Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
crissteo spune:
Rody, Doamne ajuta, sa-ti fie bine cu serviciul. Oricum noi ne vom gandi la tine cand ne bem cafeaua dimineata. Si bucura-te ca Isa e pe maini bune si o ai pe buni acolo. Sa ai un inceput bun!
ainotna spune:
Rody, curaj ca totul o sa fie bine cu Isa, mama ta are grija de ea Sa ai o zi usoara, cat poate sa fie de usoara...
Noapte buna delfinariu!
bambi_bv spune:
Rodi se vede ca maine incepi munca pt ca nu ai mai scris nimic dupa miezul noptii, tu care erai mereu pe aici la ore mici.
Iti trimit o imbratisare si iti doresc sa te reintegrezi usor si sa treaca rapid orele de munca, iar Isa sa te astepte acasa cu zambetul pe buze.
Da' eu tot nu am inteles de ce te-ai hotarat asa de pe azi pe maine ca eu stiam ca nu vrei sa te duci ca te-ai intoarce prea tarziu acasa seara.Sau e vreo discutie mai veche pe care eu am ratat-o si tu de fapt asteptai un raspuns de la ei?
crissy77 spune:
bumblebee, nu m-am prins pt ce te-au chemat la interviu. Pt angajare? Ca parca ziceai ca esti specializata in ceva ce are legatura cu constructiile. Sau faceti credit pt casa? Orice ar fi, FA-I PRAF, iubita! Tinem pumnii stransi-stransi, toti care ii avem prin casa.
ooana, atunci ar fi solutia sa inchizi usa de la baie cu cheia.
mirela, schimba meniul, fa morcov cu orez . Fara gluma, schimba cantitatile ca se va schimba si gustul.
ainotna, ms. O sa aflu dupa 12 oct. cand merg dupa certificat.
rodyka, am pierdut firul, incepi munca???? Iuhuuu... pe de o parte, pe de alta...
Ieri mandra mica a cazut in cap de pe pat. Se juca cu sor'sa, eu spalam vase, tat'su se odihnea in alta camera . Nu a avut niciun simptom suspect, are doar o roseata in varful capului, cat o nuca mica.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bambi_bv Da' eu tot nu am inteles de ce te-ai hotarat asa de pe azi pe maine ca eu stiam ca nu vrei sa te duci ca te-ai intoarce prea tarziu acasa seara.Sau e vreo discutie mai veche pe care eu am ratat-o si tu de fapt asteptai un raspuns de la ei? |
nuu, e alta treaba! aici incep la 8, am 2 pauze de cate 30 min si ajung acasa la 6. e oarecum mai bine, ca e aici aproape. e, de fapt, locul unde am lucrat eu prima data cand am venit in Spania, doar ca acum nu mai cunosc pe nimeni din cei ce lucra acolo . hotarata eram sa incep munca, eram in cautari de vreo luna, asa ca... asa s-a nimerit sa fie de pe o zi pe alta.
va pup pe toate pentru gandurile bune si va dau eu azi , ca eu is cam amortita cum am dormit cu Isa in pat (vorba vine am dormit...)
o zi buna s-aveti
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Neata!
Is cu gatul in pioneze, ma dor si urechile cand inghit. Ma arde in gat de mor. Copilul inca are muci, dar nu ii curg, ii aud fornaind.
Am avut o noapte de am zis ca nu e adevarat. La 9 juma a adormit , fara suzi, si la 7 s-a trezit!!! fara foieli!!! M-am trezit de nenumarate ori sa vad ce are, sa nu aiba febra, nu pricepeam de ce doarme asa bine. Probabil stia ca sunt bolnava si a vrut sa ma lase sa ma odihnesc, Nici suzeta nu i-a trebuit-o peste noapte.
Pupam pe Matei, bine ca nu s-a lovit. Si pe Bea, scumpica!
Ioi, tu, Rodi, dar ce rapid te intorci la munca. De pe o zi pe alta! No, nu-i bai. Poate te va ajuta un pic si pe tine (is convinsa ca nu in prima zi te vei simti mai bine, ci in timp), iar Isa o are pe mama ta- cel mai de nadejde ajutor! Spor la munca, sa te acomodezi usor! Te imbratisez cu drag.
Fete, va pup iar si va multumesc tuturor de sfaturi si impartasirea experientelor voastre. Sunteti minunate!
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
Multumim pt cafea Crissy si Rody
Am in cap numai maraieli toata noaptea a scancit marait prin somn
Bumblebee- succes la interviu,tinem pumnii
Rodyka- servici usor,multa sanatate pt Isa
Senty_mary- si eu sa treaca bubutza
Oana- si David a scapat la wc el are treaba si cu peria...eu incui usa
ce mai gatiti bun? sunt in pana de idei
bamboletta spune:
Crispo- multa sanatate pt dureri de gat am luat septogal,tonsilotren...ce bine ca te-a lasat Vladut sa dormi
Inca lenevesc in pat cu David...ne uitam la neata
giorgia23 spune:
Neata...imi savurez cafeaua..Antonia inca doarme
Bumblebee succes la interviu
Rody felicitari pt job...si stai linistita ca Isa e pe maini bune
Cris sanatate...ce bine a dormit Vladut
Mirela sanatate micutilor
Crissy pupam cucuiul
Mycya wow 13cm...sa/i porti cu placere
Aseara ma uitam la filmarea de la nunta si Antonia cand l/a vazut pe sot a inceput cu tati tati ...si nu se mai oprea din zambit
giorgia23 spune:
Bambo azi am de gand sa fac pui cu smantana....si eu sunt cam in pana de idei si parca m/am saturat sa tot gatesc
Oana hahahaha ce am ras de Matei cu wc ...Antonia e disperata sa arunce lucruri in cada...cand nu gasesc ceva stiu ca acolo sigur e