Mamici din Arad...?
Raspunsuri - Pagina 9
anto spune:
Buna fetelor,mi-am facut in sfarsit testul ala si mi-a aratat doar o singura liniuta cu alte cuvinte ca nu sunt graviduta,oricum saptamana viitoare am programare la dr.,ma gandesc si la varianta ca e cam repede pt.test,asta e nu mai stiu nici eu ce e cu mine...
Alina ma bucur ca esti bine ,oricum nu ne puteam intalni ca f.putin am stat in Arad,tot pe drumuri am fost,dar de paste ne vedem sigur ,sa dea d-zeu sa fim toate bine.
Clau coondoleante ...,sper ca nu a fost cineva apropiat din familie .
Va doresc un sfarsit de saptamana placut si numai bine!
Claudelu spune:
Multumesc!
Din pacate era din familie...unul dintre cumnatii mamei mele! D-zeu sa-l odihneasca in pace!
Anto nu dispera...poate e prea devreme pentru test...Sa dea D-zeu sa fii
Week-end placut si linistit cu multa multa dragoste!
Claudia si 30 saptamani
alina33 spune:
Claudelu,si eu sunt un pic panicata ca am 23 sapt si am luat deja 10 kg.Iar daca ai citit la sarcina si cele 40 sapt aia zic ca deabia de acum luam ceva mai mult in greutate.
Tu nu ai arsuri?Eu de dimi ma simt bine, imi beau cafeluta si e ok.Cind incep sa maninc incep sa ma simt ca si cum as avea acid in stomac.Indiferent ce maninc.Am cam incercat cu de toate si se pare ca e la fel.Ai tu vreo idee?
Anto, nu stiu ce vrei tu dar nu ti-ar place sa fii iar ?
Babee bine ca ne-ai spus ca e cam fricoasa.Trebuie sa o incurajam nu?!
Anto gindeste-te ce bine i-ar prinde si la micuta ta o surioara acolo in strainezia, fiindca dupa cite ne-ai spus in Romania nu-i prea place.
Aaa,Clau nu stii unde gasesc salopeta de blugi pentru?!
Nu prea pot sa bat orasul si mi-ar prinde bine sa stiu exact locatia.
Va pup si va doresc duminica placuta!
Alina si jimnast.
Claudelu spune:
Ceau!
Draga Alina si eu sunt cam stresata cu kg, dar n-am ce-i face...daca as manca ca si v..a as intelege sa pun pe mine dar eu mananc fffffff putin si tot ma ingras...asta imi e constructia...
In legatura cu arsurile....am avut si eu, ca radeau colegii mei ca eu mai tot timpul eram cu ceva in mana...atunci am mancat fffffff multe iaurturi ca m-am scarbit de ele si acum nici sa le vad nu mi le mai trebuie...trec si arsurile astea si vin altele...eu acum sunt cam speriata ma doare tare rau burta...nu tot timpul, in special seara cand dodoloata mea are chef de joaca...oricum miercuri merg la control si la eco...
Apropo...la ce doctor esti?
Salopeta de blugi cred ca gasesti doar in piata Obor sau in Soarelui...eu am primit 3 salopete de blugi de la colegele lu' sora-mea...dragutele de ele..
Anto...avia astept sa ne dai vestea cea mare...apropo de teste de sarcina...sa stii ca la mine primul test a fost negativ, dar mie ciclu nu-mi venea, sanii ma dureau fffff tare...nici nu puteam dormi pe burta de durere de sani...si dupa vreo 3 saptamani de intarziere am facut un alt test si surprize...era pozitiv! Bafta si tie!
Va pup!
Ceau!
Claudia si 30 saptamani
anto spune:
Clau s-ar putea sa ai dreptate ca nu ma simt deloc bine ,ma dor si pe mine sanii tot mai rau ,capul ,ametesc ,ma gandeam si eu ca e prea repede pt.test "sa stie".
Ai grija de tine ,daca zici ca te doare burtica sa nu faci multa miscare ,eu la 7 luni am patit la fel si cand am mers la medic i-mi era colul deschis putin asa ca a trebuit sa raman in spital.
Alina acum am vazut poza de la profilul tau nu pot sa ma abtin sa nu spun cat esti de frumoasa .Parca cumva i-mi pari cunoscuta ,poate ma insel.
alina33 spune:
tot la cafea sunt.Citeodata ma intreb daca o ceasca de cafea, nu cescuta, ii dauneaza la bobo.Dar doc mi-a zis ca nu-mi strica daca e numai una.Cind nu suportam mirosul deabia ma puteam tine pe picioare de somn si dormeam toata ziua.Noroc ca nu m-am dus la servici ca trebuia sa conduc.
