Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui laurika1982
Exact asa!Am bagat un No spa..dar tot a tinut ceva. Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010 |
mie no-spa nu mi-a ajutat in crizele de fiere..apap de ploaie...si am luat vreo 3 odata... piafenul e mai tare, chiar si cu ala imi trecea in juma de ora...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
pe instructiunile de la termometru meu scrie sa nu iei febra imediat dupa ce copilul s-a trezit sau dupa ce a mancat ...vezi mai ia o data febra peste 15-20 min eu zic sa mergi la medic daca febra ramane la aceeasi valoare, e destul de mare |
pai e treaza de 3 ore bune. inca nu a mancat, cam peste o ora e pranzul... in rest e ok, kk normal, dimineata a mancat bine, se joaca, am fugit dupa paine si am alergat si cativa catei pe drum... rectal nu sta ea sa-i iau febra si cu ala de frunte nici nu mai incerc, e degeaba... doar fruntea ii arde rau si acum vad si niste firisoare de muci . la dr nu ma pot duce fara programare (care poate fi peste cateva zile), iar la urgenta e doar dupa ora 16 . la spital daca merg (nu e cazul, totusi) sigur dureaza 4-5 ore pana ne primeste... offf, cu ce ne-am pricopsit?
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
eladea2005 spune:
of, Rodi, biata Isa...eu zic ca nu e de la plans febra asa mare...are ceva, mititica...sanatate si sa ne spui cum sunteti...
PS - scade-i tu febra, asa cum bine stii...ca nici la medic nu-ti da altceva decat ai tu prin casa, ma gandesc...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 of, Rodi, biata Isa...eu zic ca nu e de la plans febra asa mare...are ceva, mititica...sanatate si sa ne spui cum sunteti... PS - scade-i tu febra, asa cum bine stii...ca nici la medic nu-ti da altceva decat ai tu prin casa, ma gandesc... |
da, asa e! cand am fost cu Maria ca trecuse de 40º (efect secundar vaccin antigripal! ) mi-a tinut-o dezbracata toata noaptea, cu sirop la 4 ore
acum are 37.6, la o jumate de ora dupa o jumate de doza chinuita de sirop (nu vrea sa-l ia nicicum, nici oscilo nu am reusit dimineata sa-i dau, am varsat tot tubul in pat )... va tin la curent, multumesc pentru raspunsurile prompte
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
paula_m spune:
Rody, eu nu as mai astepta deloc. Nu cred ca poate face asa febra mare de la o noapte nedormita. Saracuta Isa!!!
Senty, febra corecta nu e cea din fundulet!! La temperatura din fundulet se scad 0,5 grade. Si aia e temperatura corecta si din ce stiu eu e corecta si cea luata de la axila!!
Oana, gata, ati terminat-o si voi cu linistea. Nu cred ca de la Matei s-a imprumutat Raul de raceala, ca totusi ei s-au intalnit sambata seara si el deja noaptea dadea primele semne de muci.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
paula_m spune:
I-am facut ridiche cu miere!!! Cum ii dau? De cate ori pe zi?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
lauri_ca spune:
Hello!
Denisa draga, imi pare tare rau ca treci prin momente atat de grele, nici nu stiu ce sa iti spun. Tu stii cel mai bine daca merita sa-i mai dai sanse sau nu. Oricum noi iti suntem alaturi pt. ca esti o mamica si o femeie minunata si sa nu lasi pe nimeni sa te faca sa crezi altceva.
citat din mesajul lui crissy77 crissteo, ce fain ca ai rabdare sa te uiti la filme... Nu ne faci si noua rezumatul? Aseara am vazut si eu sfarsitul unui episod din Anatomia lui Grey, a inceput serie noua. Inca nu stiu cum il dau, m-am uitat pe prg si in seara asta e dr. House. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Marti de la 21 sunt 2 ep. din Anatomia lui Grey si miercuri 2 ep. din Dr. House si atat.
Ma pun pe recuperat ca sunt un pic in urma.
nela_didea spune:
citat din mesajul lui crispro Tu Nela, pls nu fii suparata... Of, pe drum spre Hd ma gandeam daca ai sau nu nr pe undeva. Eu le am salvate pe laptop, dar a fost prima data cand nu am luat laptopul cu mine. Toate au fost asa pe fuga, tot cu bagaje si drumuri. Nunta a fost la Reghin, acolo am rabdat noi frig. In Hd am dormit la matusa-mea. Vaaaai, si am iesit cu sot, pitic si verisor la plimbare, vizavi de hotel Rusca , in Park Place. Si ma gandeam ca poate sunteti pe acolo. Sa stii ca speram sa ne vedem, mi-ar fi placut. No, acuma asa a fost sa fie. Pe de o parte imi era jena sa te sun, sa iti zic ca vin si sa ne vedem( sa nu te simti obligata) , si am sperat ca apuci sa citesti pe forum :( Sper sa nu te fi suparat prea tare. Promit ca data viitoare te sun fara jena. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
BATAITAAAA....MARE BATAITAAA Noi la Park Place ne petrecem veacul, la masinute si la leagane. Seara de seara acolo suntem, si vreau sa-ti spun ca stau chiar la 50m de Park Place. Eu n-am intrat pe forum deloc zilele trecute doar pe net de ma mai uit dupa una alta pt.apartament. No asta e...sper sa nu se mai intample auzi?
Mycia draga mea, iti multumesc de urari dar pana sa ne mutam mai e cale lunga ca e de lucru la el si trebuie firfirei multi, dar sper ca pana la Craciun sa ne mutam. Pupam gaza mica.
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m I-am facut ridiche cu miere!!! Cum ii dau? De cate ori pe zi? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
uite aici
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Neatza si de la noi fete dragi! Mai fetelor, la delfinasii vostri s-a inchis fontanela? La Raducu parca nici nu s-a mai micsorat de la 1 an incoace . Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Nici lui Stefi nu i s-a inchis fontanela desi de vreo 3 luni suntem pe vigantolette pastilute. Dar semne de rahitism nu sunt si stiu copii carora li s-a inchis pe la 2 ani, asa ca nu-mi fac pb.