Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)
Raspunsuri - Pagina 4
ocsanica80 spune:
neata, pentru toata lumea, amara, cu lapte, cum va doriti;
o zi buna ;
Roxana mami de Maria-Sofia
roxx26 spune:
Neata!
O cafea maaare si de la mine. Doar pt voi. Eu zic pas.
M-am trezit cu noaptea in cap sa astept un nene de la asigurari care vad ca nu mai vine...expira asigurarea pt casa...bucurie mare, ce sa zic!
Sunt fara chef azi....
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ziki spune:
neata si de la noi!
multumesc pt , chiar trebuie, am ramas fara.
si in plus mi-a pocnit un vas la ochi, cum fac de obicei cand ma supar, asa de rau eram suparata pe povestea de ieri cu dubiosul si dezinsectia...
v-ati uitat la mailul de pe contul comun? cu cum se sfarsesc basmele? e tare comic, o sa va ridice moralul!
fac tot posibilul sa ajungem (la timp) in parc! eu una abia astept sa va cunosc live
sa avem o zi frumoasa!
4 in cuibusor
Lorich spune:
Neata, iau cafea!
Melanies LMA si d ela noi, nu te-am uitat, hai mai scrie din cand in cand, macar cestii care pot fi publice si sa ti se rupa ca sunt citite de "cunostinte". si sanatate!
mayane motivat!
Eu sunt cu spume de ieri dupa masa - spume, ies frate spume din colturile gurii!!! L-am luat pe Robert ieri de la gradinita si mi-a zis ca "l-a batut doamna ducatoare"....soc si grozaza, ca eu nu stiam ca el stie cuvantul "batut". L-am intrebat "mami, te-a lovit din greseala? si el ff hotarat "NUUU, m-a batut dna ducatoare pe LObet la butica"...
Am scos incet incet toata povestea de la el, il cred 100%, azi m-am dus la vaca domnului s-o intreb ce s-a intamplat de a simtit ca e nevoie sa-l loveasca, i-am zis ca asa ceva nu se face indiofernt ce ar face Robert, sa ma sune, vin si-l iau daca nu se pot descurca cu el. Normal ca nu a recunoscut, ba chiar mi-a turnat alta poveste, ca l-a lovit din greseala cand au venit parintii si ea s-0a intors brusc. Povestea ei nu avea niciun punct comun cu povestea lui Robert, doar ca s-a explicitat si o zgaiba sanatoasa din frunte pe care nu, nu cred ca i-a facut-o intentionat. Creierul meu nu ma lasa sa cred ca i-a tras una in frunte intentionat.
Doamne ajuta sa reusesc sa-l mut din grupa aia ca la cat de vaca e asta ....ca vine parintii si toti se inghesuie si l-am lovit e clar ca mai bine il duc in padureeee!!!
Sunt asa suparata!!
Bai frate ..cum zic ceva..poc in cap!!!! Mama ei d eviata!! Vorbeam zilele trecute cu o mamica, ii fusese copilul lovit la fund si eu ma precipitam, in orice caz daca auzeam de copii loviti la gradi faceam scenarii demne de filme cu ciki cian...acum am vazut adevarata durere... ca nu poti face chiar asa, ca treb sa stii sa le iei, sa afli tot adevarul, sa le faci s arecunoasca (ca sa le poti liucra dupa aia)...sa nu se razbune tot pe copilul lasat fericit si jucaus in urma. Complicata mamicia!!! Complicata si viata de gradinita!!
In orice caz, din cauza lipsei banilor care atrage lipsa implicarii oamenilor adevarati (a se vede ca le-a plecat o educatoare super buna, profesionista si inimoasa)...si pe cale de consecinta..e jale fratilor cu copiii nostri!
angieangie spune:
neata si thanks de cafea
chiar acum fug sa savurez si una adevarata
puiul meu a dormit bine azi noapte...dragul de el..stie ca suntem singurei si fara ajutorsi ma ajuta cum poate
aaa...i-au dat inca 2 dintisori ieri..
