Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-
Raspunsuri - Pagina 18
MeAlex spune:
Tocmai mi-a zis o prietena ca i s-a facut anti FXa la Fundeni (analiza pentru ajustarea dozei de Clexane). Se face dupa ce s-a inceput Clexane-ul, nu stiu sa spun dupa cate zile.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Looana spune:
Poate va amintiti cine dintre fete in urma cu ceva timp din intimplare gasisem prin postarile voastre o Dr. care daca am inteles eu bine raspunde si la e-mail.As dori sa trimit analizele mele din Ger pt a-mi da un tratament pe problema mea cu mutatile mele care sunt si sub semnatura mea scrise. Mie nu mi-a dat aici nimica Dr.Gineg. si vrea sa mai fac un fiv.
Poate cineva da ajuta cu o adresa de email unde pot sa trimit diagnosticul meu.
O seara buna va doresc!
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Tocmai mi-a zis o prietena ca i s-a facut anti FXa la Fundeni (analiza pentru ajustarea dozei de Clexane). Se face dupa ce s-a inceput Clexane-ul, nu stiu sa spun dupa cate zile. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
nevasta-mea a facut dupa 10 zile;
roxana33 spune:
Nr.doamnei dr.0757048993- dr Simona Avram ptr.Loana,ptr Nicolle si Diana,daca nu ma insel.Eu am facut Clexane de 0.4 timp de 10 zile inaintea punctiei,apoi in seara zilei cu ET(embriotransfer) si am continuat.Trebuie facut antiFxa,sa se vada care-i doza corecta.Esti protejata numai 24 de ore,asa ca nu poti sa faci injectii o zi da,una ba.Aspenterul este antiagregant plachetar,nu este anticoagulant.Sunt medic,deci stiu ce vorbesc.Homocisteina,intrebase cineva despre ea,cred ca s-a mai scris,merge mana in mana cu mutatiile la trombofilie.Eu urmeaza sa o sun pe d-na dr.dar deocamdata am amanat ca avem alte prioritati,insa pana la sf.anului vreau sa ajung la dumneaei.Nu mai stati pe ganduri,ca nu-i de joaca cu mutatiile noastre.Si mie dr.U mi-a zis sa iau legatura cu dumneaei cand ne hotaram ptr FIV,dar de la clinica MedLife mi s-a recomandat sa merg la d-na dr.Avram,deoarece ei lucreaza cu dumneaei.
Mult succes si sa vina cat mai repede bebelusii doriti
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit iulie 2010 la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie,FIV 4 nereusit octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos)
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)
QiaoBing spune:
Nicolle Anti Fxa (anti factorul X) se face in mod normal la 4 ore dupa injectia cu anticoagulant. asta e insa mai greu de realizat pt ca la Fundeni se recomanda injectarea intre orele 20-22 (la aceeasi ora in fioecare zi), iar recoltarile se fac dimineata la prima ora. cand am intrebat-o pe dr U, mi-a zis ca ei tin cont de acest lucru atunci cand proceseaza proba. In mod normal, Clexanul trebuie sa iasa din organism dupa 12 ore si are un varf cam la 4 ore dupa injectare. pentru o mai buna evaluare, am inteles ca analiza e bine sa fie facuta cam dupa 7 zile de tratament.
In functie de valoarea analizei se poate decide reducerea, cresterea sau mentinerea dozei.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.
Uitasem. AC= anticonceptionale. Schema mea de FIV incepe cu cateva zile de AC si tot de atunci incep si anticoagulantul (AC nu sunt recomandate in caz de tromboze si alte probleme de coagulare, deci e bine sa fie contracarat efectul lor)
Looana ai PM
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
danezza spune:
of mai fetelor,
cand vad ca doctorii astia in numar de 7 dau 7 pareri diferite si de multe ori nici macar acelasi dr nu e constant in decizii .. ma ia capul . Asta a fost unul din motivele pentru care eu am decis sa nu mai merg la hematolog. Sunt urmarita de ginecolog, doamne ajuta ca e bine si daca el imi va spune sa merg la hematolog, am sa merg unde imi va spune, altfel NU. Mi-a ajuns sarcina trecuta cand mergeam la 'nspe medici si ma bulversau definitiv.Ce pot sa va spun eu, este ca doza de clexane nu trebuie luata neaparat in functie de nr. de kg daer si de gradul de afectare ale organismului de catre mutatii.
Eu am plecat cu mult kg in sarcina (spre 80 .. din care vreo 7 nu am apucat sa le dau jos din sarcina trecuta) nu vreau sa stiu cate am acum . Si totusi, in aceste conditii, la inceputul sarcinii, dr U mi-a zis clexane 0.2 dupa care s-a razgandit si a zis DELOC, MERGEM FARA IN PRIMA FAZA iar doctorul gine mi-a zis clexane 0.4 .. si cel putin pana acum se pare ca sunt acoperita, bebitza creste ...
nu stiu nici eu ce sa mai cred ....
V-am plictisit atat doar ca sa citeasca si fetele mai noi alte si alte si alte pareri si medicatii ....
in 26+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
QiaoBing spune:
daneza dupa obtinerea sarcinii pana la urma evolutia dicteaza. ma bucur ca la tine totul merge bine. sa fie tot asa pana la sfarsit, bebe sa fie sanatos si zglobiu.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
danezza spune:
Multumesc din suflet si o sa va ajute Dumnezeu pe toate sa treceti prin asta.
azi mergem la ctrl, speram sa avem numai vesti bune.
mutantele
in 26+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
MeAlex spune:
Tinem pumnii, Dana, sa veniti cu vesti bune!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
gabrielarusu spune:
buna fetetelor,
Sunt o viitoare mamica in 22 de sapt. de fetita , ma puteti ajuta cu o adresa de e-mail sau un nr de telef. al dr. Uscatescu, mi-au iesit valorile mari ale IR-ereurilor si vreau sa vad ce-mi va spune si dansa, am trimis e-mail si dr. Avram ca vad ca la telef. nu raspunde sau raspunde dupa o anumita oara?
bafta multa.
22+