Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Iar cu mucii...eu stiu si din experienta si de la alte mamici, ca daca tii copilul acasa doar pe criteriu de muci, risti sa il tii tot sezonul rece. Sunt copii care mucesc de cand se lasa frigul pana vine vara, dar in rest nu au nimic.

Io stiu si doctori care mucioshesc cat tine frigul...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gina....nici nu mai am cuvinte sa spun.
S-a sifonat saptamina asta pt ca am rugat-o sa manince sunca/muschi/mezel in general ori dimineata inainte de a se trezi ilinca, ori dupa ce a mincat Ilinca micul dejun, pt ca nu mi se pare ok ca zi de zi sa primeasca asta pe post de masa de dimineata.
Azi a comis-o mai cu spor. Inca nu i-am spus ca mincarea era curata, si nici nu am de gind.

Cred si sper ca am gasit alta varianta de bona. Prin recomandare. Doamne ajuta!

Varianta cu gradi pina la 12 intra in calcul numai daca sta Motanul mai pe acasa

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pisigri, de cand am citit primele randuri ma gandeam eu ca nu a mancat doar Becky din bunatatea de pilaf , da' chiar la micul dejun ?!!
Cred ca ai putea sa-ti cauta o bona noua, pe bune

Stressul asta il are si Costin, ca de cateva ori era sa se inshurubeze in orezul lui Toto. Mereu ii explic ca eu oricum spal oala, orezul, curat morcovii, doar carnea nu e de calitatea I (dar e curata si aia)... Pasare oricum nu-i dau, ca-i ies bube (la propriu)... desi acum i-au iesit iar niste bube... nu-sh de la ce... (Precizez ca vorbesc despre TOTO, sa nu inteleaga altceva vreun malitzios )

Si io votez pt alta bona, daca ramaneti pe varianta cu bona. Desi... cred ca e foarte greu sa gasesti o bona ok... De-aia nici nu incerc. Si pentru ca nu as suporta sa-mi strice cineva (dez)ordinea mea. Si pentru ca Adela se simte asa de bine la gradi. Si...
In cazul Pisilincai stiu ca varianta cu bona este cea mai buna. Poate acum ca s-a facut un pic mai mare, ar "rezista" totusi macar la program scurt... Si sa alegeti cea mai buna varianta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sondaj: cit costa o pizza Margherita la voi in oras?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

10 ron

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Si eu ma tot uit la prognoze si imi cam da cu minus darrrr fac eu sa dea cu plus !!
Cu Anaan ,Olga si subsemnata desigur, nu are cum sa dea altfel !!

Olga, ati plecat incoace ? sper ca s-au rezolvat micile probleme care v-au oprit din drum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, sunt oripilata de stilul in exprimare al d-nei educatoare de pe faramedesuflet (apropo, ce contradictie intre numele blogului si destaiunirea ei). In ansamblu, femeia are dreptate, dar pe cuvant daca mi-as dori copilul in grija uneia ca ea, care vorbeste in halul asta niste parinti (oricum ar fi ei) si care isi varsa frustrarile pe un blog public.

Daaaa, madama e frustrata rau si sincer cred ca si-a gresit meseria era potrivita la alte posturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

stiu ca n-am nici o legatura cu subiectul discutiilor dar ma bag si eu ca tot sunt prinsa cu bucatarelile intensive rog distinsa doamna monnvas sa-mi mai dea odata reteta de foi fragede (sper sa fi retinut bine ) ca vreau sa fac 2 foi simple si bune umplute cu ceva complozitie pe baza de branza de vaci
ca nu v-am povestit de noile mele indeletniciri - de vre-o luna "fabric" branza de vaci
cumpar lapte fie din surse, fie de la dozator, pun la prin in oala de lut si intr-un final rezulta celebra branza de vaci
PS am o oala de lut de care-s taaare mandra, cu capac, cu cocos, smaltuita si pe interior, deci, numai buna

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Ia te rog "mumos" sa imi spui si mie de unde e luata oala aia si unde are cocosul :))). Eu pe aia luata in iulie am aruncat-o luna trecuta ca desi smaltuita si gidilata, smaltul incepuse sa sara si a mai si crapat de la stat in cuptor, sus, cu focul nu la mic, la minuscul !!!.
Ideea oalelor de lut imi place f tare, dar m-am saturat citi bani am azvirlit pe ele...si cite oale am parasutat la cos...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Salutare!
Pisigri, oala de lut inainte sa o bagi la cuptor, se tine 24 de ore in apa, tocmai ca sa nu se crape.
Am si eu una si tin la ea ca la ochii din cap, si ies niste sarmaleeee in ea de te lingi pe degete.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput

Aha! Aici erai! Ai mail!

Edit: mesajul era pt novus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

faina integrala se gaseste la car4, plafar, sau unde?

Se gaseste si in supermarket. Eu iau din Kaufland.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Nu stiu cum e disociatul Biancai dar la Rina, micul dejun e identic timp de 90 de zile: fructe cite vrei pina cu 2 ore inainte de prinz.

Mai fetelor si se slabeste cu regimul asta? Ca mie mi se pare ca se mananca... regeste...

Mergi la inceput