Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***
Raspunsuri - Pagina 13
Gianina34 spune:
admirat vladimirul
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
inapreda - nu mananc fructe in fiecare zi ca asa am inteles eu, doar in ziua 4
am retinut gresit?
biancaaaaa?
avem 2 anisori
Monnvas spune:
GIANINA, nu te-am uitat, dar am fost expulzata de la computer in favoarea lu' ursu' baloo.
Deci:
4 cani cu faina
1 cana cu ulei
1 cana cu apa
1 plic praf de copt.
Se amesteca si se intinde. Gata! Eu folosesc faina integrala, mi se pare mai buna asa.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Mno, inseamna ca azi sunt si eu parinte dobitoco-cretino-nush cum, ca am trimis copilul la gradi. Mai e mucos, dar febra n-are, zice ca nu-l doare nimic, iar mucii apar doar la orizontala, cand sta in picioare nu curge nimic, se aude doar o fornaiala. Am dat oscilo si coryzalia, sa vedem daca o functiona, sfatuitoarelor.
Impresia mea e ca pt "racitul" meu e mai bine la gradi, ii antreneaza in diverse si nu se mai taraste pe jos, va manca supa calda si nu calduta (ca acasa, pana il conving sa se puna la masa, se raceste mancarea). Nu e chiar fair fata de ceilalti copii, stiu, dar am respectat indicatiile directoarei. Ni s-a zis de la gradi sa ii oprim acasa daca au medicatie/febra. N-avem. Deci l-am dus
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Gianina34 spune:
monnvas
faina integrala se gaseste la car4, plafar, sau unde?
la cata branza fac, ar fi si pacat sa nu confectionam si o tava de placinta
avem 2 anisori
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 inapreda - nu mananc fructe in fiecare zi ca asa am inteles eu, doar in ziua 4 am retinut gresit? biancaaaaa? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Nu stiu cum e disociatul Biancai dar la Rina, micul dejun e identic timp de 90 de zile: fructe cite vrei pina cu 2 ore inainte de prinz.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
novus spune:
citat din mesajul lui Gianina34 monnvas faina integrala se gaseste la car4, plafar, sau unde? la cata branza fac, ar fi si pacat sa nu confectionam si o tava de placinta Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
eu cumpar de la magazinele naturiste de obicei
spor la placintarit !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Si eu l-am dus cu muci dupa 5 zile de "tratament"; dar am vazut ieri la gradinita pe masuta cu sticlutele de lapte/apa, diverse siropele ceea ce inseamna ca la gradi sint si copii sub tratament
La fel ni s-a spus si noua: sa nu-l ducem daca are febra.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 inapreda - nu mananc fructe in fiecare zi ca asa am inteles eu, doar in ziua 4 am retinut gresit? biancaaaaa? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Asa faceam si eu...fructe doar in ziua 4.
Pisik06 spune:
Neatza!
Am trimis link-ul pe mail-ul comun, multumim mult in avans
La faza cu gradi si cu boala nu stiu. In primul rand, limbajul acelei educatoare mi se pare sub orice critica, iar postarea ei are atata ura si resentimente ca mi-a facut si rau. Un om care isi iubeste meseria nu scrie asa, indiferent de circumstante. si nu este atat de violent si intolerant. Ma rog....
Iar cu mucii...eu stiu si din experienta si de la alte mamici, ca daca tii copilul acasa doar pe criteriu de muci, risti sa il tii tot sezonul rece. Sunt copii care mucesc de cand se lasa frigul pana vine vara, dar in rest nu au nimic. ce faci, il tii acasa? Si la noi la gradi sunt copii cu muci sau care tusesc, cu febra nu ii accepta sau ii izoleaza daca fac febra la gradi si parintii nu pot veni sa ii ia, dar mie una nu mi se pare o tragedie. Si eu sunt un parinte al carui copil chiar primeste cu bratele deschise toti crocobaurii, ca daca zicea MADA asa ceva puteam avea de comentat ca ii da mana sa vorbeasca
Mami de minune mica