Mamici din Arad...?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Mai fetelor iar ma zapaciti cu copilu ,nu destul ma bate fiica-mea si maica-mea la cap.Ma gandesc ca am 38 de ani si e un pic diferit ca si cand esti tanara si cu prima sarcina am avut ceva probleme am stat mai mult in spital decat acasa si mi-e cam frica.
Azi mi-am facut vaccin de gripa dar nu-si face efectul decat peste doua saptamani si azi mi-a zis o prietena din Arad ca l-am facut oricum degeaba ca nu e gripa in Arad ci viroza ....Alina eu trebuie sa ma hotarasc daca sa merg ca Clau e acolo.
Pana sa plec ne mai scriem si cand ajung va sun eu si vedem atunci unde si cum ne vedem .Abia astept!Noi ne-am intalnit deja fetele den Austria ,a fost super ,daca vreti puteti vedea poze cu noi ,a fost un frig de am crezut ca inghezam ,da`ne-am incalzit pe urma...

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ,daca vrezi sa vedeti pozele sa va uitati la Fetele din Austria prima parte pag.15

Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Le-am vazut...sunt faine...dar n-am inteles care esti tu....sunt mai grea de cap, mai ales azi...
Alina, eu am ramas socata cand am auzit ca a nins aseara...acum 19 min. a mai spus si o colega de a mea, si nu mi-a venit sa cred...
Azi eu va las' si va doresc o zi buna in continuare...
Ne auzim maine!

CFloarea

Mergi la inceput

Cum n-ai inteles Clau,de la stanga la dreapta Babee,Anto(adica eu)si Alinah,aia mai batranioara sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Auzi la ea cica mai batranioara...
ai pupici, ca iar v-am invadat terenul..io cu Austria mea.
Anto, pupici si vorbim pe vineri cred, daca te mai gasesc acasa

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Gabi poti sa scri si pe-aici simte-te ca la tine acasa ,Aradu e mai aproape ,poate o sa fie orasul de tranzit cand mergi cu bebe in tara si la vara facem noi cumva sa vezi strandu de care ti-am zis .
Ma gasesti ca nu plecam vineri,numai saptamana viitoare . Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Neata,
am vazut si eu pozele.Sunteti niste dragute toate si e fain ca vreti sa va intilniti din cind in cind.Hei mi-am pus si eu poza in profil.
Acum lucrez la album.Va anunt cind e gata.
Anto citi ani are fetita ta?Nu te gindi la virsta ta ca arati super si dupa mine nu conteaza citi ani ani ci citi arati si de citi te simti.Uite eu am 33 si citi crezi ca o sa am cind o sa il fac pe al doilea?
Noi am luat-o de foarte multe ori de la capat dar nu cred ca mi-a parut rau vreodata.Atit doar ca eu sunt mai nerabdatoare si vreau sa se intimple toate in momentul in care vreau eu...iti imaginezi ca nu e asa da...eu trag nadejde.
Asta e perioada care imi place cel mai mult din an.Atit imi pare rau ca nu pot hoinari prin oras sa fac cumparaturi.
Dar azi imi cumpar brad!!!!!!Si sunt atit de frumosi!
Dimi a inghetat din nou da nu vrea nicicum sa ninga!
Clau tu mai stii de ceva zapada?
Va pup!Alina si bobo de 19 sapt

Mergi la inceput

Neata!!!
Da Anto ai dreptate, esti si arati ca o baba:))))))))
Mai Alina si eu abia astept sa ninga dar va trebui sa fim ffff grijuli, cel putin eu ca iarna trecuta am tras niste cazuturi de toata frumusetea, numai eu stiu sa fac asta....Am iesit cu sotul meu la o plimbare prin Bujac ca acolo era zapada multa si am zis sa-mi aduc si eu aminte de copilarie si l-am dus pe Claudiu la unu' dintre locurile unde ne dadeam noi cu sania...am incercat sa ma dau pe derdelus in picioare dar eu aveam in picioare cizme cu tepi si va dati seama ca alea nu aluneca si am m-am rostogilit de 2 ori in aer si apoi am cazut pe burta, ca bietul de Claudiu a crezut ca trebuie sa cheme salvarea...nu am fost departe...spre fericirea mea nu mi-am rupt nimic dar am fost toate vanata, de fapt neagra...Sunt cea mai tare...NU??????
Asa ca eu trebuie sa stau locului!!!!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

da si sotul meu e bun la cazaturi....si nu numai pe zapada!
Grija o sa am numai zapada sa fie!
Iti mai aduci aminte Clau, ce zapada mare a fost anul trecut?A fost superb!Mai greu a fost ca am condus toata ziua si culmea,am reusit sa nu am nici un accident!Am fost foarte mindra de mine.Chiar daca de vreo 3 ori am intrat patinind in interserctie fara sa reusesc sa ma opresc la timp, am avut fffff mare noroc ca nu a venit nici o masina.
Am avut ceva aventuri cu masina.Si colegii ma admirau ca am curaj sa circul,avind in vedere ca altii nu veneau cu masina la lucru de teama de a nu ramine inzapeziti.Ce mai a fost superb.Mie asa-mi place sa fie iarna!!

Mergi la inceput

Eu chiar imi voi aminti totdeauna de anul asta... ca anul asta au avut multe evenimente in viata mea...ne-am casatorit in martie, in iulie am ramas insarcinata, mi-am gasit un loc de munca bun cu un slar destul de mare pentru un incepator in productie, etc...
Cand a fost ultima zapada am fost la Predeal in luna noastra de miere, care chiar a fost de miere....zapada a fost...pana la fund intram in zapada....
Si acum ma pierd cand vorbesc despre perioada aia...ce-as mai vrea sa se repete....chiar acum cateva zile vorbeau cu sotul meu si ne aduceam aminte ce frumos a fost, este si speram sa fie si-n continuare...Doamne cat il mai iubesc...
Doamne ce melancolica am devenit!!!!!!!!!!!
Ma apuca si pe mine cateodata....
Sa nu radeti dar eu asta simt cand se apropie sarbatorile, ma cuprinde o melancolie de nedescris....

CFloarea

Mergi la inceput