Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multumesc de urari!
Dar sa stii ca jUmbo e jAmbo; prietenii ii spun Coco, mie nu-mi prea place si-i zic Jambo; nu stiti niciuna "pesa" cu "Coco Jambo"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Scuze, Gina, eu l-am "poreclit"! Stiuuu, cum nu, ce mai dansam pe piesa aia in tineretile mele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Scuze, Gina, eu l-am "poreclit"! Stiuuu, cum nu, ce mai dansam pe piesa aia in tineretile mele...

Poate "in adolescenta" vrei sa spui; TINERETEA de abia acum urmeaza!!

Nu-i bai, dar l-ati botezat mai multe -cred ca toate, daca nu ma insel- si mi se parea...amuzant!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Daca zici tu Eu de fapt inca ma simt copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda- ploile incep(intra in tara dinspre Vest) de astazi si tin pana la mijlocul saptamanii viitoare, in toata tara
in bucuresti ajung sambata-duminica

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu dansam in copilarie pe piesa aceea

Acum nu prea ma simt copil...mi-ar placea sa fiu mai rasfatata, dar nu prea primesc asa ceva

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

inapreda- ploile incep(intra in tara dinspre Vest) de astazi si tin pana la mijlocul saptamanii viitoare, in toata tara
in bucuresti ajung sambata-duminica

avem 2 anisori

multumesc Gianina.

E aiurea rau pentru ca avem apoi toate week-end-urile ocupate pina dupa mijlocul lui noiembrie iar apoi va fi cam frig.
Lasind la o parte lipsa de entertainement, chiar daca luam cazare aproape de salina, tot nu putem "mishuna" prin ploaie.
Of, of! Dar eu vreau sa merg!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu dansam in copilarie pe piesa aceea

Daca e sa pastram proportiile, cred ca erai chiar la cresa!!

Acum nu prea ma simt copil...mi-ar placea sa fiu mai rasfatata, dar nu prea primesc asa ceva

Imi pare rau ca zici/simti asa! Esti atit de tinara! Dar las' sa mai treaca putin si ai sa vezi ce reasfatata vei fi de cei 3 "barbati" ai tai!
PS. Rasfatata nici eu nu sint -decit daca ma auto-rasfat!-dar tot as jura ca timpul trece pe linga mine!

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda- de plouat cu va ploua incontinuu asa ca eu zic sa mergeti (adica mie una daca mi se pune pata sa fac ceva, as fi tare frustrata si nefericita daca nu as reusi, ca sa nu mai spun si ca as face totul sa iasa)
ce, va sperie pe voi cativa stropi de ploaie?

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Of, Gianina, stiu ce zici dar tare incet imi imaginez ca trece timpul de la 16 la 22 fara tot "arsenalul" de acasa; plus ca nici spatiu mult nu am avea si chiar nu-mi pot imagina ce activitati putem desfasura zi de zi, timp de o saptamina intr-o camera nu prea mare; cite jocuri/jucarii pot duce de acasa?
Multumesc de incurajare.
O sa vorbesc cu Jambo la cina aniversara: el posteste io maninc cartofi Da' vom bea, cu siguranta vin, chiar daca e si Ian invitat.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput