fiv dr dragos albu 44

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,mai am 2 zile si-l termin.
bune ciupercutelesi mie imi plac...da' deh...numai gravidutele au privilegiul sa le manance la "Mama"
si eu tre' sa prestez de mancare azi ca-mi vine soata din Strainezia.

eu cand sunt singura acasa nu pot sa dorm ca mi-e frica...asadar pe la 3 azi-dimi ma uitam la televizor...ghici la ce???...un film de groaza
era cu o familie de bogatani care aveau 2 copii si au pierdut un al 3-lea si ca sa-si revina au decis sa adopte o fetia-ca tot fetita pierdusera si ei.
si au gasit o fetia foarte matura,desteapta,educata...o fiinta cu totul deosebita de care s-au indragostit din primul moment.
fetita asta...arata ca o fetita de 9 ani insa in realitate era o femeie de 33 de ani-a descoperit mama ulterior,ce suferea de o boala extrem de rara prin care nu mai crestea fizic ci doar psihic.
era criminala in serie si sa vezi sange si groaza si muzica d-aia naspa ca ma bagasem sub patura de abia mi se mai vedeau ochii.
evident ca pe la 5 cand am adormit...am visat ca eram eu mama aia din film care a adoptat o criminala.
asa ca...nu numai tu esti bantuita de ganduri negre

hai ca am aberat destul.
va pupizez maxim

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

ce film Samiro....brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica asa de repede te intorci la servici ? credeam ca stai sa clocesti si saptamana asta toata. eu am inceput sa imi pregatesc colegul ca o sa ii dispar din peisaj vreo 2 saptamani
Nasti asa cum a zis si ari, magneziul e bun la carcei, iar vit C e pt rezistenta capilarelor. eu cat am luat vit C nu m-am mai invinetit asa de usor.
Azi m-am intors la "prietenele" mele abandonate in camara: femibion, CETEBE, Folowise. de MagneB6 nu m-a indurat sa ma reapuc.
aristica parca tie ti-a dat Albu si Q10 inainte de punctie ? Mai am 10 bucati si din asta si expira acolo, mai bine o inghit dar nu stiu daca ar fi bine cat iau AC sau cand incep stimularea. Na, ce dileme am ajuns sa am

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

samira, sunt perfect de acord cu tine, fiecare face cate vrea
eu mi-am spus numai punctul de vedere, nu trebuie sa fim toate de acord; fiecare face cum considera ca e bine, daca poate sa duca zeci de proceduri din astea f bine, mie mi-e teama numai de ce se intampla daca nu au norocul sa reuseasca

de asta, daca ati observat, eu nu am felicitat pe nimeni, "cu bravo, ai sa reusesti, esti gravida", innainte de a avea un Beta pozitiv; m-as simti ingrozitor de prost atunci cand fata nu ar reusi si nu as sti ce sa-i spun; nu cred ca durerea se poate exprima in cuvinte sau se poate alina prin cuvinte; acel cineva trebuie doar sa-ti fie aproape fizic, dar e adevarat ca aici e mai greu fara cuvinte, iar eu nu sunt buna la cuvinte de consolare pt ca nu-mi place sa le aud atunci cand altii le incearca pe mine, prefer tacerea.

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

cami eu nu am facut clexane pt ca nu mi-am facut mutatiile
elevit, acid folic si utrigestan cica ar trebui sa iau si acum, dar le-am rarit, de fapt de 2 sapt n-am mai luat

cel putin utrogestan de pe la 18 sapt am pus numai 2, iar pe la 24 sapt am pus numai 1 seara, desi doctorul o tine innainte cu 3/zi

oricum sarcina ta e micuta inca si ar treb sa pui cate 2-3/zi pana pe la 16-18 sapt cand incepe placenta sa produca progesteron; oricum stai linistita ca nu e o tragedie dc intr-o zi pui numai 2; dar inceraca sa pui 3 macar acum la inceput, pana treci de 12 sapt

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samirutooo da' morbida esti azi! auzi? tu adopti o criminala si-o cuplezi cu Pacala
qiao nu m-am gandit niciodata c-am sa-mi revin asa de bine dupa punctie. Asa ca la et am cerut doar 10 zile de medical. Ma duc la munca, practic, doar cu 2 zile mai devreme, doar joi si vineri, asa vad si sefii ca puteam sa stau 14 zile, dar am stat 10...si sper sa aprecieze. Asta, lasand deoparte faptul ca mai am putin si ma lasa nervii acasa.
anna dar pot sa ma incurajezi pe mine
adrianooo io tot citesc p-aici si n-am cautat reteta, si-al meu sta sub balcon, zici ca-i Romeo si asteapta sa ma cobor spre el, sa ma duca in hypermarket...iote cum imi periclitez eu minunatie de casnicie

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Julieto coboara la Romeo si fa de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anna - as fi curioasa daca ti-ai face mutatiile daca nu-ti ies si tie... nu stiu, uneori se baga medicamente in noi asa ...de pomana
Nici nu stiu ce sa fac. Oare sa merg la Avram - hematoloaga, sa vad daca chiar tb sa fac toata sarcina clexane?
Fac primul trimestru, ca e f important dar dupa...n-as mai face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

anna, samiruta, fiecare are dreptate in felul ei.
eu am iscat discutia cu limita fiecaruia.Dar asta depinde de posibilitatile financiare si psihice ale fiecaruia. Eu am considerat ca tudoraalexa, pentru atitudine ei, merita admiratia noastra. Eu cred ca daca ea va reusi la un fiv 4, va aduce si mai multa incredere si speranta fetelor care au 1, 2, 3 fivuri nereusite. Fetele ca Ea sunt un exemplu pentru noi celelalte.

Fetelor, mie Dr Albu mi-a dat sa iau duphaston in loc de utrogestan. Iau cate 8/zi. Imi dau ameteli si dureri in capul pieptului. Mi-a zis ca se asimileaza mai bine decat utrogestanul si ca voi lua pana in s20. Voi ce stiti de asta?
AAA, si nici elevit nu mi-a dat doar femibion si acid folic. Ce-o fi cu schimbarea asta de tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tudoralexa simteam ca am uitat ceva, scuze.
La mine e primul FIV si s-ar putea si singurul si fac protocolul lung. pe cel scurt mi-l daduse acum 1 an, dar nu am apucat sa il incep pt ca am ramas insarcinata natural. cel scurt nu are perioada de inhibare cu AC, incepe direct cu stimularea parca din Z3, daca imi aduc aminte bine. Acum ar vrea sa stoarca de la mine cat mai multe ovocite, sa ne rugam de cativa embrionasi si sa ii plasam pe toti strategic cu speranta ca s-o prinde unul. la mine e f sceptic din cauza varstei (peste 1 luna si jumatate fac 42 de ani) si imi tot zice ca sansele sunt f mici intai sa obtin sarcina, pe urma sa o duc cu bine la capat. dar eu incerc, altfel nu as putea sa stau impacata cu mine ca nu am facut tot ce a tinut de mine ca sa am un al meu.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput