fiv dr dragos albu 44
Raspunsuri - Pagina 16
tinuta78 spune:
ali, intradevar este greu sa vorbim despre limitele noastre individual. Poate chiar atitudinea asta optimista de pana acum ajuta, dar acolo in subconstient este bine ca fiecare sa aiba acele limite. Exact cum spui, credinta, speranta, incredere si poate iubire fata de ce ne inconjoara(adaug eu) ajuta foarte mult.
Sa va povestesc ce-am inteles eu prin iubire.Sora mea a ramas insarcinata inainte ca eu sa incep stimularea fiv din primavara . Mai avea un bb de 2 ani acasica. Saraca mi-a spus ca e gravi la 9 saptamani, i-a fost teama sa-mi spuna ca sa nu-mi faca rau, dar nici ea n-a sperat sa reactionez asa . M-am bucurat din tot sufletul, ca si cum asi fi fost eu gravi, chiar mi-a dat speranta ca vom avea si noi. Acum bb are 2 luni, l-am botezat in weekend, eu il tineam strans in brate(am fost mosica)si soacra-mea imi spune... "cand te vad asa cu al tau?"( nestiind inca de bb din burtica). In sinea mea...., eu imi consideram si nepotelul ca pe al meu si ma gandeam ca merita sa aiba nepoti, atunci cand va privi cu bucurie pe cei din jur( sincer i-am simtit urma de invidie fata de ai mei(ca au 2 nepoti)fata de ea care nu are nici unul si m-a durut).
Cred ca am inceput sa bat campii
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pestic Cami si Salexa felicitari!! Aristica tu umezi Qiao Multa bafta!! tudoralexa imi pare rau! Anastasia ce faci iubita? O iei de la capat ... cu alte problemute? pup fata sa treaca Pup fetele si burticile MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I |
Buna, Pestic! Pup fata. Nu ma mai plang ca inainte, ca atunci chiar ca a fost greu, era si totul in zona burtii si imi era frica sa nu ii afecteze si pe ei, pe gagalici; problema cu picioarele ma afecteaza numai pe mine, ar fi usor de dus dc nu mi-ar da niste stari aiurea carceii astia si durerile ce raman dupa...vad ca nu mai scap de ei si preconizez ca dc au inceput de pe acum, tot asa o s-o tina de acum incolo...Fata ce mai face? E bine?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
QiaoBing spune:
Nasti de geluri si alte creme pt carcei nu stiu. Vb cu Albu.
Mie mi-a raspuns d-na Vaduva si am reusit sa ma lamuresc. Conform celor spuse de ea si ce am citit si pe site-ul CNAS, Puregon nu am cum sa iau compensat, chiar daca apare pe lista de compensate 50%, dar Diphereline ar merge. Din pacate, grosul de bani e la Puregon si Menopur. Ufff
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anna_a spune:
felicitari inca o data bccami, salexa si tinuta, sper ca nu am uitat pe nimeni
o asteptam si pe artistica
si nu va mai doriti 2-3 o data fetelor, multumiti-va cu 1 si bun
nu e asa usor sa duci o sarcina cu gemeni, in conditiile in care noi am avut probleme in a ramane natural si cu 1; riscurile sunt mult mai mari la gemeni, nu mai vb de tripleti
eu am refuzat sa pun 4 embrioni desi Albu insista, am pus 3 si s-au prins 2, sa fie sanatoase, dar nu era rau deloc nici cu 1
zilele astea treb sa merg si eu la medic sa vad cat sunt fetele mele
alilumi, imi place cum gandesti, e adevarat ca va doriti mult un bebe al vostru, dar trebuie sa va traiti si viata, nu sa stati numai prin spitale si sa va dati toti banii pe analize si proceduri; aveti grija de voi si cautati si alte lucruri care sa va implineasca, cum ar fi vacante, sau poate adoptati un bebe. Iar daca peste 1-2 ani simtiti ca doriti sa mai incercati, mai incercati; dar eu m-am ingrozit cand am vazut pe aici fete care au facut cate 6-8 FIV si ET in ultimii ani, practic numai asta eu facut, nu stiu cum au rezistat cu nervii.
oare cum se descurca corry, rammy si camemar cu gemenii si tripletii?
27+ cu
samira33 spune:
allilumi,foarte frumos si adevarat ai scris.
anna,imi pare rau ca te "ingrozesc" fetele care au 6-7-8 FIV-uri de pe aici...dar sa stii ca limitele si le impune fiecare cuplu in parte.
daca tu nu poti sa concepi asa ceva nu inseamna ca, automat,cele care pot sunt de natura sa aduca...groaza in judecatile altora.
pana la urma normalitatea e a fiecaruia dintre noi si nu mi se pare foarte ok comentariul tau.
poate ca vroiai sa spui ca le admiri pentru putere,perseverenta,atitudine nu ca te in ingrozesc aceste fete.
numai bine tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
bccami spune:
fetele, pana cand trebuie sa mai pun cate 3 utrogestan pe zi? mi s-a zis doar sa continui cu tratamentul dar pana cand?
acum iau 1 elevit/zi, 1 acid folic/la 2 zile, 1 clexane seara si 3 utrogestan/zi.