Lori ce idioata!!!!!!!imi pare rau de trista intamplare dar tu esti mami descurcareata
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
ziki spune:
offf.. LORI, ce porcarie! ce oameni! e strigator la cer!
eu nu ma pricep la subiectul asta, dar trebuie sa-i faci plangere. asa mic cum e salariul ala, poate ii e frica sa devina DELOC...
spune-i ca e bani putini si se inghesuie si alte educatoare pe postul ei, si poate ii da vreuna cu cotul si ei...
fir-ar sa fie, de ce si-or alege asa meserii, cand se deschid atatea macelarii, sau se cauta soferite pe basculanta
4 in cuibusor
ocsanica80 spune:
offf Lori, uni oameni sunt cretini de-a dreptul si cel mai tare pe lumea asta urasc placa asta cu banii putini... cred ca pana la urma si asta este una din diferentele dintre mediul privat si de "stat"...
am si eu o intrebare de blonda, cum reusiti voi sa puneti punguta pediatrica pentru o proba de pipi?? ma chinui de aseara si nici pana acum nu am reusit sa strang nici macar un pic ...
Roxana mami de Maria-Sofia
florintunde spune:
Neata
Lori;mama..mi-e foarta cunoascuta povestea..mai ales finalul..de mai bine iti face copilul mincinos decat sa recunoasca fapta..mai stii faza din primavara cu Mario?.nna mi-a zis ca am un copil cu o fantezie imensa..de nascocit minciuni..
In rest..sa aveti o zi frumoasa..Eu -s cu fundu'n sus..
-laptop virusat
-nu gasesc un medic homeopat prin zona
-mama mea o duce foarte rau la lucru..e super scarbos si greu ceea ce face..ingrijeste un nene de 82 de ani fara picior..tre sa ai stomac pt asa ceva..
ziki spune:
adevarul e ca din ce in ce mai rar se gasesc oameni care sa-si faca dezinteresat meseria, in ciuda banilor putini.
ma gandeam intr-o zi la dementul ala care batea elefantul de circ zilnic, repetat, cu grebla, in piele.
pe de-o parte, am inteles de ce o facea. am spus ca am inteles nu ca aprob sau ca empatizez cu el. o facea pt ca era un roman imigrant, in anglia, probabil auzise si el bancuri cu romani, poate in romania nu era chiar adunator de caca de elefant de menajerie, si isi arunca toate frustrarile pe bietul animal, care primea tot ce a refulat el si nu a putut sa defuleze.
dar.. asta nu e problema elefantului! cum nu e nici a copilului ca doamna e cu gandul la restanta de la intretinere si la margarina de pe paine a propriului ei copil. toti avem probleme, mai ales cu banii, toti avem contact cu oameni mai bogati decat noi (cu atat mai mult o edu de gradi) dar... cu practica stam prost.
nu cred ca acum 15 ani cand si-a ales meseria asta educatia era cel mai prosper domeniu si cel mai bine platit.
iar daca stai prost cu nervii si nu ti-i poti controla, si nici mainile de altfel, reorienteaza-te, nu distruge fix cea mai importanta parte din viata unui om, copilaria
m-am suparat de tot.
eu chiar nu am avut parte de asa ceva. nici nu am fost batuta de parinti niciodata (uneori, se vede ) nici la scoala (la noi o profesoara a fost data afara pentru ca a imbrancit un elev. si ni s-a facut sondaj anonim daca am fost de fata si daca ni se pare ca elevul a fost imbrancit. si... a rezultat ca da. a doua zi , doamna de arte plastice nu mai era la noi) si nici nu Flavia nu am avut pana acum (din ce stiu eu)
eu inca recomand sistemul waldorf oricui vrea sa il incerce...
ma rog, nu are nici o legatura cu ce vorbeam mai sus dar de nervi iar deraiez.
ma duc sa vad cum il pregatesc pe michimaus, pentru ca nu vrea sa doarma, si e cu fundu-n sus
4 in cuibusor
rmbbc spune:
Deci nici nu am mai putut citi in continuare LORI!!!!
Ma doare sufletul si mintea in ce lume trebuie sa crestem copiii. Am auzit si eu aici (braila) de la o mamica pe care am cunoscut-o intamplator in parc ca la gradinita copilul a fost batut si facut de rusine si nu si-a dat seama pana cand copilul acum are nevoie de terapie la psiholog! si cand a mers sa sa ceara explicatii educatoarea i-a zis ca de ce nu i-a spus mamica respectiva ca nu vrea ca, virgula copilul ei sa fie batut!!! Deci pentru educatoare bataia e o metoda educativa!!! Nu sunt cuvinte!
Imi pare rau Lori. Nici nu stiu ce sa zic....