Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-
Raspunsuri - Pagina 19
QiaoBing spune:
gabriela ai PM
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
MeAlex spune:
Gabriela, din cate stiu, dr. Avram te suna inapoi chiar daca nu stie al cui e numarul.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lyly_mar spune:
qiao,MeAlexmultumesc
am trimis email dr Avram,dar nu mi-a raspuns...stiti cumva dc raspunde repede.. tarziu?!
MeAlex spune:
Nu stiu ce sa iti zic. Mai incearca sa o suni.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
tonirro spune:
Buna! D-na dr. Avram este la o conferinta, revine luni 14.11.MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
gabrielarusu spune:
buna
multumesc frumos fetelor.
Am fost ieri la dr. mea ginecologa mi-a spus sa stau linistita momentan atat timp cat bebelusa este in grafic si e tare activa pana acum nu are ce sa i se intample, mi-a dat trimitere la fundeni la dr. Uscatescu , a confirmat si ea valorile mari ale IR-urilor si sapt. viitoare merg sa mai fac o eco sa vedem fata dc este ok.
asa fetelor aveti idee dr. Uscatescu este marti la Fundeni eu nu sunt din Bucuresti si nu vreau sa fac un drum degeaba plus ca ne luam o zi de concediu si eu si sotul.
22+
QiaoBing spune:
gabriela cel mai bine suni luni dim la spital la nr de pe prima pag si intrebi.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tymeea spune:
buna, am si eu o intrebare...voi luati clexane sau innohep gratis? Scrie ca este compensat 100%din pretul de referinta si cand m-am dus la farmacie am platit cam 50%....Voi cum l-ai luat?
danezza spune:
Eu am reteta de la med de fam cu bifa pe gravida/lehuza si le iau gratis.
in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
tymeea spune:
multumescu....o sa ma interesez de ce totusi am platit jumate, pe reteta era si la mine bifat gravida/lehuza...