Mamici din Arad...?
Raspunsuri - Pagina 10
anto spune:
Buna fetelor ,nu am mai scris de multisor ca am fost cam stresata ,am avut mult de lucru ,am fost mai mult plecata decat acasa .
In primul rand ,am fost la dr. si mi-a facut si test si la eco s-a uitat si nici vorba sa fiu gravida ,zice ca probabil nu-mi vine ciclu din cauza stresului ce l-am avut .Macar stiu o treaba ,asta e.
Alina ,am vazut pozele ,amandoi sunteti frumosi .Ai fost la medic,dar la tuns?Astept poze .I-mi pare rau ca eu nu va pot pune cu mine & c.o ,pt.ca nu am scaner dar o sa-mi iau cat de curand .
Clau ,sper ca esti bine ca nici tu nu ai mai scris ,in ultimul timp te durea burtica .Cum e vremea la Arad?Ieri aici a plouat aproape toata ziua ,azi nu ploua si s-a mai incalzit.
Va pup SI O DUMINECA PLACUTA!
alina33 spune:
e fetita!!!!!!Si o sa o cheme Daria!N-am scapat inca de pastile da asta e!Si nici jimnastica pt gravide n-am voie.
M-am tuns ieri.MMmmm mai bine de-atit n-am cum sa arat ca sunt rotunda.Imi fac poza si iti trimit.Noi avem noroc cu un aparat foto digital si nu mai e nevoie sa scanam ci le tagem direct pe computator.
Oarece-o fi cu clau?
Te pup.Pacat ca n-a iesit un bb, ce zici, te apuci de treaba?!
anto spune:
... ,ce veste buna !Sa de-a d-zeu sa fie sanatoasa si desteapta ,ce nume frumos ai ales ,Daria i-mi place si mie numele asta .
Abia astept sa vad pozele ,tunsa.Eu am camera de filmat cu care pot face poze sa le pun pe comp. insa problema e ca nu prea ma stiu si nici timp sa-mi bat capu nu am ,perioada asta chiar ca sunt cam in lipsa de timp si am pe deasupra f. mult stress sper ca in curand sa se termine cumva....
Nu stiam ce e cu voi de nu mai scrieti ,ma obisnuisem sa am vesti de la voi ...da`chiar ce o fi cu Clau ,tu nu ai nr. ei de tel.?
Sper sa fie bine .De paste sigur o sa ne vedem ,de pastele catolic o sa venim ,cred ca in jur de 16 Aprilie ,nici nu stiu cand cade la noi.
Va pup si ...grabeste-te cu pozele
anto spune:
Ce-i asa liniste pe-aici?Sper ca sunteti bine.Eu nu am mai scris ca am fost bolnava ,am anghina si am frost f.rau nici sa vorbesc nu am putut asa dureri in gat am avut .Acum sunt mai bine cu gatul dar ma doare inca capulsi sunt ametita ,poate si de la stat in pat.
Aici inca nu a nins dar se asteapta zilele astea,cum e vremea la Arad?
alina33 spune:
vin fiert sa bei mai Anto......Face bine si previne raceala.Sper sa fii mai bine si sa te faci repede bine.Nu stiu ce-i cu clau.Poate ca nu are net acasa.
Incca nu mi-am facut poza ca am apucat si m-am spalat pe cap si eu n-am prea reusit sa-l intind asa ca la coafor.Desi am perie din aia babana.Chestie de profi....
Aici a nins de simbata si e frumos si alb.Ieri am iesit un pic la plimbare si a fost super.Ningea marunt si linistit.Am inteles ca de miine se incalzeste asa ca n-o sa dureze mult.La intoarecere a fost naspa ca-mi ajunsese bb pe la ovare pe undeva....Nu stiu de ce da la plimbari mai lungi de juma de ora ajunge la ovare...a venit el sus cind am ajuns acasa si am stat lungita.
Ce sa-ti mai povestesc?
