Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

crissy, il dau marti de la 21. 2 episoade. iar in saptamanile cand are champions league doar un episod, tot de la 21

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice,

paula, 7 dinti...

M-am mai destins oleaca. Ca m-a sunat dna care verifica dosarele si le inainteaza comisiei de handicap minori (care se intalneste maine) sa-mi zica ca nu e bun dosarul. Ca trebuie hartiile de la spital si nu diagnonstic pus in policlinica. Si normal ca atunci cand am intrebat daca nu trebuie si astea ni s-a zis ca nu, cu ele mergem in policlinica si de acolo ni se da hartie cu diagnosticul, ca la dosar trebuie diagnostic pus de medic din judet. Si dna care a sunat m-a intrebat cu naiba i-au facut audiograma in policlinica. Noroc ca era o doamna draguta si a asteptat in telefon sa-i explic, noroc ca lucreaza Stef in Suceava ca i-am trimis hartiile scanate, el le-a listat si acum asteapta la usa biroului sa intre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

noi ieri am fost toata ziua pe afara. ca daca nu a dormit la pranz, trebuia distrata. asa ca pe la 3 am plecat la tati la birou, apoi direct in parc. la 6 eram acasa, am lasat copilul cu soacra si noi am plecat sa ne intalnim cu niste prieteni. am mai ajuns acasa la 12
mara dormea de la 9, si s-a trezit la 8 30. dar a dormit neintoarsa :)) cred si eu la cat era de obosita.
am citit cam din 2 in 2. ma duc sa ii dau sa manance, apoi sa vad ce mancare fac pt pranz si o tai afara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cristteo,Ilinca,Cristina Ser atat de frumos mi-ai scris ca mi-au dat lacrimile.
va multumesc dragelor pt cuvintele frumoase.Nu astept sa ma laudati ca nu am facut mare lucru fata de altele,ca si voi,am dus o sarcina cu probleme mai mici sau mai mari,cresc copiii cum o face majoritatea,nu astept sa mi se ridice nici o statuie ci doar sa fiu pretuita de sot pt ceea ce sunt. Atat.
si mi-am dat seama ca atitudinea asta oribila o are de la prieteni binevoitori ce sunt poate invidiosi ca are o casa draguta,o sotie tanara si mai ales 2 copii sanatosi. Si o mai are mai ales din familie,mai exact de la maica-sa si bunica-sa care la fel fac misto de mine cu tot ce pot,ba ca nu fac nimic prin casa,ba se leaga de maica-mea ca ei nu ii pasa de mine ca nu am ajuta atat ca soacra(mama lucreaza de dimineata pana seara) etc....si toti il monteaza pe Calin impotriva mea.....
nu fac pe victima colaterala neaparat pt ca am si eu vina mea recunosc,sunt incapatanata si comentez cateodata prea mult....dar oricum.....
of iar ma simt prost ca va stresez atat cu subiectul asta...

Aitona,Laurika,Eladea si pe FiliP sa se faca bine
Alice daca i-as zice la Calin ca plec sa-l las sa invete sa se concentreze mi-ar spune du-te numai!asta ca sa poa sa fie liber sa nu trebuiasca sa stea cu copiii ci sa se duca cu baietii la carti,sprit etc....Mare noroc ai!



Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010


http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

noi am avut o noapte mai bunicica...asta insemnand fara muci si tuse...putin harait doar la culcare, dar apoi a dormit ca un ingeras...bine, asta fara sa socotesc trezirile, vreo 4 la numar, cred...in plans direct, ca am sarit ca arsa...

crissteo, se pare ca la noi a dat roade Flixotide-ul, i-am facut ieri de 2 ori si deja azi e muuult mai bine...nu mai haraie asa urat ca un motor stricat...eu am avut fiola de 2mg, asa ca am impartit-o in 4 si am pus cate 2 ml de ser pe fiecare tura...ieri mi-a luat sotul doze de 0,5 mg, cred ca folosesc doza si 2 ml de ser peste...din fericire n=a mai facut nici febra pana acum...

sanatate bolnaviorilor...uf ce greu e cu ei bolnavi...eu am o stare f proasta si imi ies usor din pepeni in situatiile astea... simt ca o iau razna...

revin!



*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

*********************************************************
ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Gata, s-a rezolvat. F. de treaba dr., ne-a trecut de pe gr. III pe gr. II. Cand am depus dosarul, gradul l-a propus un psiholog (dr. era in concediu), nu avea habar cu ce se mananca neuropatia, asa ca a dat grad pt hipoacuzie. Maine intra dosarul in comisie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Am avut o dimineata super naspa.m-am trezit cu niste dureri abdominale de muream, nici nu-mi dadeam seama daca e stomacu, bila, matele, ..cert e ca-mi venea incontinuu sa vomit, sa stau pe wc.am mancat 2 felii de paine prajita si am baut apa la greu.nu mai zic ca imi venea lesin mereu.mancarea baiatului am facut-o in ture, ca ma lua cu ameteli la chiuveta.am curatat un morcov in 3 ture .si aveam 3 morcovi.acum vad ca incep sa imi revin..oare asa se manifesta criza biliara?ca zilele trecute m-a intepat destul de tare la bila.

Pupici

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, . Cu fumatul -is pornita bine. Cu munca-uneori simt ca m-as duce la munca, is convinsa ca mi-ar prinde bine. Doar ca voi castiga exact cat iau acum (sau mai putin), asa ca mai bine stau acasa si sa iau aceeasi bani, decat sa muncesc toata ziua.

Btz, da, cred ca tot la un psiholog ajung.

Crissteo, ce bine ca ai pus linkul cu filmul. o sa ma uit la el.

Paula, - esti tare! Pupam pe Raul bolnaviorul!

