Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
SABY
Sa fii sanatoasa si sa ne mai onorezi cu prezenta ta placuta si aici !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
INtr-adevar, nu-i batrina; doamna R. ar spune ca e aproape de-o virsta cu mine!!! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Prea tare !
Gianina, unu la mina, la fel ca anca_nicolae, eu am citit cocos nu cocosh si ma intrebam sincer ce model destept de oale de lut se gaseste la Bucuresti
Doi la mina, la oala de lut eu faceam un bestial pui cu legume la cuptor, ca nu pt brinza am luat-o (si nici pt sarmale :), ca nu prestez acasa asa ceva). Si se facea si fff simplu si era pe placul tutulor :D. Reteta era: introbagam puiul transat (ma rog, partile "relevante" de pui) dat cu sare si piper, introbagam deasupra legume bucati mari, pe principiul "di tati pentru totzi", ul pic de ulei, un pic de sare, ceva ierburi aromatice. Pus sus in cuptor, cu capac, cu foc la miiiic....si lasat citeva ceasuri, pina e facuta leguma cea mai indaratnica. Iesea suuuuper gustos.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
pisigriule, acum m-aam lamurit
pt lapte oala arata ca o ulcica mai mare, iar ce spui tu acolo posed si eu dar pentru prestat sarmale
puiul, carnea la cuptor eu le execut in vase yena
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus SABY Sa fii sanatoasa si sa ne mai onorezi cu prezenta ta placuta si aici !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
saby draga pupici multi multi si de la noi
avem 2 anisori
pisigri spune:
Aseara m-a lovit harnicia (si foamea:)))) si am hacuit un "pui familist", asta fiind un pui grill la care e adaugata inca o jumatate posterioara de pui, adica pulpele intregi cu spatele dintre ele. Partile relevante le-am pus la tava la cuptor, iar din spate si funduri am zis sa ma indur si eu de ciinele asta, sa ii fac un orez cu "carne". Am cam chisaletzit oasele alea, le-am tuflit intr-o oala, le-am dat un clocot, am turnat deasupra muuult orez, a fiert, am stins focul, i-am dat ciinelui in blidul lui si restul oalei l-am bagat la frigider.
Azi dimineata, bona ma intreaba ce sa ii dea fetei de mincare (ca am avut meci cu ea ca ii dadea mezel in fiecare zi) si i-am zis: ou/lapte/iaurt/cascaval/lapte cu gris/piine cu unt si brinza/fulgi etc etc. Nu pot sa ii las meniu fix pt dimineata, ca Pisilincai nu ii place micul dejun deloc si in general trebuie ispitita si lasata sa aleaga.
Ma suna mai-nainte sa imi spuna mindra ca fiica-mea a mincat pilaf cu carne. Zic wow, la micul dejun..? Ati avut timp sa faceti pilaf...? A, nu, pai era facut in frigider !
Deci Ilinca a mincat mincarea ciinelui . Si ii spun femeii: dar ala era orezul lui Becky !
La care ea: valeu, pai am mincat si eu !!!
Oala era curata, resturile de pui erau proaspete. Mincarea nu avea fir de sare iar oala arata ca dracu, unsa cu spuma de carne si tot. Cum aia ma-sii ii da plodului orez cu carne plus o pulpita (din tava de la cuptor) la micul dejun????
anamariame spune:
Neatza!Pisigri, ce m-am distrat cu puiul familist! Bona era mai ingrijorata ca a mancat ea, nu ca i-a dat Pisilincai!! La Multi Ani Saby!! Te mai asteptam pe aici!
Gianina34 spune:
pisigri - consoleaza-te cu ideea ca macar erau curate toate, ca putea fi muuult mai rau
dar la pranz ce-i da sa manance?
avem 2 anisori
novus spune:
Pisigri, de cand am citit primele randuri ma gandeam eu ca nu a mancat doar Becky din bunatatea de pilaf , da' chiar la micul dejun ?!!
Cred ca ai putea sa-ti cauta o bona noua, pe bune
Chiar ma gandeam si la iesitul afara, pai Ada petrece cel mai mult timp afara dimineata pana la pranz, seara mai stam doar 1 ora si daca se schimba si vremea cred ca si mai putin
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Bine, si ciinele e deparazitat si vaccinat si toate alea :))) deci teoretic pot sa haleasca si din acelasi blid. Bleax !!!!
Si pe mine saptamina asta m-a dat gata la capitolul rabdare fata de femeia asta. Am sa incerc sa mai vorbesc la gradi sa vad ce si cum....alta bona nu stiu de unde sa scoooot sa-mi si placa, sa am si incredere. Plus ca e faza cu serviciul Motanului...mai dureaza vreo luna pina se lamuresc treburile, ce si cums e implinta cu salariile...si daca e sa aplic Planul B (ala cu gradi pina la 12) n-as mai stirni si bulversa copila acum cu alta bona...
anamariame spune:
Wow, sunt oripilata de stilul in exprimare al d-nei educatoare de pe faramedesuflet (apropo, ce contradictie intre numele blogului si destaiunirea ei). In ansamblu, femeia are dreptate, dar pe cuvant daca mi-as dori copilul in grija uneia ca ea, care vorbeste in halul asta niste parinti (oricum ar fi ei) si care isi varsa frustrarile pe un blog public.Aaa, nu am terminat inca de citit tot, am vrut sa imi exprim parerea aici mai intai...