Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)
Raspunsuri - Pagina 3
Irinukaaa spune:
Multumesc fete dragi pentru raspunsuri.
Bafta la examen Mimo! Sa fie cu noroc (ca sa ne faci cinste)!
Ziki nu te invinovati mami ca am facut si noi de-astea anul trecut parca! Venit nene cu dezinsectie (sau ce-o fi fost acolo), dat prin stanga, prin dreapta (nici macar nu aveam gandaci dar ne-a tinut teoria chibritului ca daca vecinul are, vom avea si noi daca nu dam), dar doar in bucatarie ca trebuia sa izolam pisicile si era prea complicat asa ca am luat si "la sticla". Platit vreo 50 lei si cand ne-am dat noi seama pe ce apa chioara om fi dat banii asa aiurea, ziceam ca suntem dusi!
Deci fi fara grija, se intampla si la case mai mari!
Ocsanica ma bucur ca ai iesit din butoi!
Simona bine ca sunteti mai ok acum!
Cu ce mai combinati voi galbenusul ca eu nu prea mai stiu... cu dovlecel nu-i place,,, incerc pentru maine cartifi fierti in prealabil si bagati la cuptor cu galbenus, iaurt/ smantana si branzica. Sper sa fie cu noroc!
Angie va pupam si noi scumpilor... cat despre Tudor... cupil cumine... sa adoarma el singurel... ce-o fi aia? Ne invatati si pe noi cum? Ca mi se pare irealizabil.
Am citit cartea despre dormit recomandata sa mamici dar parca "ma tine ceva" sa ma apuc de "treaba".
NU-mi mai amintesc ce trebuia sa mai adaug,,, noapte buna~
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
missmj spune:
mimo spor la invatat ! sa stii ca si pe mine ma cocoseaza andrei cand vrea sa mearga. il plimb prin curte pe afara si chiuieeeeeeee.ii place. ma bate gandul sa ii iau un premergator, sunt inca in dubii ! astept sa ajung la stanciu sa aflu parerea lui. cu faza aia ca il face mai lenes, nu cred, sormea are 2 baieti si ambii au mers repede cu tot cu premergator. vedem...
am uitat sa va zic ce face andrei mai nou. in primul rand incepusem eu sa deschid gura sa ii zic sa imi dea si mie ori o jucarie, ori din mancarica lui ... si acum cand ma vede cu gura deschisa imi da si mieeeeeee ! astazi eramm cu el pe jos in camera lui de joaca si eram descheiata la bluza, vine el de'a busilea la mine si gaseste titi, ia si suge. o lasa, se joaca cu ea. ma apuc eu si pun un maimutoi la misto cu gura pe titi ... moamaaaaaaaa se uita asa mirat, se apleca cu gura cascata, vedea ca nu are loc de maimutoi...si incepea sa tipe " dai dai dei da da " ! daca nu am raaaaaaaaaaas !
Mayane spune:
Buna seara la toata lumea
Multumim pentru urari si uram si noi:
La multi ani Kitzy si Bebelu! Cu intarziere...
La multi ani bebei care au maai adaugat luni intre timp!
La multi ani si colegului nostru de data, Luca de Mimo!
Tuturor va dorim sanatate si numai bucurii.
Edit: Am vazut pe FB ca a mai fost ziua cuiva zilele astea... (Melanies??) La multi ani sarbatoritei daca ne mai citeste
Mare lucru nu avem de raportat. Crestem si exersam ce am acumulat pana acum. In fiecare zi ma surprinde cu cate ceva.
Azi dimineata mi s-a parut racoare si i-am pus o pereche de pantaloni. Dupa vre-o jumatate de ora am prins cu coada ochiului o falfaire... Habar n-am cum a reusit sa-si dea pantalonii jos si ii agita ca pe un steag...
Mai pe la pranz statea in pozitie de lotus si incerca sa apuce cu manuta o raza de soare care cadea in patut.
De "vorbit" nu mai vorbeste cu noi. Se mai cearta uneori cu Hipo, alte ori il aud bombanind cand nu sunt in camera... Si cand ma strecor sa vad ce face il gasesc "discutand" cu televizorul... Mai si gesticuleaza.
E ferm decis sa o ia la goana. Din ce in ce mai des sta in picioare in patut fara sa se mai tina de bare (cand ma vede ca ma uit la el se arunca in fund). Ieri a facut bonus 2 pasi inainte de a se prabusi in nas. Maine mi-am propus sa iau la periat covorul din sufragerie, sa-l mai las si pe el sa zburde pe jos, ca parca il tin in colivie.
M-am chinuit sa-l masor cu metru dde croitorie... mi-au dat 72 de cm. Acum, eu stiu? Cu greutatea iar sunt in ceata. Are 9.700g, cu 150g mai putin decat luna trecuta.
(hmmm... am zis ca trimit un raspuns sa compenseze zilele lipsa... Dar ar fi plictisitor si greu de citit. Il "rup" in 2-3)
World All Details
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Mayane spune:
RSZ-uri... ce-mi mai amintesc din ele...
