fiv dr dragos albu 44

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Mai fetelor, simt in burtica, in partile laterale ale buricului, si urca in sus pana la coaste, ca parca as fi facut toata noaptea abdomene. E ca o febra musculara, ca si cum as avea 2 cureluse verticale si trag de ele in sus.
Nici nu pot sta dreapta de spate, ca simt ca plesnesc ”curelusele”. Raman cocosata daca ma tine asa de pe acum.

Ce o fi? Se intinde ceva acolo? Nu e cam devreme totusi?
Ati simtit asa ceva?

Desi e devreme, voi cu ce creme v-ati dat pe burtica? Si pt corp ati mai folosit ceva ca sa nu faceti vergeturi sau alte minuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

maripet, eu sunt singura, cred, de pe aici cu fet in curand.

tudoralexa, parca ce ai scris legat de partea cu doctorii care negau orice problema, si va spuneau ca reusiti natural, e copiat din povestea mea... abia mi-au facut si cele 2 inseminari (pe natural insa) ca erau convinsi ca raman natural. Si la fiv am insitat tot eu, macar sa vad ca se fertilizeaza ovocitele (desi au gasit anticorpii antisperm la testul Mar, la coada, nu la cap).(facut tot dupa o histeroscopie ca si tine, doar ca la mine a tinut anestezia...)
Cu dr. Uscatescu, sunt iar de acord cu tine ...

Ce mi se pare ciudat (si nu vreau sa rasucesc niciun cutit in rana, insa) e ca, asa cum zici si tu, nu a facut nimic dr. cand a vazut ca la stimularile pt. IA nu raspundeai bine ... Eu pot sa iti dau o idee, nu stiu daca merge, dar poate daca scrii la clinici fiv din afara povestea ta, poate au ceva idei bune pentru tine - daca vor sa scrie...
Ca sa vorbesc de stimularea mea, m-au ignorat destul de bine la a 2a monitorizare, ca se vedea de acolo ca eram in urma, si abia dupa a 3a mi-e marit doza, si apoi dupa a4a (E 800 si P0.4) m-au pus sa repet P in ziua de sambata si eu am facut si E (E 821 si P 0.4)si dupa ce am dat sms la dr. cu rez. mi-a raspuns ca fac 3si 1/2 menopur in acea seara - ultima (11) (adica 1 fiola in plus), clar pt ca era E atat de mic...
Deci, ca sa nu zica fetele ca mai in urma ziceam eu ca nu sunt de acord cu note pesimiste si vorbe rele, acum o spun pt ca nu mai e nimeni acu acu in stimulare...cred..., si da, fiecare are nemultumirile ei.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ralu, maripet, bafta la FET.
ralu, referitor la nemultumiri, asa este, fiecare are cate ceva care i se pare ca n-ar fi in regula. Cred ca doar la inceputul carierei, cand un doctor vrea sa invete si sa speculeze fiecare reactie a organismului pacientelor, exista acea preocupare majora asupra tratamentului si evolutiei acestuia la tratament. Deja cand doctorul capata un renume, are o experienta,..., poate ajunge la rutina si impartirea pacientelor in grupuri:
- cele cu endometrioza un tratament
-cele cu rezerva ovariana redusa altul,
-cele tinere altul,
- ce cu ovare polichistice altul
si asa mai departe.
Tocmai deasta pacientul este bine sa se informeze, sa mearga cu lectia oarecum invatata, sa intrebe ce nu intelege, sa-l traga putin de maneca pe dr, daca i se pare ceva in neregula.
Consider ca un doctor bun nu are de ce sa se simta ofensat daca-i repeti de 100 de ori, am AMH-ul mic, stiti..., am endometrioza,...a da stiti ca mai am si anticorpi antispermatici, n-ar fi bine sa fac ICSI?? Sincer, cu tot respectul ptr DR Albu, la inceput, aveam fisa cu toate analizele,... acum, ... cu timpul... de cand ne cunoastem mai bine trebuia sa-i spun istoricul analizelor de fiecare data, de.., timpul e pretios si la ei, iar el saracul ESTE UNUL, noi .... CU DUIUMUL pe capul lui
pici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anastasia si eu am carcei, in special dimineata cand ma trezesc daca am nefericita idee sa ma intind..sa te tii...

a si imi curge sange din nas, gingii insa nu exagerat...e rezonabil...

cami, cand e vorba de mutatii nu prea e de joaca, utrogestanul il poti rari, cred eu, cand sarcina e mai stabila, vitaminele le mai poti sari mai ales daca te bazezi pe o alimentatie diversificata...insa clexane sau ce-ti recomanda doctorul pentru mutatii, trebuie facut.

