Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Va multumesc din suflet! Sa aveti parte de multa sanatate si de tot binele din lume!

Am sa fac analize mai amanuntite!

Elly 9+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Aristica, ai sa vezi ca fiv-ul asta va fi cu beta mare!
Asa a fost si la mine

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Buna fetelor,
Ma numesc Dana si ma confrunt cu aceeasi problema ca si voi. Pana acum am scris la inseminare dar ma vad nevoita sa vin alaturi de voi. Daca ma primiti...
De vreo 3 luni sunt si eu pacienta dr Albu cu recomandare fiv cu Icsi. Eu am un mic hidrosalpix pe stanga iar sotul oligo.
Acum am facut si mutatiile si trombofiliea ca astea mai ramasesera. Rezultatele sunt bunicele doar ca sunt si eu mutanta. Mi-a iesit mutatia 675 4G in gena PAI in stare homozigota.
Problema mea este ca am programare la Albonos abia pe 21 si nu prea gasesc mare lucru pe net despre aceasta mutatie. Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri? Pleaseeeee...
Toate celelalte analize sunt ok. Si coagularea si autoimunitatea si endocrinologia.
Sa imi fac mari probleme? Va fi nevoie de claxen?
Sper ca in noiembrie sau decembrie sa fac si eu fiv-ul.
Va multumesc pt primire si va rog spuneti-mi parerea voastra despre aceasta mutatie.
Bafta fetelor care asteapta embriotransferul si celor care asteapta beta. Va si va doresc tuturor ce imi doresc mie.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic), MUTATIA 675 4G in gena PAI HOMOZIGOTA, FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Dana, cred ca cel mai bun lucru ar fi o vizita la Fundeni la dr Uscatescu. si bafta...

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna Dana, ai facut cumva si Factorul XIII? Mie mi-a spus dr. Uscatescu ca americanii nu iau in seama mutatia genei PAI, dar din tot ce am citit, nu e chiar asa, e f serioasa. Asa ca mai bine mai faci si analiza asta, se pare ca se combina des cu mutatia genei PAI...Daca ai mai multe probleme, e mai sigur sa fie luate in seama. Si da, eu votez pentru Clexane pentru ca ar fi vorba de o sarcina obtinuta cu greu si trebuie facut totul ca sa se fixeze bine. Din cate stiu eu la fiv se recomanda oricum Clexane.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Lauricea, PAI homozigot nu e o mutatie pe care s-o ignori. Te sfatuiesc sa ajungi la Fundeni pentru interpretare si alte analize pe care ti le vor face acolo. Daca esti deja gravi, grabeste-te

Ellyshor, hematomul din primele saptamani nu e de ignorat, chiar daca intretimp pare sa se fi rezolvat. Eu in locul tau as fi luni la prima ora la Fundeni. Intretimp ia toate acele vitamine care te pot ajuta: femibion I, acizi omega 3, magne B6, vitamina C (1 g pe zi), acid folic cu complex de B-uri. Daca ai o problema de coagulare te ajuta mult, dac nu ai nu au ce rau sa-ti faca, ba din contra.

sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

niko pup fata si ghemotocul din poza
dana bine-ai venit si, dupa cum spunea scumpa de felix si floaredemac pe aici iti vei face veacul: Asta nu-i o chestie rea!
E bine ca ai descoperit o buba si sa nu-ti faci griji, caci pentru PAI, mai ales homo, Albu da direct clexane de 0,4 inca de la stimulare. Uscateasca nu trata pai-ul ca pe ceva nasol, dar acum, fetelor, eu cred ca si-a schimbat parerea. Uitati si de ce: pai eu m-am dus la ea doar cu ceea ce mi-a zis Albu: Am pai-ul si AC-ul hetero si nu clexanele era problema, ci doza de 0,4 sau de 0,6. Cand nu descoperisem PAI-ul, ambii mi-au dat aspenter. Acum, cu PAI-ul la purtator, ambii isi faceau griji pentru doza (e adevarat ca eu vin si cu progesteronul ala gramada injectat, dar asta e alta poveste). Iar combinatia Albu - ginecolog si Uscateaxca sau Avram hematolog, e una foarte buna, caci toti se asculta si tin cont de parerile celorlalti!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Am facut 4IA (primele 3 la Cezara Bucur, ultima-in curs-la Anca Moisa). Marti, pe 11 oct, trebuie sa ma testez si sa ma programez cat mai curand la dr. Moisa, asa fiindu-ne intelegerea. Cand ajung la dansa, ii voi arata si rezultatele analizelor.

Daca unele dintre voi ii sunteti paciente, puteti sa-mi spuneti care sunt pasii ce-i urmeaza? Colaboreaza cu dr. Uscateanu, sau imi spune dansa ce trebuie sa fac in continuare, ca tratament?

N-am ramas niciodata insarcinata, iar varsta mea este de 34,5 ani.

Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aristica, ce veste buna mi-ai dat! Bine ca dr. Uscatescu ia in serios si PAI-ul...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Lauricea, dr. Moisa nu m-a trimis la dr. Uscatescu cand am aflat de mutatii. M-am dus eu si i-am spus apoi. Am primit aproximativ acelasi tratament de la ambele, mai multe vitamine de la dr. U si doza mai mare de clexane de la ginecolog.
Daca citesti capitolele trecute, vei vedea ca parerile despre dr. U sunt impartite. Eu nu mai intentionez sa merg la Fundeni, mi-a ramas un gust amar legat de felul in care decurg lucrurile acolo: analize fara parafa, ca si cum nu si le asuma nimeni, nu mai vorbesc de modul in care am primit rezultatul analizelor sau tratamentul.
La urmatoarea sarcina intentionez sa merg la dr. Avram.
Tin pumnii ca inseminarea aceasta sa fie reusita.
Dana, imi pare rau ca si tu esti mutanta. Sper sa faci cat mai repede fiv-ul si sa fie cel norocos.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput