Mamici din Arad...?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!
Ce mai faceti,fetelor?
Va pregatiti de Craciun?
Daca nu ne mai auzim eu va doresc multa sanatate, fericire si mult noroc in viata si anu' care vine sa fie mai bun din toate punctele de vedere!!!!!!
Craciun Fericit! si La Multi Ani!!!!!!!!!!

CFloarea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

LA MULTI ANI si voua fetelor din Arad, un An bun si plin de realizari!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Ati vazut ce frumos este afara?
Ce bine am gandit totul....tocmai azi am fost sa-mi iau prenatalul..
Tineti minte ca si anul trecut tot pe 5 ian. a inceput sa ninga? E facatura,cred:))))))))))
Voi ce mai faceti? Nu dati nici un semn de viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper sa apareti cat mai repede!!!
Eu va astept....
Draga Anto daca ai fost in Romania imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem, sincer mi-ar fi facut mare placere...poate alta data...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Claudelu, Anto e necajita, a murit bunicul ei imediat dupa Craciun...si numai ea stie cata durere poarta in suflet.Sarcina usoara si ai grija de bebe.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Imi pare rau pentru ea....
D-zeu sa-l ierte!
Si sotului meu i-a murit bunicul in data de 30 decembrie...numai ca intre ei nu a fost o legatura prea puternica, dar si asa l-a durut...
Imi pare rau pentru ea si ma gandeam ca poate s-a intamplat ceva ca mi-a promis ca ne vom intalni cand ajunge la Arad si n-a dat nici un semn de viata...
Draga Babee, multumesc mult pentru urari...Si eu iti doresc multa sanatate si liniste sufleteasca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

I-mi pare f. rau ca nu m-am putut intalni cu voi cat timp am fost in Romania .Am fost tot timpul pe drumuri ,in stress ,o singura zi intreaga am stat la Arad ,inca nu mi-am revenit o sa treaca probabil o perioada mai lunga ,bunicul meu a insemnat mult pt.mine .
Mi-a fost frica de gripa si m-a asteptat altceva ,cu mult mai rau .Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Imi pare tare rau pentru pierderea avuta...fii tare...viata merge inainte..D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Ma bucur ca ia revenit pe forum...m-am bucurat azi cand am vazut mesajul de la tine...
Nu stiu ce ii cu Alina...nici ea nu mai dat un semn de viata...sper ca nu a patit ceva...stii ca ea se plingea de dureri mari...
Eu am intrat deja in prenatal si acum sunt in faza de odihna...ca nu-mi revin dupa atatea sarbatori...
Va pup!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Clau a cui e ziua de nastere,sa-i spun si eu
Tu cum mai esti cu burtica,de Alina stii ceva ?Eu cat am fost in Romania i-am trimes un mesaj privat da nu am primit raspuns ,vroiam sa stiu daca o pot suna a doua zi ca numai nr.ei de celular l-am avut,sper sa fie bine .Chiar i-mi pare rau ca a fost sa fie asa sa nu ne putem intalni.De paste mergem iar ,sa dea D-zeu sa fie bine.Tu cand nasti?

Mergi la inceput