Puiutz, bravo pt MA-Ma~!! Fontanela- a lui Vlad inca nu e inchisa, intra buricul degetului acolo. Ma streseaza ca nu se inchide odata!!!

Giorgia, . Am vazut=o pe scumpica de Antonia, cu cainii si puii. O dulceata!

Rodi, ce noapte ai avut si tu!!! Eu nu pot sa il culc mai tarziu, ca e rupt de somn. Inca ma gandeam poate sa il culc mai devreme, ca o fi prea obosit. Ioi, da ma termina oboseala asta! Hehe, io zic ca poate asa mai tai si din mancare daca fumez- ca dupa o tigarusa buna, nici papa nu imi mai trebuie.

Of, Mirela, ce ai mai tras si tu cu amnadoi bolnaviori! pupam motaneii!

Crissy, haha, n-as fi crezut ca ai fost fumatoare. Bravo ca ai reusit sa le lasi!

Laurika, oare sa fie altceva baiul?

Crissy, un MAAAARE pt tine!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Crisu', stiu ca esti deja hotarata, si mai stiu ca nu iti pot influenta decizia, DAR, tigara nu te va ajuta nici sa te calmezi, dimpotriva, ea contribuind la o circulatie deficitara si pt irigarea mai precara a tuturor organelor, inclusiv a creierului, chiar nu te va ajuta pe partea cu nervii. Mai mult te va ajuta, fiind chiar cea mai ieftina si placuta terapie, o muzica buna, o carte buna.
Toate iti par potrivnice, e greu, dar uite, mama ta e dovada ca se poate, ati supravietuit amandoua! Acuma toate sunt date uitarii si povesteste cu alta intensitate. Acum e greu, dar trece, toate trec..
Cred sincer ca tie iti va fi bine cand te vei intoarce la munca, numai prin prisma faptului ca va fi o continua socializare si deconectare.
Femeile sunt diferite, mamele sunt si ele femei.
Eu de ex, o mai iau pe aratura numai pt ca am creierul ranced de atata stat acasa, dar daca e sa stau de vorba cu vreo mamica in parc, las balta discutiile de genul asta, pt ca majoritatea sunt adepte statului acasa pana la 3 ani, daca se poate. Ma smt cam denaturata, dar sunt sigura ca nu sunt, ca voi petrece timp de calitate cu copilul atunci cand ma intorc de la munca, voi pierde anumite lucruri in evolutia lui? Pt cateva ore, pt ca voi recupera cumva eu tot. Voi fi obosita? Da! Voi mai avea caderi nervoase? Am si acum!
Ideea e ca tot acolo ajung, pt ca eu nu ma vad fiind casnica..
Va rog, dragile mele, nu ma umpleti de rosii, asa sunt eu.. mai defecta ..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+


CE DEFECTA DRAGA MEA??

Ca vin si eu sa zic ca sunt cu totul de acord cu tine. Si eu cred ca ii va face bine lui Crispo, se va rupe putin de atmosfera, isi mai ia gandul si cu altceva.

Crispo cred ca toate dintre noi cand mai avem o noapte grea, inevitabil ne gandim la tine. Stiu ca, cuvintele astea nu iti iau oboseala sau stresul, dar sincer orice in locul tau s-ar simti la fel de obosita si depresiva daca ar avea tot timpul asa nopti. Te poti totusi gandi ca esti foarte puternica, ca ai rezistat, ca il iubesti neconditionat chiar si cu noptile astea nebune, ca ii oferi toata atentia si iubirea ta!!! Toate astea arata ca esti o mama extraordinara.
trebuie insa sa nu uiti ca esti si femeie, si trebuie sa fii si sotie pentru sotul tau!!!
Te rog eu mult, incearca sa il bagi si pe el in seama, maguleste-i putin orgoliu ca asa le place barbatilor, mai alinta-l cu cate ceva. Chiar daca esti o mama extraordinara, bucuria de a fi cu copilul tau va fi deplina numai in 3, in sanul familiei tale. Nu lasa sa se raceasca relatia voastra, va fi greu, poate chiar imposibil atunci sa faceti drumul inapoi.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

hello
no' am scris un mesaj si l-am pierdut
sa vad ce imi mai aduc aminte

Bambi galuste cu prune

Paula sper ca nu de la Matei s-a imbolnavit Raul, noi am mai fost si cu alti copii si nu are nici unul nimic...oricum imi pare rau ca iar sunteti raciti

Crisule tu stii ca tigarile nu sunt rezolvarea, ti-o zic eu care am fumat 11 ani si cateodata ma mai gandesc si eu...dar nu cred ca ajuta, cu sguranta nu calmeaza si nu iti va rezolva problema
nu te supara pe mine te rog, dar te-ai gandit sa mergi la un psiholog? poate iti va face bine! inca o data sper sa nu te superi pe mine

noi suntem mai bine...ieri am papat 200gr fasole scazuta+paine+3 rondele de orez expandat de la organix cred ca acum recuperam zilele in care nu am mancat nimic.
si trebuie sa il lau pe Matei de 3 zile facem la olita dimineata dupa ce ne bem lapticul

ieri seara cu fetele a fost foarte fain...atat de fain ca am stat de la ora 18 pana la 22:30

sarbatorita are un baietel de 3 ani si o fetita de 3 luni...i-a lasat acasa si s-a intalnit cu noi la restaurant ...cand am intrebat-o cum e cu doi copilasi mi-a raspus "Greu" si cu asta am schimbat subiectul
trebuie sa mai iesim...ne face bine la psihic in primul rand, Cris hai iesi si tu intr-o seara sa vezi cat de bine e sa stai la povesti cu prietenele!


1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor


Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip



Mergi la inceput