O tin tot asa?
Anna tu faci clexane? Corry parca n-a facut
Stiu ca PAI-urile heterozigote nu sunt atat de grave. Oare chiar tb sa fac 9 luni injectii?
aristica spune:
...ce sa mai zic eu de Dr. Psiholog Haica? A zis ali de parc-a citat-o!
samiruta azi-dimineata, la 6, cand imi trezesc consortul sa ma injecteze cu clexanele, aveam in cap doar ideea ca nu-s gravida. Asa ca am incercat sa fac unul din exercitiile de relaxare invatate de la psiholoaga cu pricina...si-am adormit bustean. Asta desi ma gandeam c-ar fi frumos sa ma obisnuiesc sa ma trezesc mai devreme, ca doar joi ma duc la munca...dar, n-a fost chip. Oricum, m-am trezit la 9, am citit cartulia, am zbierat la sot ca nu mai e mancare in frigider (si cum mama ma-sii sa mai fie, daca eu mananc din 2 in 2 ore)...acum tre' sa ma duc la cumparaturi. adrianaady mi-a sugerat sa fac ciuperci umplute, deci tre' sa caut o reteta pe net, ca balesc cu gandul la mancarea asta.
Am niste sani frumosi rau, parol - ca ma gandeam ce minuni face progesteronul asta injectabil. In rest, nimic deosebit, nimic din ce-as putea atribui unei sarcini La tine cum e? Ai inceput tratamentul pentru balarii?
qiao felicitari pentru primul clexane...Doamne, ce sadism! Te felicit ca te-ai injectat, vezi?
anna ai punctat frumos, doar faza cu fetele care fac multe fiv-uri e putin ion contradictoriu, ca vezi tu, e vorba de limita fiecaruia. Parca Celione Dion a ramas graviduta dupa al 6-lea fiv, nu? Si cate alte cazuri n-or mai fi! Important e ca fiecare om sa fie impacat cu deciziile pe care le ia.
anastasia pai fetele mutante se plang de ceea ce te plangi tu, d-asta te intreaba qiao daca iei magne si aspenter. Io zic sa-l intrebi pe grizonat daca n-ar fi bine sa bagi macar magneziul ala in dieta ta
tinuta, pestic flori pentru doamne deosebite
nikoniko asa scurt ai postat? Nu mai zici nimic?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Samirutza exact asta vroiam sa scriu si eu aici cu privire la "groaza" asta. Eu personal daca am invatat ceva din lupta asta cu infertilitatea este acela a nu judeca si a nu ma ingrozi asa usor, si mai ales a nu imi da cu parerea si presupusu privind deciziile altora
Aristica mult a fost , putin mai este.
aristica spune:
tudoralexa eu abia acum am vazut mesajul tau. Din pacate si eu cunosc foarte bine valoare aia de beta de <1,2. Asa ca am inceput sa cred ca asta e o valoare de referinta a laboratorului. Adica cred ca daca e mai mica de 1,2, iar e testul negativ. Si eu sunt oripilata de aceasta valoare, asa ca am decis sa nu mai fac beta. samira mi-a spus ca avem si noi, fiv-oasele, aceste 2 saptamani la dispozitie in care putem spera. Asa ca vreau si eu sa sper 2 saptamani pe an. Dupa astea 2 saptamani am destul timp sa plang. Ceea ce cred ca faci tu acum, dar vad ca esti deja mobilizata pentru o urmatoare incercare. Vorbeste cu Albu, ca eu am vazut ca nu mai merge decat pe protocol lung. De ce spui ca n-ai raspuns foarte bine? Uite, eu ma plangeam pe aici ca din 14 ovocite recoltate, la un estradiol bun, am avut doar 7 ovocite mature. Si ma enervasem tare, fara sa ma gandesc la persoanele care isi doresc sa aiba un singur ovocit matur si din acela sa iasa un embrion nu foarte bun calitativ, dar acele persoane isi pun toate sperantele in acel unic embrion. Si de multe ori reusesc! (imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cand postam despre foliculi) asa ca acum sunt doar recunoscatoare pentru totul...stiu ca e greu sa ma citesti, dar aberez pentru ca eu sunt din lotul de saptamana care te-a urmat si acum stau acasa, mangaindu-mi burta (si ganglionul de pe burta) si ma gandesc ca am trecut tot de 3 ori prin ce treci tu acum. Asa ca te imbratizes virtual si-ti doresc multa putere pentru urmatoarea incercare.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"