Mamici din Arad...?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nu e ziua nimanui....aveam un chef de o petrecere azi...am fost bine dispusa toata ziua...
Ma bucur ca ai intrat pe forum....cum esti?mai bine?
Eu sunt bine...chiar azi mi-am masurat burtica si avem 114 cm si 84 kg...cam mult, nu? ce zici?
De alina chiar nu stiu nimic...sper ca nu a patit ceva...stii si tu durerile ei...
Eu nasc cam pe 24 martie...inainte de paste cu vreo 2 saptamani...
Ce mai stii de Babee? Ai auzit ca a fost in spital, nu?
Daca ai numarul de tel al lu' Alina si poti sa mi-l dai si mie sa incerc sa vad daca nu dau eu de ea, ar fi bine!

Mergi la inceput

Am vazut ca aparut Babee pe forum...ma bucur pentru ea ca e mai bine...
Transmite-i si din partea mea multa sanatate si un bebe frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Ma gandeam eu ca ai chef poate de glume ,si bine ai facut ca m-ai scos si pe mine din amorteala.Babee(Gabi)e bine acum a fost 2sau 3 zile in spital din cauza tensiunii ,o are f. mica si are f.mari dureri de cap,deocamdata e mai bine,de asta nu prea mai poate sta la computer .
Eu sunt mai bine ,poate chiar f. bine ,da`ti spun numa maine despre ce e vorba ca nu sunt inca sigura...
84kg la ce inaltime ,ca nu-mi dau seama ,cam cate kg.ai pus de cand esti gravida?
In ultimele doua luni o sa pui cel mai mult pe tine.
Nr.de tel. a lui Alina ti-l trimit pe privat.

Mergi la inceput

Deci sa incep descrierea...sunt ceva de genu'...pe bune....am 1.59m inaltime si am pus pe mine 22kg...daca m-ai vedea ce fata am cand merg la doctor si ma urca pe cantar si vede cat am mai pus...Bunescu numa asta spune: Claudia te rog numai manca...si eu acelasi text...nu mananc mult doar ca mananc cu ffffffff multa pofta...ma uit in oglinda si-mi vine sa urlu cand vad cata m-am facut...dar slabesc eu ca sunt ffff ambitioasa cand e vorba de aspectul meu...intr-un an am slabit 12 kg, asta pentru ca dintotdeauna am avut probleme cu kg si ma saturasem sa ma ia toata lumea si toti prietenii ca aiai grasa...am ajuns la 52 kg...eram chair urata, slabisem ffff rau la fata si nu-mi statea bine deloc...
Deci am ambitie si voi slabi....SPER CA NU O PIERD (ambitia)
Sa-mi trimiti nr.de tel. a Alinei....
Sa nu-mi spui ca esti ?????!!!!!!!!!
Ce super!!!!
Iti tin pumnii sa-ti iasa pasenta....!!!!!
Te pup si mai vorbim maine , ca are sotul meu nevoie de calculator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Da ,intradevar cam mult ai pus si pana nasti mai pui ,si eu am pus 20kg.si le-am dat f. repede jos ca si eu am ambitie cand e vorba de aspectul meu.Da Clau se pare ca sunt putindar numai maine o sa-mi iau un test .Saptamana viitoare merg la doctor si o sa stiu sigur,prea a-ti cobit voi toate atunci ,ar fi culmea...
Te pup si noapte buna!Ti-am trimis nr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

anto.... sa fie cu ochi..tinem pumnisorii

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Sa fie cu noroc....tinem pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Hello fetelor,
numai azi am intrat pe net ca am avut niste zile proaste....
Anto imi pare rau pentru bunicul tau si imi pare rau ca am vazut mesajul tau prea tirziu.Dar puteai linistita sa ma suni ca ma gaseai.Chiar imi pare rau ca nu am intrat mai dvreme.
Acum ma simt mai bine desi inca mai am contractii din senin.Dar piticul misca foarte mult si e foarte activ.Nu mi-am imaginat ca poate fi atit de activ.Cind se misca mai tare se clatina toata burtica.
Claudelu, tu ai fost pe baricade pe net.Salutari si la Babee.
Asta da veste cu anto .
Voi cum ati petrecut rebeliunea?Eu mai mult in pat.A fost ciudat anul asta.Dar am condus un pic.
Acum daca a nins nu mai pot ca am tractiune pe spate si-mi cam fuge fundul-la masina-.
E frumos ca a nins pacat ca nu a fost asa si de craciun.
Va pup.

Mergi la inceput

Bine ai revenit Alina draga!!!!!!1
Eu si anto am inceput sa ne facem griji griji pentru tine, chiar ieri am vrut sa te sunt dar am avut ceva probleme...un deces in familie...( altul pe anu' asta)
Si eu mai mult in pat am fost de revelionul asta....
Nu stiu ce-i cu Anto ca urma ca ieri sa ne scrie daca e sau nu e.....
Eu intradevar am fost pe baricade...am intrat in prenatal si nu am ce face acasa toata ziua si profit de faptul ca sotul meu si-a pus internet full...
Iti doresc tot binele din lume si sper sa ne auzim mai des....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

s-o dau de gol pe Anto...ii e cam frica sa faca testul...
curaj gaina ca te tai... si pupici...
Alina, bine ai revenit, sper ca esti bine.Multam de urari si salutari..Claudia, mai incet cu mancarea..eu am 35 de saptamani si numai 14 kilograme luate..eu imi cam faceam griji..dar ai grija de tine..ca apoi iti ies ochii cu-atatea kilograme in plus
Numai bine la Arad!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput