Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

GINA & JUMBO

Multi ani fericiti impreuna !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ooooo, astazi mancam TORT
LA MULTI ANI!Maya Andreea, dragul nostru ghiocel de toamna

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gina, bine macar ca dupa ce il lasati pare sa se distreze.

Sa stii ca nu am evitat sa raspund la intrebarea ta, DAR sint 2 chestii: cind mergeti voi acolo, exact? Ati fi acolo we asta sau we viitor? si sa vad ce treburi are Sotz la serviciu. Noi ne gindeam sa o taiem la Gheorghieni we asta, dar vad ca s-a anuntat ploaie, asa ca ne lasam pagubasi cred, desi ne-am distrat si pe ploaie acolo, Ilinca e in extaz ca e locul ala fain de joaca de care v-am mai spus. Vidiem, cujetam si iti dau un raspuns.

Ilinca, la multi ani ! ca pe voi va sarisem

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna ziua, ca dimineata a trecut!Pisigri, nu am mai facut comanda la daninaline. Vrei sa comanzi si tu ceva?Pisik, eu sunt speriata rau cand vine vorba de medicamentul asta. Stiu ca isi face treaba foarte bine, insa sunt ingrozita de eventualele efecte adverse. Cica ele dispar la cca 3 luni dupa ce ai incetat sa ii mai dai. Tu pe ce periaoda il ai?As vrea sa cred ca nici la Eva nu o sa apara efecte nedorite, insa mi-e greu. Ea a luat predinson zilele trecute, iar dr mi-a prescris si Romergan odata cu el. Intr-o noapte am uitat sa i-l dau, si s-a trezit urland din doua in doua minute, era de neconsolat. Atunci mi-a picat fisa, ca am uitat de romergan, i l-am dat si a dormit linistita toata noaptea. O fi fost coincidenta sau nu, nu stiu.Olga, multa sanatate iti doresc. Despre Biosept se spune ca este un antibiotic natural, suna medicul si intreaba-l daca poti lua. Este excelent pt rosu-n gat, raceli, paraziti etc etcSi acum sa urez si eu la multi ani, ca avem atatea de sarbatorit: in primul rand La Multi Ani frumosului cuplu Ilinca si Andrei , La Multi Ani, Gina si Jumbo si La Multi Ani ghiocelului nostru tarziu, Maya!!!! Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da, Anamaria, vreau si eu sa iau ceva, am asteptat marea bursa de 385 de lei, a intrat si acum nu merge site-ul . Adica merge, dar nu pot sa adaug in cosul de cumparaturi nimic.
Si ma oftiiiic !!!

Oare sa ma uit la Aramis :D? Mai sint "uitatoare"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

La multi ani Maya Andreea!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!!

Multumesc tare mult de sfaturi. Deja am inceput sa le pun in practica, sper sa-mi treaca cat mai repede. Oricum mai bine cu durerea asta in gat decat cum eram ieri, cu febra, ma durea tot corpul, nu puteam nici sa merg. Astazi este mult mai bine.

David tocmai ce mi-a facut o criza. Pleca mama la farmacie si i-a zis sa mearga cu el. L-am imbracat, toate bune si frumoase pana cand a iesit pe poarta cu el si a inceput sa urleeeee dupa mine Bineinteles ca s-a intors inapoi. Nu vrea sa iasa cu nimeni din casa, decat cu mine. Mai este vreun ghiocel care face asa? Eu nu cred... Inainte chiar nu avea astfel de probleme. Am si tipat astazi la el, caci ma enervasem rau de tot...m-am saturat de urlete si crize fara rost. A venit apoi si si-a cerut scuze ca a plans Tare rau mi-a parut...

Fug sa mai aranjez prin casa, caci ieri cum am stat numai in pat, copiii astia 2 au devastat tot. Zici ca au trecut cu tancul prin casa.

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bebe sanatate multa si tie

Fii-meu s-a culcat ieri la 2.30. Asa mi-a zis taica-su, caci eu m-am dus sa dorm caci era praf si l-a adormit el. Dar dimineata s-a trezit pe la 9. Ghiciti cine doarme acum in balansoar afara? Am emotii, ca m-a pus sa-i scot pampersul si nu am mai apucat sa-i pun altul, caci a adormit singur afara. De intamplat, nu cred ca i se intampla nimic, doar sa nu se trezeasca prea repede de la pisu, in caz ca face...

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, eu la aramis nu ma bag. E prea mult de rasfoit si nu am starea necesara.Dar la danina fac comanda daca vrei, cand ai timp weekendul asta, si cant iti merg paginile, da-mi produsele pe care le vrei si comandam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani Maya Andreea, sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!

La multi si fericiti ani impreuna: Ilinca&Andrei si Gina&Jambo

Lucian a facut putina febra aseara si are si cateva bubite pe el, azi nu a mai facut,astept sa vad daca se inmultesc, sa nu fie vreo boala a copilariei.

Olga: insanatosire grabnica

Restul am uitat, ca va citesc printre picaturi si sa scriu la fel

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gina, bine macar ca dupa ce il lasati pare sa se distreze.

Sa stii ca nu am evitat sa raspund la intrebarea ta, DAR sint 2 chestii: cind mergeti voi acolo, exact? Ati fi acolo we asta sau we viitor? si sa vad ce treburi are Sotz la serviciu. Noi ne gindeam sa o taiem la Gheorghieni we asta, dar vad ca s-a anuntat ploaie, asa ca ne lasam pagubasi cred, desi ne-am distrat si pe ploaie acolo, Ilinca e in extaz ca e locul ala fain de joaca de care v-am mai spus. Vidiem, cujetam si iti dau un raspuns.

Ilinca, la multi ani ! ca pe voi va sarisem

Pai dimineata am vorbit cu sor' mea sa plecam duminica dupa-amiaza (adica in 9 oct. ) sa fim acolo luni dimineata; tre' sa ne duca Jambo pentru ca eu nu am permis; sor' mea are si permis si masina dar n-a mai condus de multa vreme.
Dar daca zici ca ploua, nu-mi vine sa merg pentru ca nu-mi pot imagina ce pot face cu Ian in camera dupa salina + somn; intentionam sa luam cazare cu curte si kestii de joaca, sa aiba copiii ocupatie.

Ai idee cit tin ploile anuntate si in ce zone ale tarii isi fac aparitia?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput