Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-
Raspunsuri - Pagina 6
dana_2408 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Am sa merg cat mai repede la Fundeni.Sunt putin dezamagita si speriata deoarece mi-a iesit si AMH-ul care are o valoare de 0,93. Imi vine sa urlu de draci. Toate analizele mi-au iesit ca dracu. Abia astept sa ma duc la Albu sa vb cu el.
Va doresc numai bine si sa dea Bunul Dumnezeu sa devenim si noi cat mai repede gravide. Va .
Alexa iti multumesc pt incurajari si iti doresc numai bine.pt voi.
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic), MUTATIA 675 4G in gena PAI HOMOZIGOTA, FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
maria81 spune:
neata fetelor va pup pe toate
eu nu mai inteleg nimic sunt f derutata de 2 ori am fost al dr U la fundeni si de 2 ori mi-a iesit Proteina C Reactiva 0.65 deci sub limita inferioara (celelalte analize facute la fundeni sunt bune). Anul asta mi-am refacut-o de 2 ori la 2 clinici paticulare diferite si mi-a iesit in limite.
Din cate stiu Mutatia factorului V Leiden iese pozitiva in 90% cazuri cu Proteina C Reactiva, o trebui sa refac si Factorul V Leiden sa vad daca mai este pozitiv?
o fi posibil asa ceva?
samira stiu ca tu ai factorului V Leiden pozitiv, tu ce zici?
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
MeAlex spune:
Maria, cred ca te referi la Proteina C, nu la Proteina C reactiva. Ca sunt diferite. Cea care da trombofilie e Proteina C.
Da, cred ca ar fi bine sa faci si factorul V Leiden la alta clinica.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
maria81 spune:
Mealex la proteina C reactiva (proteina C Globala parca e acelasi lucru) ma refer, proteina C mi-a iesit mereu buna
sincer m-am cam saturat de atatea analize
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
MeAlex spune:
Proteina C reactiva se refera la altceva, la o inflamatie in corp. Mie nu mi-a facut niciodata analiza asta la Fundeni. Imiiesea mare impreuna cu VSH si ASLO cand aveam streptococ B hemolitic (in gat, nu vaginal).
Deci nu are legatura Proteina C Reactiva cu Factorul V Leiden.
Edit: Proteina C reactiva nu e nici Proc Global...asta e o analiza care indica o problema de trombofilie, dar nu se stie care (asta am inteles eu dupa ce am mai citit). La Fundeni mi-a spus si mie o asistenta ca Proc Global = Factorul V Leiden, dar si la mine Factorul V Leiden e OK, desi Proc Global e 0.4, de mai multe ori a iesit asa, desi eram sub tratament cu vitamine si Aspenter. Problemele mele le vezi in semnatura.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
maria81 spune:
Am inteles acum deci Proteina C Reactiva nu e acelasi lucru cu Pro C Global
off, la mine din pacate Factorul V Leiden e pozitiv
MeAlex spune:
Lasa, macar stii ce problema ai si ce ai de facut. Era mai bine daca stiai ca nu ai nimic si totusi nu merge fiv?
pentru
irina21 spune:
Rezistenta la proteina C activata - APCR este cea care are legatura cu Factorul V Leiden
http://www.synevo.ro/rezistenta-la-proteina-c-activata-apcr/
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi
MeAlex spune:
Pe asta o uitasem, Irina. Cum se ia Metformin? Dr. U ti-a recomandat?
pentru
irina21 spune:
Da, doamna U mi l-a recomandat. Se ia asa: 1/4 -3 zile apoi 1/2 3zile si apoi 1 la culcare
Eu nu-l iau, desi nu am mai modificat la semnatura pentru ca ginecoloaga mea nu a fost de acord sa-l iau.........
Desi, dupa cum vad ca se depun kg de la atatea vitamine, tare m-ar bate un gand sa-l iau, mai ales ca dupa cum suna raspunsul de la dna U cu privire la recomandarea in cazul meu a metforminului, am dedus ca mi l-a dat pentru controlul greutatii.
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi