Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Deci
Azi am dat si eu peste subiect, mi-am amintit vag de el, mi-am amintit ca e vechi, nu mi-am amintit ca as fi scris, si nici nu vreau sa ma gindesc CE am scris . Am avut eu o "perioada intunecata" pe DC si parca vad ca e din ciclul "o sa va stricati parerea despre mine". Ma rog, ma duc sa rasfoiesc, sa vad ce talentata si "Dashteapta" mi-s

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nicolaesca, nu cre' ca la gindire ne asemanam ci, mai degraba, la simtire si la "talentul" de a vedea totul multicolor, de a distinge nuante pe care "retina" normala nu le distinge.

PS. Pisigri, nu mi-am schimbat deloc parerea -buna! - despre tine, citind topicul lui Ionik -a carei suferinta mi se pare asemanatoare celei a lui "Madame Bovary"!-; din contra, te-am "recunoscut"

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am citit ce am scris, nu am recitit intreaga istorie, am citit ce ai scris, anca, si nu-s pe aceeasi lungime de unda cu tine (dar nu ne mai miram nici una dintre noi ) dar nici nu intru intr-o dezbatere pe tema asta :)

V-am puparisit pe toate si fug spre casa.

PS> Oli, tin pumnii sa gasesti actele. Si eu stiu cum este cind "le pui bine". Sint 100% sigura ca o sa le gasesti...numai nu te enerva

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pisigri- hai ca de data asta scapasi cu onoarea nepatata (glumesc, bineinteles).

Ce ne-am mai plictisi, daca am fi toate la fel, dar Anca spune un mare adevar: Undei Simply?...am mai lansat eu niste undite fara efect pe aici, dar o prindem noi la cotitura.

Oly- Limonadaaaa...tone am baut la ambele sarcini. Limonade si paracetamol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Si acum, pentru:

- Floric [ca ii place sa citeacsa romane] :))
- Simplisor [pt ca ma "cunoaste" din prima cel mai mult SII ca sa iasa din butoi [te roog]
- Ela [ca ma iubeste, si nu am enumerat-o data trecuta ]
- pentru Gaza [ca gluma si autoironie pt faza cu "taxarea", stie ea ;), ca DOAR l-am trantit pe bb lui daddy]
- pentru Dyana [ca a avut momente de restriste sufleteasca si cred ca va intelege cel mai bine povestea] [te-ai intors papushe din hoinareli?]
- novus, pt ca stiu ca ea sigur face balanta si ne zice unde da cu plus, unde cu minus :))
- TOATE fetele de aici, pentru ca STIU ca nu le strica o delectare SI cu alt subiect decat cele specifice clubului scutecelor

va sugerez sa cititi subiectul de la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160934&whichpage=1

Anca, am citit, bine nu tot ca m-am plictisit si mi-a dat cu minus la autoarea topicului care e dusa rau saraca dar mi-a dat cu plus la ce a scris Nelia pe care am mai citit-o si la alte topicuri si imi place tare cum priveste lucrurile
Pisigri nu mi-am schimbat deloc parerea despre tine ba din contra
Nici despre tine Anca, ma asteptam la o astfel de abordare din partea ta !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am renuntat la cautat acte ca ma enervez tare rau...Cred ca aman actiunea cateva zile, cand ma mai linistesc.

David a dormit neintors afara. Si este o vreme superba

Uite ca limonada inca nu am baut astazi. Ma duc sa vad daca am lamai prin frigider.

Si mie mi-e dor de Simply...

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ina- Petrecere frumoasa!

Ma intrebai despre serile noastre...Acum s-au mai zapacit de cand cu dansul lui Alex, dar avem una "tare". Daca o vedeti pe madamzeaua pe youtube sau primiti vre-un e-mail cu una creata cu rochita roz cu fluturasi strecurandu-se pe sub o poarta dintr-o statie de metrou sa ma anuntati si pe mine.
Marti seara avea tanti a ei programare la dr. Ea trebuie sa plece cand eu ma intorceam cu Ale de la dans. Ca sa impacam si capra si varza am facut predarea-primirea pe peron. Cu amandoi nu puteam sa ies decat pe la poarta (usa) automata pentru bagaje, carucioare, etc. I-am asezat frumos in fata "automatei" si m-am dus un metru la dreapta sa ordon deschiderea cu biletul...Se pare ca pentru Madmoazea era mare pierdere de timp asteptarea, asa ca a trecut rapid de partea cealalalt tarandu-se pe burta pe sub poarta. Totul s-a intamplat atat de iute ca eu n-am mai apucat sa o prind si asteptam ca tampita sa se deschida (cu incetinitorul) timp in care gara rasuna de hohotele de ras ale studentilor din statie (stam langa campus si era 18.30). Unii mai si filmau de zor ....Eu faceam cruci cu limba-n gura sa n-o loveasca alea in cap. Ea se uita in spate si-mi radea in nas.....Ca la nebuni!!!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Ca sa fim in trend, am chiulit si noi azi de la gradi. Avem muci, atata. Bineinteles ca acum doarme cu capul pe mine.

Ca zise Gianina, am facut si noi azi haleala impreuna: placinta cu praz (da, stiu, am si eu fixuri culinare), chiar nu a aratat bucataria ca dupa razboi, doar ca foaia de sus are gauri

Pisigri, cum adica nu iese deloc dimineata? Ce face cu bona toata ziua?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

stiu ca n-am nici o legatura cu subiectul discutiilor dar ma bag si eu ca tot sunt prinsa cu bucatarelile intensive rog distinsa doamna monnvas sa-mi mai dea odata reteta de foi fragede (sper sa fi retinut bine ) ca vreau sa fac 2 foi simple si bune umplute cu ceva complozitie pe baza de branza de vaci
ca nu v-am povestit de noile mele indeletniciri - de vre-o luna "fabric" branza de vaci
cumpar lapte fie din surse, fie de la dozator, pun la prin in oala de lut si intr-un final rezulta celebra branza de vaci
PS am o oala de lut de care-s taaare mandra, cu capac, cu cocos, smaltuita si pe interior, deci, numai buna

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

stiu ca n-am nici o legatura cu subiectul discutiilor dar ma bag si eu ca tot sunt prinsa cu bucatarelile intensive rog distinsa doamna monnvas sa-mi mai dea odata reteta de foi fragede (sper sa fi retinut bine ) ca vreau sa fac 2 foi simple si bune umplute cu ceva complozitie pe baza de branza de vaci
ca nu v-am povestit de noile mele indeletniciri - de vre-o luna "fabric" branza de vaci
cumpar lapte fie din surse, fie de la dozator, pun la prin in oala de lut si intr-un final rezulta celebra branza de vaci
PS am o oala de lut de care-s taaare mandra, cu capac, cu cocos, smaltuita si pe interior, deci, numai buna

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Pai faci lapte batut sau branza. Adica faci branza fara sa pui cheag. cum se incheaga fara cheag?
Io credeam ca doar cu varinat clocot + lamaie/iaurt/calciu iese branza

Mergi la inceput