Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***
Raspunsuri - Pagina 6
inapreda spune:
http://altamedicina.com/food-matters-documentar-video/
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
olishka spune:
Eu sunt super stresata ca nu mai gasesc nici un act. Aveam toate actele la un loc si acum nu mai gasesc decat copii. Pasapoartele, certificatele de nastere, de casatorie, diplome etc nu stiu unde au disparut...Am intrebat pe toata lumea si nimeni nu stie nimic
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Eu sunt super stresata ca nu mai gasesc nici un act. Aveam toate actele la un loc si acum nu mai gasesc decat copii. Pasapoartele, certificatele de nastere, de casatorie, diplome etc nu stiu unde au disparut...Am intrebat pe toata lumea si nimeni nu stie nimic Olga, mamica lui David iepurasul si 20+ |
si mie se intampla des sa uit unde am pus actele si incerc sa imia duc aminte cand le-am folosit ultima data.
spor la cautari
Dodo-pui spune:
tufete,
am doborat huno-terorista care decat e in trend ar dotmi doar pe mine sau in brate
La multi ani tuturor sarbatoritilor mici si mari de azi!
Oliinsanatosire grabnica ....
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
anca_nicolae spune:
Oli
legat de sanatate, pisigri a scris bine aici, baga multa limonada in tine, apa+miere+lamaie.
cu actele, cand nu gasetsi ceva, sigur e pus bine, PREA bine . Nu cred ca sunt pierdute, incearca sa te gandesti cand le-ai FOLOSIT uktima oara. Oare la pasaport pt David? Vizualizeaza in gand ce ai gandit atunci... :)
Si acum, pentru:
- Floric [ca ii place sa citeacsa romane] :))
- Simplisor [pt ca ma "cunoaste" din prima cel mai mult SII ca sa iasa din butoi [te roog]
- Ela [ca ma iubeste, si nu am enumerat-o data trecuta ]
- pentru Gaza [ca gluma si autoironie pt faza cu "taxarea", stie ea ;), ca DOAR l-am trantit pe bb lui daddy]
- pentru Dyana [ca a avut momente de restriste sufleteasca si cred ca va intelege cel mai bine povestea] [te-ai intors papushe din hoinareli?]
- novus, pt ca stiu ca ea sigur face balanta si ne zice unde da cu plus, unde cu minus :))
- TOATE fetele de aici, pentru ca STIU ca nu le strica o delectare SI cu alt subiect decat cele specifice clubului scutecelor
va sugerez sa cititi subiectul de la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160934&whichpage=1
unde chiar si pisigri a noastra a scris [cu mult in urma mea..., e mai rapida].
Daca e prea lung subiectul, cititi macar pe sarite, dar nu ratati pe pisigri, pe nelia, sii, pe mine
Pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Floric spune:
Oli, asta e o gluma proasta cu actele. Calmeaza-te respira si da firul vietii inapoi. Sigur ai avut nevoie de ele pe undeva (dar de toate odata, ma indoiesc) fie le-ai mutat locul intr-un colt numai de tine stiut si uitat acum.
Spor la cautat.
Un leac babesc spune sa agati un foarfec in cuier, colega mea face asa deseori. Pe mine ma distreaza si eu nu mai caut din momentul ala ci astept sa faca foarfecul mininu. De cele mai multe ori...face. In fine, macar de distractie poti sa faci dar sa si cauti.
Si mai pe drumul credintei daca vezi ca se ingroasa gluma si nu ies la iveala citeste cu credinta Acatistul Sfantului Mina.
Ce ma distrez singura...ca am doua solutii opuse totalmente. Nu merge cu vraciul o iei cu Dumnezeu.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Anca_nicolae, cu totul intimplator, am citit aseara INTEGRAL topicul initiat de Ionik; intr-adevar, am ramas surprinsa sa vad postarile Pisiciigri dar nu m-a mirat deloc continutul mesajului; la fel cum ma asteptam la o "astfel de" aboradare "anconicolaeasca" din partea ta!
PS. La astfel de topicuri raspund de multe ori "in gind" dar n-am niciodata rabdare sa scriu efectiv.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anca_nicolae spune:
Doamne cat de criminala esti, Floric!!! :)))
Nu atat cu cele 2 idei, ci cu propriul tau comentariu de dupa :)))
As incerca si eu faza cu foarfeca pt daddy . Cu sfantul Mina cred ca e mai greu, cred ca s-ar prinde Mina ca eu sunt cumva, mai mult practicanta, si mai putin credincioasa :)))
Poze cu noi
anca_nicolae spune:
Eii na, inapreda???? Chiar aseara ai citit? Te pomeni ca ai avut dreptate cand ai zis ca desi "aparent" nu ne asemanam [cum estimasem eu], am avea totusi pe ici colo niste gandiri similare, cum ai zis tu cu ceva timp in urma!!!
Foarte tare :)
Daaaar, si mai tare a fost sa scrolez "vizual", brandul "ancanicolaesca", mi s-a parut ca suna a sergiu nicolaescu!!
Ce mandra m-am simtit. Multam :).
Poze cu noi
olishka spune:
Nu am pus nicaieri actele, caci tin foarte mult sa stea la locul lor. Sigur a umblat cineva prin ele. Soacra-mii ii place foarte mult sa faca curatenie peste tot, pe unde trebuie si pe unde nu trebuie si-si vara nasul prin toate sertarele. Ma enerveaza la culme fazele astea. Mereu imi amesteca lucrurile. Data viitoare o taxez rau de tot. Am gasit doar certificatul de casatorie care era jos printre actele de la masina mea, si printre actele de birou ale lui Cristi. Habar nu am cum au ajuns acolo. El zice ca nu a pus mana pe nici un act, dar la cat de uituc este si aerian nu stiu ce sa zic. Sigur le-a luat mai demult si a uitat de ele. Pasapoartele, certificatele & co nu le gasesc nicaieri si sunt plina de nervi Oricum am gasit ce cautam initial...certificatul de casatorie..caci eram curioasa cand ne serbam si noi ziua, caci noi tot in octombrie ne-am luat, dar niciodata nu tin minte pe ce data...
Mersi de sfaturi fetelor.
Fug sa citesc ce ne-a dat Anca...
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+