Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Am facut greseala sa intru pe site-urile meteo si imi vine sa nu mai plec. ploua tot week-end-ul si duminica in Predeal sunt -3 grade Pai nici haine nu am de vremea asta si nici pregatita psihic nu sunt. Nu vreau sa vina iarnaaaaaaaaaaaaa

Aham... asa ne-am skimbat si noi planurile de we, cred ca ramanem in Bucuresti, ca si asa nu am mai ramas de mult si asa am un kef de shopping!!!!

In rest... si eu tot ca greierasul... tot sper sa nu vina toamna inainte de Craciun...

PS Ati primit "obiectul"?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, Pisi, ce m-a buftit rasul ca bona s-a alarmat ca a mancat si ea. Nu stiu dac apentru tine e distractiv (si sigur ca nu) dar pentru noi a fost, cel putin pe moment.

Mai, ce rau imi pare ca sunteti asa departe. Eu ii mai povestesc mamei din pataniile fiecareia si mereu spune "daca ar putea sa ii aduca aici" as avea si eu o treaba socotita (adica Rares nu o epuizeaza destul).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Denisa, te rog, cind ai vreme sa-mi spui si mie parerea ta avizata despre beneficiile salinei. Multu'.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufete, am bagat florile in casa, alea mari de pe balcon, caci am un balcon de 2 m si acum bagam acolo proviziile. In fien, nu asta e ideea. Ci faptul ca de cand am bagat florile in casa, ai mei fac infarct zi de zi (fereasca Dumnezeu pe de-adevaratelea). De ce? pentur ca cel putin tata tine fff mult la florile lui (eu i le numesc balarii) iar Rares a gasit o noua preocupare. Sa se joace in pamanatul de la flori. Si sapa ce sapa...iar dupa ce ii prisoseste arunca pe covor. Unde intervine durerea mamei...Aoleu, covorul. Si uite asa e o jale continua la mine dimienata in casa. A facut de 2 ori asa. Ieri, de cum s-a trezit i-a dat de mancare si au si plecat afara. Nu a mai trecut prin sufragerie. Dar sunt convinsa ca atunci cand isi va aduce aminte va mai trece pe acolo.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Pisik sa stii ca si mie mi s-a fcaut rau la propriu citind blogul -public! - al doamnei director-educatoare.

Pisigri si eu am citit cocos si exact la "bogatia" alegerii din capitala m-am gindit si eu

Cit despre ultima "boacana" a Doamnei, ce sa zic? Nu mi se pare neaparat grav ca a mincat din mincarea ciinelui, mai ales ca era "curata" si fara adaos de "boabe"; mai nashpa mi se pare "iresponsabilitatea" ei combinata parca cu "mi se rupe": pilaf la micul dejun???? heeeelau!! Si, recunosc, m-am amuzat copios citind cit a fost dumneai de oripilata ca si "batuca"-i delicata s-a ingreunat cu haleala de patruped!

PS. Si mie mi se pare o solutie ok gradi pina la 12, doar stii; si mi se pare super ca programul va permite un astfel de aranjament.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Sondaj: cit costa o pizza Margherita la voi in oras?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

de la 19 ron in sus. cam mult, nu?

o cola mica la 0.25 e 7 ron. imens

Mergi la inceput

Floric, parerea de rau e pt. flori sau pentru covor? Sau ambele?
Nu puteti lua covorul jos?
Iar pt. Rares puteti amenaja o "groapa" cu pamint/nisip: intr-o piscinuta gonflabila ii poti pune o tipsie de chec cu nisip si niste recipiente de plastic cu o lopatica. Ce trece peste, se aspira usor.

Sa nu ma "batzi" pentru sugestie.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

de la 19 ron in sus. cam mult, nu?

o cola mica la 0.25 e 7 ron. imens

Da, mi se pare mult, tinint cont de ingrediente.
Nu aveam idee de pret pentru ca nu mi-am comandat niciodata "la local" sortimentul asta pentru ca, de obicei, manic ori cu ton, ori cu fructe de mare, ori proscuto cotto, ori quattro fromagi si m-am shocat sa vad cit costa una: 20 ron!

PS. Atita e si in Italia; e amuzant ca in Italia stiu cit costa Margherita pentru ca ma orientez dupa pretul acestei pizza ca sa-mi dau seama daca restaurantul e ieftin sau scump.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput