nu mai discutam cu nimeni. Gresit sau nu asa am simtit.
Alilumi iti promit ca o sa raman in priza si nu o sa lungesc f. mult pauza pana la urmatorul FIV. Ai mare dreptate cand spui ca trebuie sa ramanem conectate.
Va pup pe fiecare in parte.
QiaoBing spune:
tudoralexa aici te intelegem toate pentru ca trecem prin asa ceva. de asta si intram pe forum si trancam vrute si nevrute.
AMH-ul l-ai facut la Medlife ? cand ? poate ca ar trebui sa faci si inhibina B. uite aici mai multe http://www.synevo.ro/inhibina-b/