Clau eu merg la doc Angelica Circiu.E cam zapacita da asta e ,acu n-o mai schimb.Imi pare rau ca n-am stiut de la inceput ca nu lucreaza cu casa de asigurari.Asa ca platesc absolut tot.De asigurari nu beneficiez decit cu concediul medical.
Merci de pont cu salopeta.Am sa merg in piata soarelui sau chiar aici la obor ca e aproape de mine sa vad.Ma cam chinuie citeodata contractiile din senin,de fapt daca stau mult pe scaun si apoi ma apuc de facut mincare sau doar sa ma mai misc.Seara mi se cam face rau si iau pastilute.La doc merg doar in 17 si sunt curioasa daca o sa imi spuna ce e.Tie ti-au spus?
Merci Anto de compliment dar cred ca exagerezi.Sa ma vezi acum cum arat....parul nu-mi mai sta nicicum sunt rotunda si umflatica.Am facut citeva poze de craciun dar imi pare ca niciuna nu semana cu mine.Cred ca am sa ma duc sa ma tund sper sa nu ma apuce plinsul dupa.
Eu iti tin pumnii sa iti iasa la test ce vrei tu!
Eu tot ma testam de vreo 6 luni si de fiecare data credeam ca am simptomele sarcinii si de fiecare data imi iesea negativ.La mine ciclul imi venea la 30-35 de zile asa ca....iar cind s-a intimplat am luat simptomele drept criza de fiere...nici macar nu ma gindisem ca va fi sarcina mai ales ca a venit peste un asa-zis ciclu.Va dati seama ce bucuroasa am fost!!!!
Clau te-ai apucat de cumparaturi pentru bb?
Anto ce lucrezi?Iti place acolo?Mai aveti ceva rude sau sunteti numai voi trei?
Va pup
anto spune:
Buna fetelor,cum va mai simtiti sper ca sunteti bine cu burticile .Timpul la Arad am inteles ca s-a racit ,aici din contra s-a incalzit ,ieri seara a plouat si azi noapte a inghezat ...,fain ,nu?Sa vezi ce fain am patinat cand sa-mi scot masina din garaj,exact intr-un bucsus...
Alina eu lucrez aici ca si coafeza ,in Romania tot asta am facut 6 ani ,nu mai am rude pe-aici doar noi trei suntem dar ne-am obisnuit , ca stam de 13 ani aici,la inceput(primii 5-6 ani)au fost groaznici.Ne-am facut prieteni si acum ne simtim "acasa" aici,cand mergem in Romania tot acasa mergem.
alina33 spune:
E fain Anto ca ati reusit sa va faceti prieteni.Coafeza?Super!!!Si eu imi exersez mina pe sotul meu la tuns desi nu prea are rabdare ca de frica sa nu il chelesc il bibilesc prea mult.Si pe nepotu-meu din cind in cind numa din acelasi motiv nu prea sta nici el la tuns.De cele mai multe ori ma tund singura dar cind vreau sa-mi schimb radical freza merg la coafor.
Si la noi a plouat si s-a topit toata zapada si aia putina si s-a mai incalzit.Desi nu sunt bune variatiile astea de temp ca favorizeaza gripa.
Clau a prins gustul de stst acasa.N-a mai dat pe-aici.
No cum ti-e testul?
anto spune:
Pai alt test nu am mai facu ca maine oricum merg la doctor si oi vedea ce mai zice si el ,probabil o sa-mi mai faca inca unul .Mai toata lumea mi-a zis la fel ca tine ca a fost cam repede cand l-am facut .Vad eu maine ce si cum .
Hai mai...sa nu-mi zici ca parul ala frumos tu il tunzi ca nu te cred...(AM GLUMIT)
Daca ar fi sa mai i-mi aleg inca o data mesria cu siguranta as alege altceva ,dar asta e .
Nu mai i-mi zi de gripa ca bolanzesc desi sunt vaccinata acum...
Clau se mai odihneste probabil ,ne mai lasa pe noi ca ea a fost mai vioaie pe-aici in ultimul timp .
alina33 spune:
http://f2.pg.photos.yahoo.com/abulina30/
am reusit sa-mi termin albumul.
Anto ce-a zis doctorul,cum esti?
Eu deabia astept sa merg miine la medic sa vedem ce e.Si miine merg si la tuns.O sa imi fac o poza sa iti arat cum mi-a iesit.
Alina