Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-
Raspunsuri - Pagina 17
lyly_mar spune:
Mi-a zis in iunie.Eu am fost marti(8 noi) la ea si i-am zis ca vreau sa fac inca un FIV si mi-a zis sa iau ac doza de clexane si sa vin la beta pozitiv!!! sa fac Antifxa
stiti cumva adresa de email a Doamnei Dr Avram ?
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Lylymar, cand ti-a zis Uschi asta? Banuiesc ca mai demult, ca si mie imi spusese la inceputul anului...poate acum da alte indicatii pt PAI... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
QiaoBing spune:
MeAlex 3.500 = sot (spermograma si, pt ca a iesit proasta, consult androlog, eco testiculara, vitamine) + medicatie (stimulare, clexane, progesteron etc) + procedura + eco monitorizare
analizele mele (secretii, hormonale, beta etc) au fost acoperite de abonament.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
lyly adresa dr Avram o gasesti pe site-ul medcenter la analize medicale - coagulare
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
MeAlex spune:
Lyly, ai PM.
Qiao, o sa vad ce fac maine la gineco si daca nu ne intelegem (mi-e ca imi zice sa mai astept cateva luni si nu mai vreau sa stau degeaba), fac o vizita la Medlife, macar vad ce recomanda si cat ar costa.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Nicolle88 spune:
Fetelor, indraznesc sa va scriu ca sunt intr-o mare dilema!
AM facut primul FIV din viata mea in primavara avand ca rezultat sarcina oprita din ev in sapt5-6. Mentionez ca atunci nu am facut clexane desi stiam ca am MTHFR (A1298C) pozitiv heterozigot.
Dupa aceea am mai descoperit ca am gena PAI pozitiv heterozigot si Factorul XIII pozitiv. Alte analize nu am mai facut ca cine stie ce bazaconii mai descopeream! Am tinut tratament de prin Mai si pana acum cu Femibion, Aspenter 75, Acid folic 5mg, Magne B6, Cetebe.
Buuuun, m-am hotarat ca pe ciclu din Nov sa fac al doilea FIV si am mers in oct la dr. U sa verific homocisteina si sa vedem daca schimbama ceva in trat. Mi-a zis sa mai iau in plus, vit E, coenzima Q10 di dupa ET la 48 ore sa incep clexane de 0.4.
In Z2 a CM m-am dus la ginecolog sa-mi dea trat de stimulare si i-am zis ce mia prescris dr. U. Bineinteles ca mi-a schimbat trat dat de dr. U si anume: 1 zi aspenter, 1 zi clexane de 0.2 si tot asa pana la ET si dupa, bagam clexane de 0.4
Sunt la Claudia de la Fundeni si-i zic ce mi-a zis dr. ginecolog. Surpriza: primesc alt tratament: cu o sapt inainte de punctie sa incep direct cu clexane de 0.4!
Offf, eu ce sa fac? dupa cine sa ma iau? cum o fi mai bine pt mine? nu stiam ca o doza mai mare de clexane poate face mai rau!
Mentionez ca azi sunt Z7 de CM si Z5 d estimulare cu gonal de 225ui. Maine ma duc sa vad productia de oua.
Multumesc si scuze ca m-am intins.
Looana spune:
Nicole bafta maine la punctie si cit mai multe ovule
Medici te sucesc de cap de nu mai stii de unde sa-o iei,te cred si eu am avut si sunt tot intr-o situatie similara.
Tinem pumni si noroc mult maine
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
QiaoBing spune:
Nicolle din pacate vad ca mi se confirma parerea pe care mi-am facut-o despre dr U, ca nu e constanta in ceea ce zice.
eu am in schema de FIV Clexane dat de dr ginecolog. incep 0.4 din prima zi de AC, il opresc cu 3 zile inainte de punctie, pe urma il reiau. de la dr U aveam aspenter 2/sap. hematologul de la clinica unde fac FIV mi-a zis ca as putea sa iau chiar 3/sapt.
eu la fundeni o sa ma duc dupa ET, cand o sa iau progesteronul (care are rol in coagulare) si o sa imi fac anti Fxa sa vad daca e doza corecta de Clexane.
MeAlex spune:
Nicolle, nu stiu ce sa spun, nu ma pricep la protocoalele de fiv. Dar stiu altceva: Clexane nu acopera decat 24 de ore, nu prea e in regula sa se faca din 2 in 2 zile, dar asta e pe sarcina.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Nicolle88 spune:
[quote]citat din mesajul lui Looana
Nicole bafta maine la punctie si cit mai multe ovule
Medici te sucesc de cap de nu mai stii de unde sa-o iei,te cred si eu am avut si sunt tot intr-o situatie similara.
Tinem pumni si noroc mult maine
Looana, multumesc de raspuns, maine ma duc la eco dupa 5 zile de stimulare, punctia o voi avea undeva la sf sapt viitoare.
Poop si multa bafta!
Nicolle88 spune:
[quote]citat din mesajul lui QiaoBing
Nicolle din pacate vad ca mi se confirma parerea pe care mi-am facut-o despre dr U, ca nu e constanta in ceea ce zice.
eu am in schema de FIV Clexane dat de dr ginecolog. incep 0.4 din prima zi de AC, il opresc cu 3 zile inainte de punctie, pe urma il reiau. de la dr U aveam aspenter 2/sap. hematologul de la clinica unde fac FIV mi-a zis ca as putea sa iau chiar 3/sapt.
eu la fundeni o sa ma duc dupa ET, cand o sa iau progesteronul (care are rol in coagulare) si o sa imi fac anti Fxa sa vad daca e doza corecta de Clexane.
QiaoBing, multumesc de raspuns. Nu stiu ce inseamna "prima de de AC"! Poti sa-mi dai mai multe detalii despre analiza antiFXA, acum e prima oara cand aud, ce ma sfatuiesti? Cans si cum e mai bine sa fac aceasta analiza astfel incat sa vb cu medicul si sa luam cea mai buna decizie.
Multumesc mult si multa bafta si tie in continuare!