Muatiile pot da opriri de sarcina, retard de crestere intrauterina samd. Oriucum, partea buna e ca injectiile sunt compensate 100% pentru gravide si se mai pot face in burta pana tarziu...eu inca le fac in abdomen insa spre laterale..am incercat in picior insa e foarte dureros.

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Ralu mv iti multumesc pentru idee. O sa incerc sa vad daca primesc ceva chiar sunt curioasa.

referitor la analize si monitorizari cand vad valori ce E 800 lesin chiar daca este mic pentru ca eu am avut la ultima monitorizare cu 2 zile inainte de pregnyl E 308.
credeam ca sunt ovocite imature, goale, apa chioara....orice era in mintea mea si ma mai suna si D-na Vaduva si imi zicea ca este mic estradiolul "nu mergeti bine deloc, foarte prost". De multe ori ma gandeam ca o sa am punctie alba sau cum s-o zice.

m-am gandit de multe ori sa merg la alta clinica, la alt doctor dar ce sa fac daca am prins drag de doctorul nostru. totusi am incredere in el si sper ca va gasi potiunea minune si pentru mine.
glumesc, chiar nu imi pun soartea in mainile cuiva doar de amorul artei. simt ca pot comunica cu el, pana acum a fost singurul care si-a dat interesul pacat ca este f aglomerat iar asta ne dauneaza tuturor:fetelor noi, celor care incep scheme, celor in focuri, gravidelor, etc.
ma gandesc ca are putere de decizie tinand cont ca este sef de sectie ar trebui triate cumva cazurile.

ii mai dau o sansa dar o sa ma implic mult mai mult in tratament chit ca ma inchid cu el in cabinet si il torturez sa ma stimuleze mai puternic

pupi

Mergi la inceput

Tinuta, ai dreptate.
Trebuie sa le amintim mereu fiecare amanunt... eu de ex. acum dupa fiv cand am mers la control, si il intrebam de motive, etc, nu zicea nimic, dar imi recomanda sa fac histeroscopia..?! pe care i-am amintit ca doar o facusem exact inaninte de fiv ... cum ziceai si tu, probabil ca suntem impartite cumva... probabil ca la primul fiv nu facea histeroscpie decat daca cerea "nebuna" :) cum am cerut eu.
Pe mine faza asta ca e primul fiv, sunteti tanara (30 in cateva luni) nu exista motive sa nu reusiti ... astea nu mi convin ca afirmatii/motivatii etc.
Asta imi spun eu deja, de la el am nevoie de mai multe chestii tehnice ... din pacate la ultima consultatie nu le-am obtinut, oricat am incercat sa-l trag de limba :) si oricate variante i-am expus (progesteron injectabil - spus ca nu e dovedit ca face ceva, etc) a ramas la " vedem ce se intampla dupa FET, abia atunci incheiem un capitol, vedem apoi ce facem, daca nu reusiti" " puteti incepe un alt fiv chiar din luna urmatoare..."

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,

Mergi la inceput

Zic si eu ... apropos de carcei... eu imi amintesc ca se zicea ca erau din lipsa de calciu... sau macar dezechilibru calciu-magneziu. Voi la analize cum stati ?

--------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

auziti si voi ce vorbesc fetele astea! batrana la 33 de ani!!! pai eu mai am putinel si fac 36! io, atunci ce sunt?! cotoroanta!!! la cei 19 ani din sufletzelul meu! qiao!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

la toate fetele

va citesc aproape tot timpul dar nu prea scriu ...
am o problema cu prolactina de mai multi ani iar azi mi-am refacut analiza si am primit urmatoarele rezultate:

prolactina = 37,2 ng/ml (781,2 mU/l)
- valori de referinta: 5,18 - 26,53 ng/ml
si

Test cu PEG 6000
Coeficient de Recuperare = 67,74 %
Interpretare:
Coeficient de Recuperare =< 40% .. prezenta macroprolactina
Coeficient de Recuperare >= 60% ... absenta macroprolactina

stiu ca prolactina este mare deoarece nu iau tot timpul tratament dar, nu stiu ce inseamna macroprolactina absenta in combinatie cu valoarea mare a prolactinei ...

Stie cineva sa ma lamureasca pana ajung la medic ?

multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alilumi as vrea eu sa am 33 de ani. eu fac ka inceputul lui dec 42, 33 mi-au scis pe foia de externare de la histeroscopie, mi-a placut asa de tare ca nu am lasat-o pe asistenta sa duca hartia inapoi sa o modifice

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput