Mamici din Arad...?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Da harnicuti ati fost Claudelule
Noi suntem casatoriti de 7 ani si uite de -abia cind il facem pe bobo.Ma bucur pentru tine ca ai avut un an asa plin!!!
La mai multi!

Mergi la inceput

Fetelor va las ca trebuie sa ma intind un pic fiindca azi am de mers la doctor si sa cumpar cadouri si tre sa nu ma apuce durerile pina plec.
Va pup, va mai scriu diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Odihneste-te si ai mare grija de voi!!!
Si eu m-as odihni dar trebuie sa stau la lucru...mai am si eu 3 zile de lucru si apoi intru in prenatal....

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Mai fetelor ce harnicute a-ti fost azi cu scrisu .
Clau ai grija de tine ,acu te-apuca acrobatiile?Si Babee si-a pus inr-o zi patinele pe picioare ,prin casa,ca a apucat-o dorul de ele si era s-o pateasca rau.
Alina fiica-mea are 12 ani,acusi face 13,deci daca va fi sa mai fac un bebe trebuie sa ma grabesc
Nici aici nu a mai nins ,azi chiar e cald ,de sambata se anunta friiiig.Mie nu prea i-mi place iarna ,cand e zapada e ok ca nu e nici asa de frig dar cand e ger dintr-ala de ingheata afara si trebuie sa ma trezesc mai devreme cu cel putin juma`de ora sa frec gheata de pe geamurile de la masina si sa o incalzesc inainte de a pleca brrr...ma apuca frigurile de pe-acum ,sau cand e floscaiala de se topeste zapada ,sau cand aud ca e epidemie de gripa...
Apropo ce se mai aude cu gripa sau viroza ,ca nu am inteles pana la urma ce e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Mai fetelor ce harnicute sunteti.
Eu sunt mai lenesa cu scrisul, din lipsa de timp ca gemenutele mele nu stau o clipa...
Vreau si eu acasa, la Arad, dar din pacate in toiul iernii cu 2 bebe e cam greu, asa ca asteptam primavara...
Sarcini usoare pt burtici si burtici pt mamici...

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Azi nu am avut nici un chef de lucru, defapt nimeni din birou nu a lucrat...azi ne-am facut de cap toate si atunci am tot scris pe forum....
lA Arad e fffffffffff frig, nu-ti vine sa scoti nici mata din casa...
Eu sunt o adevarata experta in cazaturi...vesnic sunt cu capul in nori...
Draga Cristina, ai 2 fete extraordinar de frumoase....le-am chemat si pe colegele mele sa le admire...

Claudia si 26 saptamani

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

hi hi, ma da Anto de exemplu pe-aici...
Mama...ce m-as sui pe patine..dar ce fac la burtoc????Eu am cazut prin luna a 5-a afara, am alunecat pe un melc(era dupa ploaie, iar la mine fiind gradina e puzderie de melci, dar fara cochilie).Si nu l-am vazut, si am dat un cur(scuze, asta e) de pamant de-am vazut stele verzi.
Apoi pe la sfarsitul lunii a 6-a air, in casa, somnoroasa, in viteza, pe hol, tusti cu picioarele pe sus.>>Si am pus pe sub covoare adezive speciale sa nu alunec si sa nu cad.M-am speriat tare la ultima cazatura, dar atata timp cat n-am caut si lovit burtica a fost bine.
Mie mi-e groaza daca da zapada, ca nu mai ies din casa.Am ghete bune de iarna, dar mi-e frica.Poate insotita sau imi iau o sanie.Aveti grija cu teribilisme, ca deh..sa nu va coste mult prea mult un act eroic..
Anto..am si eu chef de Romania....asa as veni si eu pana la Arad...dar nu cred ca rezist cei 500 si de km.Dar mai invatati-ma si pe mine ce si cum e Aradul, ca in vara am cautat o piata de-am innebunit.
Pupici si week-end fain fetele

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Gata fetelor ati adormit?
V-ati plictisit?
Alina ai fost la medic? Ai vesti bune pentru noi si pentru tine?

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Gabi , nu pot si eu un pic sa te "barfesc" ca ma si prinzi.
Am fost la cumparaturi ,mai am maine de luat cate ceva si am terminat cu ele .
Gabi lasa ca vi cu mine la Arad la primavara cand oricum trebuie sa mergi cu bebe in Romania si-ti arat eu Aradul si binenteles...
pietele.Una din ele e chiar in spate la blocul meu asa ca nu ai mult de mers.
Maine are Deni serbare si au cam terminat cu scoala pana la anu.Ea nu se bucura niciodata cand mergem in Romania ,nu-i place ca se plictiseste ,nu are nici o prietena si la bloc stiti cum e ,aici stam la casa are loc de fuga ,joaca ,mers cu bicicleta,sania...ca la tara cu alte cuvinte.
Chiar Alina zi-ne ce-a spus doctorul, e totul ok?

Mergi la inceput

Hello fetelor,
aseara am fost rupta de oboseala si n-am mai avut putere sa mai scriu.
La medic a fost obisnuit.Daca nu ma pling eu de ceva n-are treaba cu mine.Mi-a dat o hirtiuta cu care trebuie sa merg azi la comisie si atit.Posibil si azi ca tot asa sa fie.De plins n-am ce sa mai pling ca toate imi sunt obisnuite acum.
Dar,mi-am luat brad.....e asa frumos.De mult n-am mai avut aasa bradut frumusel.Numai ca inca nu am suport si aseara tot orbitam in jururl sotului meu sa improvizam ceva pina simbata cind o sa mearga la cumnata-meu sa faca ei un suport fain de lemn.N-ai ce comenta...sunt barbati si ei vor o treaba cica cum trebuie.
Plus ca am mai trecut prin magazine dupa cadouri la rude si am ajuns foarte obosita.In plus am mincat 2 porto repede de sete si m-a durut un pic gitul.Asa ca am luat 2 vitamin C si m-am culcat.Am uitat sa-mi iau si obisnuitele pastile.Dar asa m-am saturat de ele!!!!
Cind eram mica o pacaleam pe maica-mea sa-mi duca ceva dulce ca altfel nu le pot lua si le aruncam dupa pat.Eram tare rea.Sper ca bobo meu sa nu semene pe mine la rautati.
Anto de invidiez ca stai la casa.Si sora-mea sta la casa si de fiecare data cind o prind libera o vizitez.Mai ales primavara si vara.
Babee intra numa sa ne controleze?Am glumit.E fain cind mai intra fete peste noi.
Si pentru Cristina ma bucur ca are gemene si ca mai intra si ea din cind in cind.La un moment dat mi-ar fi placut si mie sa am gemeni sa scap de gura sotului in legatura cu al doilea.
Va pup Alina

Mergi la inceput