Nu prea ies din casa si nu prea am ce sa iti spun de evenimente noi.Ma bucur ca nu am racit fiindca spitalul de aici a fost pina acum citeva zile in carantina.Ma plicti drumurile numa pina la alimentara din colt si inapoi...si citesc la bobo Harry Potter IV.Numai ca-i cam grea carticica(800 pagini)si nu o accepta nici pe burtica nici unde...e foarte teritoriala.Nu-i place sa ii invadezi spatiul.In rest am reusit sa-i vad fundicu fiindca si-l scoate foarte tare inafara si cam atit.Ce mai face Babee?Mai are un pic, nu?!De fapt am sa trag un pic cu ochiul la voi daca nu e cu suparare.
Te pup si-ti dau un mail cind am poza
Babee spune:
Hop si eu pe la Arad....
Alina, stii vorba cu numai maine nu-i poimaine..mai avem 2 saptamani si-l scoatem pe Bubu..daca n-o sa vrea el s-apara intre timp....Sanatate si tie..si frumos nume Daria..As dormi azi intr-una, fug in pat..ca mi-e somnnnnnnnnnn.Macar acum sa dorm..ca nu se stie apoi..
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
anto spune:
Ma bucur ca esti bine Alina sper ca si Clau .
Da...vin fiert e bun da`cu antibiotic
nu prea merge ,o sa beau cand i-mi trece
Nici eu nu puteam merge mult cand eram gravida ,nici o statie de tramvai,ma durea burta si cred ca mi se lasa si mie in jos ,nu mai stiu .Gabi(Babee)e bine ,pe 10feb.o sa nasca ,abia asteapta sa scape ca nu mai poate ,nici in fund de multe ori nu mai poate sta ,i se umfla picioarele ,nu poate dormii ,nu e usor in orice caz sa duci pe lume
alina33 spune:
Uau mai ai un pic Babee si o sa il vezi pe bobo.
Si eu deabia astept sa sa vina vremea sa nasc.M-am cam saturat sa nu fac nimic si astept sa am ceva activitate cind vine.
Anto mi-am pus 2 poze cu noua mea freza.Ar fi trebuit sa stea intins si un pic pe fata.Data viitoare cind mai merg la tuns imi fac poza cum m-a aranjat gagi ,bine?!Asa ca nu te speria.
Va pup.
anto spune:
Aia cand razi i-mi place ,e originala ,de ce razi asa cu pofta,zi-mi si mie.
Da`ti-ai luat puloverul ala negru ca nici nu ti se vede burtica .
Pai o cred ca ti-e greu sa intinzi asa un par ,vad ca ai destul , da` nu e nimic pe langa ce are Babee ,are asta un par de fug coafezele de ea cand apare in salon ,e groaznic pt. ea ,mai ales acum gravida sa se usuce pe par .
La care gagi mergi la coafor?Sa stiu si eu cand merg in Romania ,nu de alta.
Anins aici ca era sa nu-mi mai gasesc masina azidimineata
alina33 spune:
Hei esti acas?Ma facea al meu sot ca se prostea cu aparatul foto si-mi facea incontinuu poze ca nu mai stiam cum sa stau.
Am fost la o gagi la intim.acolo mi-qa fost cel mai usor ca e linga servici la sora-mea si mi-a facut programare.Am fost si la Atti si adevarul e ca ma tunsese mult mai fain da astepti prea mult acolo si eu nu prea pot.Desi imi place enorm sa-mi faca cineva ceva la cap.
Babee s-a tuns?Al meu sa stii ca nu e des ci infoiat.Daca ma ud pe cap te sprii.Zici ca sunt o mita uda
Stii ce fac?Fasole cu cirnati de casa!Sper sa nu-mi fie rau.
La noi s-a topit si acum iar a inceput sa ninga un pic.Deci e mizerie pe afara.Cel putin nu mai e praf.
Fain ca nins asa mult acolo.
Noi am vrut de rev sa mergem in Berlin sa ne mai amintim cite ceva de civilizatie dar cum nu m-am putut deplasa am stat acas.O lasam pe....poate la anu.