Mamici din Arad...?
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Buna fetelor!!!! Alina , bine ai venit intre noi!!!!!
Draga Anto si eu sunt inspaimantat de gripa, cica Aradu' e in carantina, asa zic astia la stiri, dar pana acum eu nu stiu pe nimeni sa aiba gripa...Doamne pazeste sa fie adevarat...
E o idee buna, cea cu intalnirea, doar ca nu stiu daca voi fi in Arad sau nu...dar mai vorbim noi...
Draga Alina, este permisa administrarea de papaverina in timpul sarcinii, mie mi se pare cam tare...eu nu am dureri asa mari incat sa am nevoie de medicamente...eu in schimb m-am ingrasat destul de mult...16 kg pana in saptamana 26!!
Anto ai observat ca si Alina te-a intrebat de burtica:))))))))
Sa aveti mare grija de voi!!!
Va pup!!!
CFloarea
alina33 spune:
Hello fetelor,
astazi am fost mai matinala dar am observat ca nu ma apuca asa repede durerile daca mai stau un pic intinsa si nu ma reped la calculator.
Claudelule in legatura cu papaverina mie nu mi se pare deloc tare fiindca atunci cind o iau trece destul de mult timp pina imi trec durerile.Destul de rau.Iar pe mine ma apuca durerile ba dimi ba seara.Daca ar trebui sa ma duc la medic de fiecare data as inebuni.
Voi ati simtit ceva dureri?Ale mele se manifesta fie prin intarirea groaznica a abdomenului,fie ca o durere ascutita de ovare sau dureri ca la ciclu.Am de unde alege ,nu?!
La voi cind e DPN-ul? La mine pe 5 mai
Va pup Alina si bobo de 19 sapt
anto spune:
Vezi Clau ,de cand nu ai mai venit pe-aici ne-am inmultit si punem si de o intalnire ,eu stau pana pe 6 ian.poate totusi ne vedem pana plec.Nu cred ca e normal sa ai asa dureri in timpul sarcinii,vezi sa nu ti se deschida colul,da ce zice doctorul tau?
Mai ma speriati cu gripa aia ca imediat nu mai merg , ca mi-e o frica de gripe ca de dracu.Si tocmai la Arad...
Claudelu spune:
Salut fetelor!!!
Alina si eu am dureri ca la ciclu dar nu sunt insuportabile...
Da, intradevar, Anto nu am mai intrat de cam mult timp pe net dar asta mic al meu am impresia ca s-a asezat pe un nerv al piciorului stang si nu m-am putut ridica din pat...schiopatam rau de tot, acum totul s-a rezolvat, a vrut sa se mute de pe nervu' meu:)))))))
Ai dreptate Anto ca o punem de o gasca....sper sa ne intalnim....
CFloarea
Claudelu spune:
Alina eu am 26 saptamani si se pare ca voi naste pe 24 martie...
Anto are fetita mare si nu vrea nici cum sa mai faca unu' ...hai sa o stresam sa nu o lase singurica pe Micuta ei..:)))))))
Va pup!!!!!!!!
CFloarea
alina33 spune:
chiar anto nu mai vrei un ?Adevarul e ca la cite am tras si eu nu ma pot gindi la inca unul.
Dar sotul meu mai vrea musai inca unul fiindca diferenta de virsta dintre el si sora lui e mare- 15 ani- si el a vrut mult inca un frate sau sora dar mai devreme.
Adevarul e ca e fain cu doi chiar cu trei numa spatiu si banoci sa fie heheh.
Na fetelor ce faceti? veniti au ba?
Adevarul e ca ecam naspa cu gripa in tara in general si in Arad.
Da principalul e sa eviti spatiile aglomerate si mai greu pe cei deja molipsiti si fara simptome.
Stai sa vad ce ati mai scris
Alina
Claudelu spune:
Hai, mai Alina sa nu o mai suparam pe Anto cu gripa, ca sa vina fara frica acasa...
Acelasi lucru il discutam si eu cu sotul meu aseara si am hotarat ca dupa cel facem pe primu' stam cel mult 2 ani si mai proiectam unu' ca nu-i bine deloc sa fi singur...si sotul meu si-a dorit mult sa aiba o surioara si a venit dar cand el avea deja 12 ani, si nu e o legatura puternica intre ei....
Si nu vrem sa fie singur, vrem sa aiba si micutul nostru o pereche....
CFloarea
alina33 spune:
Aha,
cind merg la doctotr si ii spun de dureri ma controleaza de fiecare data sa vada de col si pina acum a fost in regula.M-a mai certat cind n-am luat papaverina da acu iau chiar daca mi-e cam rau de la ea.
Va sa zica si tu clau ai dureri din alea ascutite pina in picior?Mai mergi la lucru sau stai acasa?Eu vineri merg la comisie ca trec de cele 90 zile de concediu medical.
Acum am trecut la mincat bomboanele de pom.Sunt tare bune!Miine meg sa vad de bradut.
In sfirsit aseara a nins putin la noi.L-am pus de garda pe al meu sot sa ma trezeasca sa vad zapada."multa a fost"Pe la 2 noaptea s-a vazut un pic....
Mai Anto si tite nu ti se face "pofta" cind ne auzi pe noi aici de burtici si cum ne mai vaietam?Ce zici?
Va pup
Alina
Clau sa-ti fie sanatos bebe-ul.Se pare ca eu sunt cu burtica cea mai mica d-aci daca nu ma insel.....
alina33 spune:
Hehe,
va sa zica si voi mai vreti unul.Da Anto?De ce nu mai vrea unul?
Hei cu gripa nu cred ca-i asa grav.Totul e sa nu fie bolnavi cei din familie.Ca nu cred vine ea sa stea in baruri .
Claudelu spune:
Alina, durerile mele sunt suportabile, le am doar cand stau prea mult pe scaun si scuze cand imi trebuie la WC si nu am timp sa merg...in rest ma simt cam bine...
CFloarea