- Sta drept cand sta in fund. Nu si cand are de ce sa se sprijine, atunci ia forma spatarului.
- Imbracatul - ca de obicei, pampers si tricou (in casa). Azi dimineata i-am pus pantaloni lungi, acum 2 nopti i-am pus ... (habar n-am cum se cheama - Body cu maneci si craci - salopeta?)
- Bona vs bunici vs cresa - aici nu va pot ajuta, nici nu vreau sa ma gandesc la asta inca vre-un an.
Bunicii oricum cred ca ies din schema. Doar pentru ca sunt bunici nu inseamna ca lancezesc in casa. Mama a luat-o pe panta periculoasa a workshopurilor de handcrafting, tata+mama2 s-au specializat in baierame cu coliva.
- Adormit - doar 3 nopti in viata lui (perioada dintilor) Darius a dormit cu mami si cu tati, ca mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut jelind in fund, intr-un colt de patut. In rest, in fiecare seara in jur de 10-11 se adoarme singur(spre disperarea mea cu degetul in gura, dar asta sa ne fie tot necazul) si se mai trezeste pe la 8-8.30 dimineata, dupa ce mami si tati si-au baut cafeaua.
- Caderea parului - cred ca a inceput sa se reduca cand am redus alaptarea. Acum gasesc 1-2 fire pe zi. Si apropo, tunsul cu masina de tuns nu mi-a folosit la nimic. Parul cade si cand are 3 milimetri, doar ca e mai greu de observat.
- Mot - nu are legatura cu biserica, e traditie populara. Si ca orice traditie populara, tine de regiune. Ceea ce va da marea libertate de a face fix cum va taie capul. Pe Darius nici daca il rad in cap nu sstrang de un mot la un an. Dar cel probabil nasica nu va fi in tara in februarie, deci amanam.
Gata, ca v-am plictisit destul. Ma intorc la invatat si la teme. Va mai citesc, o sa va si scriu daca am ceva "beton" de laudat.
World All Details
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
maimutzica10 spune:
mi-a fost rau sa mor azi, am avut o indigestie cruta (zic io, nush ce a fost de fapt, ma gandeam la tine, shines); si eram doar eu cu maimutzul, evident; groaznic e sa n-ai pe cine suna sa vina sa te ajute un pic..
n-am citit decat pg asta, miss e haios andreiul! mayanne, e de prisos sa-ti zic ca ma pisca invidia pt somnul ala linistit si cafeaua savurata pe indelete..spor la invatat!!
somn lin!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
melanies spune:
Multumesc frumos de urari doamna detectiv Mayane , nu-mi vine sa cred ca ma mai tine minte lumea dupa atata timp de cand am dezertat.
De asemenea la multumesc si fetelor care "m-au urat" duminica pe fb, am fost chiar impresionata ca ma mai baga lumea in seama chiar si dupa ce am disparut ca magarul in ceata ...
Motivul pt care nu am mai scris e ca mi-a pierit elanul de tot dupa o conversatie purtata cu o cunostinta mai veche, mi-am dat seama ca stia cam multe detalii desi nu avem cunostinte comune. In fine, oi fi eu mai ciudata dar ma deranjeaza sa stiu ca-s citita pe furis.
Simona, mami de Leah (28.01.2011)
melanies spune:
Vreau sa le urez si eu piticilor si mamicilor bolnaviori/oare insanatosire rapida!
Din pacate am aflat si eu cat de greu e cand e puiul bolnav. Leah tuseste de mai bine de o luna si abia dupa vreo 3 saptamani am reusit sa obtin si eu un puffer cu Ventolin de la dr ei, in rest a insistat sa nu ii dau nimic. Am intrebat si la farmacie si tot asa mi-au zis. Mi-ar placea sa am posibilitatea sa ii fac aerosoli dar aici s-au uitat crucis la mine cand am intrebat de asa ceva. As avea de unde cumpara nebulizator, dar habar n-am ce sa pun in el. Oricum, se vad mari imbunatatiri in ultimele zile dupa ce i-am dat tot felul de homeopate si Tylenol (cu de la mine putere) + Ventolinul recomandat. Poate si ea sa doarma fara sa se mai trezeasca urland sau vomitand din cauza tusei.
melanies spune:
In alta ordine de idei, am fost in Romania in august si, contrar asteptarilor, ne-a placut tare tare mult. Am stat 3 saptamani si am umblat aproape prin toata tara pentru ca avem rude si prieteni in Bucuresti, Tulcea si Borsa (Maramures). Am ajuns si pe la mare vreo 2 zile. A fost un adevarat maraton, dar a fost super. Leah a fost cel mai cuminte si cel mai dulce copilas, s-a adaptat din prima zi la noul fus orar si n-am auzit-o sa planga deloc toata vacanta. Chiar ma intreba lumea daca stie sa planga.
In concluzie, mai vrem! ... sa vedem cand o sa ne mai si permitem ca e un efort financiar destul de mare.
melanies spune:
Gata, ma bag la un episod de neveste (mai am putin si termin seria 5) si apoi la nani.
Va si va doresc o zi minunata!