Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Nu stiu cum e disociatul Biancai dar la Rina, micul dejun e identic timp de 90 de zile: fructe cite vrei pina cu 2 ore inainte de prinz.

Mai fetelor si se slabeste cu regimul asta? Ca mie mi se pare ca se mananca... regeste...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Daaaaaaaaaaaa

Ina a Aslabit 1.8 kg dupa 4 zile.
Anaan si ea vreo 1.5 dupa 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Citat:
Nu stiu cum e disociatul Biancai dar la Rina, micul dejun e identic timp de 90 de zile: fructe cite vrei pina cu 2 ore inainte de prinz.

Mai fetelor si se slabeste cu regimul asta? Ca mie mi se pare ca se mananca... regeste...

De slabit, se slabeste -si eu maninc pantagrueleste! - da' nu stiu zau cum va fi la mentinere!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Chiar Ina, cat ai slabit pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Aha! Pai merita atunci! Da... asta cu mentinerea mai e o treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

PISIGRI, rasu-plansu patania cu bona. Si mie mi se strapezesc dintii cand aud de mancare gatita la micul dejun. Bine, Pisicu spre exemplu, daca ne lalaim cu micul dejun pana spre 11-12 nu are probleme sa manance friptura, eu insa daca e prima masa tot la sandvis cu ceva/ou, etc ma opres, chit ca mananc la 12. Si week-end-ul trecut am fost la socrii, vizita de familie adunata, adica toti nepotii si cumnatu + noi si pt ca nbu puteam sta mai mult de 12:30 ne-am dus devreme, nemancati si soacra-mea gatise supe, ciorbe, gratare, etc. Am mancat de foame, dar numai dupa ce am baut cafeluta cu ceva usor de dimineata, cat sa simt ca am mancat si de dimineata.

MADA, da, am primit, sarumana mult

Noi pana la urma mergem la munte, speram sa nu fie prea rau.

Distractie placuta la Blaj fetele!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, distractie placuta si voua !!!

Eu abia astept sa plec acasa, diseara strangem gasca la noi, avem de stabilit iesirea de wkd viitor la munte asa ca vreau sa fac putina ordine ca iar zboara toate si sa ma gandesc cu ce servesc oaspetii

Va doresc un wkd placut si calduros !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, dati update pe blogul doamnei educatoare, ne discuta pe noi acum! Ce sa zic, ne-a facut cu ou si otet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haahaaaa:)))
Si io cand am citit postarea cu plozii jegosi pe care tre sa-i stearga ea la kur mi-a urcat tensiunea de-am crezut ca iesplodez, mi-a venit sa vomit gandindu-ma cum poate o javrutza de-asta sa coaca atata ura si dispretz la adresa parintilor (musai niste parveniti analfabeti, ca altfel de ce si-ar duce copilu' la particulara?).
Apoi am citit si alte postari si unele erau chiar simpatice, la unele m-a bufnit chiar rasul, per ansamblu e comica tipa si cateodata nu le zice rau, dar imi mentin parerea ca postarea cu parintele "ipochimen" este jalnica
Apoi ce i se mai potriveste aceste bloagaritze este proverbul cu ciobu' si oala sparta: rade de mamicile proaste care nu stiu decat "cachitza/pishucu/dintzisorii" si-s agramate, scriind "vre-un" si altele, dar la randul ei tovarasha educatoare scrie pe undeva:"ATI spune parerea despre..." precum si "reperCURsiuni".
Deci doamna educatoare, per ansamblu iejti ocheiu, nostima, esti mama buna si iubitoare, da' nu coci tu ciresele, nu-i cazul sa emani atata superioritate si auto-suficientza

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa...aia cu haleala cainelui a fost tare de tot!!; pisigri, zi multzam lui Dumnezeu ca nu-i faci cainelui pilaf cu shlung si matze si alte oribilitati
Caci mi-am amintit de cand l-am luat pe Manole si la inceput nu-i placeau boabele cainesti, prefera sa nu manance deloc; si atunci ii faceam orez cu carne de vita. Dar s-a trezit destept ex-boul, care era un zgarciob si-un meschin si a gasit el solutia: a inceput sa cumpere shlung si plamani si tat fierbea pe ele si i le dadea lui Manole.
Cand am intrat odata in casa si el tomna fierbea kkt-urile alea, am crezut ca-mi vars tot continutu', si ala spiritual asa ca i-am zis pulifriciului (vorba doamnnei educatoare:))) ca io de-l mai prind ca:1) imi impute casa cu gretzosheniile alea; 2)ii da iubirii mele asemenea porcarii (ca doar un caine de rasa pura cu parinti campioni asa se creste, cu plamani fierti) zboara pe geam cat ai zice "shlung".
Tufete, io nu mai tin niciun regim, ca tot uit care-s combinatiile permise, apoi n-am vreme veci sa mananc inainte de 15 si tot asa

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput