Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
crissy77 spune:
crispro, cu o tigara iti dregi gatul. Iarta-ma dar nu m-am putut abtine, io te zic lu' mama ta ca fumezi. si sanatate, pe langa ce a enumerat bamboletta eu mai stiu si de homeogene (mai ales pt raguseala) si clasicele suc de lamaie cu miere, shodou, vit C pastile.
bamboletta, mancare de oameni mari sau mititei? Ce am facut in ultima vreme pt noi: supa de pui cu taitei, pui cu smantana, mazare cu carne, salata orientala, papanasi. Zilele astea vreau sa fac ceva cu fasole dar nu stiu daca bors sau mancarica. Pt Bea mergem inainte cu piureurile din multe legume, pana se hotaraste sa manance o masa intreaga din mancarea noastra (acum doar piguleste).
crispro spune:
Haha, Crissy,. Inca nu fumez, deci nu ai ce ma spune. Ioi, ca la asta ma gandeam si eu, daca trece raceala si durerea de gat pana pleaca mama, ca in halul asta nu pot fuma. Deja mi-am gasit ce tigari sa imi cumpar-ceva cu gust de cirese, cica is slabe. Ca mie toate mi se par taaaaari.
Multam de sfaturi cu gatul, o sa iau azi medicamnente, ca doar nurofen de raceala am luat, desi ala nu ma ajuta deloc cu arsura mea din gat.
Azi plec la Cj, doar eu cu sotul, la shopping! Ce bine!
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
Crissy- de amandoua si pt adulti si pt pitici...David nu mai vrea piure de legume demult...ii dau ce mancam noi...doar daca nu ii pot da ce mancam noi ii gatesc separat...tare as face pui cu smantana,sau ciorba alla grec,ciorba de burta...dar eu nu pot manca David nici atat...inca face eruptie pe piele daca cumva gust ceva ce contine lapte
a adormit David singurel fara tzatza
Alice_Elena spune:
Neata.
Vreau si eu cafea!
A carait mara aseara pana pe la 2 cand i-am dat nurofen apoi a inceput spectacolul. A inceput sa urle/planga. Daca puneam mana pe ea facea mai rau. Asta juma de ora pana si-a facut nurofenul efectul. Apoi a inceput sa Planga pt ca vroia sa se urce pe noptiera si nu am lasat-o. I-am facut laptele desi era devreme si pe la 3 a adormit.
In fine, ideea era ca a spart gingia maseluta aia
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissteo Crissy, da, acela e filmul, l-ai vazut? Eu acum imi pun niste muzica, ceva cu vama veche si marea, tot n-am ajuns la mare anul acesta. Si Conexiuni ii mai place cuiva? TU- fost melodia noastra de suflet. Nu stiu ce am azi, am alte preocupari decat in fiecare zi. Merg sa mai fac o cafea, corpul asta nu stie ca mintea mea e in verva, cica el a obosit. Si inca ceva, al meu sot imi spune azi foarte mandru, ca a vorbit cu sefa lui care e si medic homeopat si a zis sa iau Sepia-un remediu homeopat, ca e special pentru mamici care stau acasa cu copiii. Astept sa vad ce-i sepia asta, cred ca dupa cum i-o fi povestit el despre mine trebuia sa-mi dea -scorpia- dar cred ca nu exista. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
Cristeo eu de ex am luat Sepia ca remediu homeopat combinat cu alte siropele in tratamentele pt bebe.....
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Alice_Elena spune:
rody, astept sa ne povestesti cum a fost in prima zi. si cum mai e isa.
cristina, spor si distractie placuta.
ieri mi-a adus marius ditamai aranjamentul floral :) am inceput sa rad cand l-am vazut cu flori la usa, l-am intrebat cine l-a adus la birou si mi-a zis sa nu fiu carcotasa si sa apreciez gestul de parca nu l-as cunoaste
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
ochidut spune:
Alice :)))) tare cu florile.
Si daca si al tau Marius e stresatul familiei ar trebui sa se ia de mana cu Paul, pentru ca asa ii zic si eu lui.
Rody, sa ia o zi usoara, sa incepi cu dreptul si o acomodare cat mai rapida.
Bumblee, am pierdut faza cu interviul, dar iti pumnii, ii dovedesti tu, sunt sigura
de Larisa Ioana 24.06.2010
mirela2 spune:
neata si de la noi
Rody serviciu usor
pup
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
ochidut spune:
Si noi am avut iar o noapte proasta...nu stiu ce se intampla
Nici de adormit nu mai adoarme singura si linistita ca pana acum, vrea sa o iau in brate, sa o duc la geam, se uita dupa luna, masini.......si apoi cand o pun in pat se foieste chiar daca ii e somn tare si daca ma misc un cm sau dau sa ies din camera incepe sa planga.
Aseara am luat-o in brate, s-a calmat, i-am aratat luna, i-am zis ca daca apare la geamul nostru e noapte si trebuie sa ne culcam Apoi i-am aratat masinile care si ele se duceau acasa sa se culce M-am uitat in ochii ei si i-am zis a o iubesc mult, ca i-am aratat pe geam toate astea, dar ca acum e ora de nani, sa il ia pe dufu, ca e prietenul ei bun si sa il culce. Am pus-o in pat si evident a inceput sa tipe si sa intinda mainile . I-am spus ca daca se intinde si sta cuminte mama mai sta putin cu ea, dar daca nu ma asculta ies din camera si o las singura. Evident a continuat sa planga/tipe, i-am mai zis odata ca o sa ies din camera si ea doarme singura cu dufu..... a continuat.... asa ca am iesit.
A mai tipat 5 minute si a adormit. Bine, cele 5 minute au fost grele, ca mi se parea ca ii gajaie si gatul, suspina, ma si gandeam cum are ochii rosii de plans
Dar mi-am promis ca ma tin tare pe pozitie, ca e pacat sa ne stricam bunele obiceiuri acum si sa vrea tot timpul in brate, la geam....sau mai stiu eu ce. off
si apoi s-a trezit de 2 ori, in fund, nauca de somn cu ochii inchisi si plangand.Am incercat sa o calmez cu suzi si dufu, sa o conving sa se intinda, sa o mangai si am stat langa pat pana a luat-o somnul.
dar a treia trezire la 5.30 a fost haos. tot asa in fund, tot la fel de nauca de somn, afara noapte, asa ca am aplicat aceleasi incercari. mai, dar ii era somn tare de tot, statea cu ochii inchisi si plagea. am cedat si am luat-o putin in brate sa o calmez, impreuna cu dufu, a pus capul pe el sprijinit de umarul meu si a inceput sa motaie. ideea e ca noi amandoi avem probleme cu spatele, ea are 12 kg de acum, chiar nu ptem sa o tinem atat in brate, plus ca nu vrem sa ii creem un obicei.
asa ca, asa atipind cum era, am incercat sa o pun din nou jos in pat si sa o mangai. a inceput cu niste tipete. ideea e ca dupa alte incercari, am simtit ca cedez, i-am zis gata, e noapte, culca-te si am iesit din camera. chiar nu cred ca avea nimic de data asta, masea sau alte dureri...... si am lasat-o plangand
paul s-a revoltat ca e noapte si copilul nu intelege, eu pe de alta parte ca nu mai pot si ca nu cred ca are nimic si ar trebui sa se calmeze.
a mai plans cam 10 minute, dar cu intreruperi: plangea 1 min, cateva isi tragea sufletul - se facea liniste si ziceam, gata a adormit...si apoi o lua de la capat. dupa 10 minute liniste completa timp de cam de jumate de ora cand a inceput iar. i-am zis lui Paul sa se duca sa ii dea laptele si apoi sa o lase linistita acolo sa mai adoarma. Cand s-a dus Paul in camera era liniste din nou, cica ea statea in fund, intuneric, cu Dufu si se uita pe tavan cum se reflectau luminile de afara. ne-a fost asa mila de ea, dar nici nu vrem sa se invete asa.......cu luat in brate, sau sa aiba impresia ca noaptea poate face ce vrea...sau sa ii dau mereu lapte noaptea (ea nu se mai trezeste pt lapte noaptea de la 3 luni)
era asa bine cand dormea linistita toata noapte si adormea singura in patut, fara nici un efort
daca a citit cineva pana la capat, va puteti da cu parerea.......
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Matei a facut primii pasi singurel azi!!!
eu nu il mai tin de manute, ci ii ofer un deget/aratatorul de care el se prinde - azi mergea in parc si se tinea doar cu o manuta, la un moment dat a prins viteza si si-a dat drumul singur de deget...a facut 3-4 pasi pana l-am prins eu din urma...daca eram in casa il lasam sa mearga dar afara in parc mi-a fost ca se prabuseste pe asfalt
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip