Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Teo e alergator de cursa lunga, n-are el probleme de genul nu mai pot, cred ca am mai patit asa de 2 ori de cand l-am nascut pe albert. Ma gandisem si eu inainte de nastere sa iau o treapta, dar am renuntat, n-am nevoie de ea prea des. Si daca si albert sta in carucior ca teo adica pana la 1 an si vreo 4 luni, n-am la ce atasa treapta. Acum m-am scos, am mai economisit niste bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
ooana, curios tare baiatul, ce vrei?! nu poti tine usa inchisa la baie?

inchid usa, dar daca te trantesti mai tare in ea se deschide, iar el acolo se ridica in picioare sprijinindu-se de usa

azi...

s-a ridicat tinandu-se de sertarul no.2 de la comoda...evident ca atunci cand s-a ridicat a tras de sertar care a iesit cu toul si el a cazut pe spate, dar smecherul a tinut capul sus ...necazul a fost ca a cazut sertarul peste el si a plans dar l-am consolat repede cu 2 linguri de lemn
totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda, eu eram la 2 pasi de el si vorbeam la telefon cu Paula...dar oricum la cat de rapida a fost toata faza nu am avut timp de nici un fel de reactie

Ochidut bunicul meu a murit de cancer pulmonar, fumator inrait...l-am vazut cat de greu i-a fost si cum s-a stins in mai putin de 1 an chinuindu-se...atunci am zis ca ma las si tot am mai fumat 3 ani, dar cand am ramas graviduta am renuntat fara ezitare

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Si daca tot m-am plans atata, azi am primit un telefon de la BCR, Casa de Locuinte, maine am un interviu! Chiar daca nu va fi nimic, faptul ca merg la un interviu imi mai da putin curaj.

Rody hai cu povestea ca te astept

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Eu sunt mica si guraliva.

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara!

in sf am reusit sa citesc din urma m-a lasat sotul singurica in dormitor si ma mir ca nu a adus-o pe Andra deloc sa ma deranjeze
am iesit azi si la fara gaza, doar eu si sora, nu a protestat cand i-am spus ca noi plecam singurele si marea minune e ca a si adormit-o ca ea de nu ma vedea pe mine in fata ochilor nu adormea nicicum.
am stat la probat rochite 2 ore si tot nu mi-am gasit ceva pe placul meu, mi-a ramas gandul la una dar e cu spatele descoperit si ca trebuie sutien ca de nu o sa arat prea sexy dar voi vedea eu, bine ca mi-am luat pantofi f inalti (13 cm) sa vad cum voi merge cu ei

Nela si noi va .da de mancare ia zi ce ai mai facut bun

Rody pupam pe Isuca sa se faca bine

atat am mai ras de pataniile voastre cu mancarica in parc aici e ceva normal sa li se dea de la unul la altul, eu nu permit niciodata , dar ii dau eu daca vad ca vrea ceva.
nemtii sunt f diferiti, isi lasa copii si sa isi puna pamant in cap si sa bage in gura cate un firicel cand ii ia de la un spatiu de joaca is negri de murdari ce sunt , si nu ca ar fi mari, sunt copiluti care nici nu merg singurei in picioare

am o durere de cap presimt ca acus ma ia si greata ...ma pun la nani si o las pe fata iar cu tati sa vedem daca zice ceva.

nbuna

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Rody, va citesc cu mare drag, abia astept sa ne nutam si noi la scutece sa va citesc zilnic

ce face Isa, e mai bine?

noi inca ne luptam cu scaune moi si nu mai stiu ce sa le fac sa mance ca m am saturat eu de orez si morcovi, dar ei
of, greu cu plozi bolnavi

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!

Am intrat si eu sa-i urez bafta la interviu Alinei, sa urez sanatate delfinasilor bolnaviori, sa o rog pe Crispro sa nu se apuce de fumat si sa va multumesc pentru ca ati adus vorba despre ridichea neagra . Maine dimineata ma duc si cumpar, sa vad daca are efect si la noi, ca nu stiu ce sa mai fac cu tusea lui Bogdan.
Crissy, sper ca maine sa ai raspunsul/rezultatul pe care il astepti

Alice, am fost la cumparaturi, doar pentru Bogdan, dar am avut spor, n-am ce zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

[quote]citat din mesajul lui ooana

Si nu ma voi mai apuca niciodata pentru ca nu vreau sa ma vada larisa. eu sincer am stiut dintotdeauna ca voi fuma, pentru ca amandoi ai mei parinti bagau la greu, si mi-am declarat aceasta intentie inca de cand eram la gimnaziu

cine stie, poate povestea asta va ajuta putin

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Interesant. Oamenii sunt tare diferiti. Al meu sot spune ca a urat dintotdeauna tigara pentru ca parintii lui fumau foarte mult. Asadar nu a fumat niciodata. Eu am incercat o data in facultate. Mi s-a parut oribil gustul.
Cris, ideal ar fi ca, seara, sa distragi sotul de la tigara nu sa fumezi impreuna cu el. Eu de exemplu mananc seminte sera impreuna cu sotul, asta mai nou, ca vara a fost pepenele la putere. Cu o bere fara alchool merg de minune....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

https://picasaweb.google.com/roparo/Vara2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Nela uitam sa fie cu noroc, sa va bucurati de apartament si...spor la amenajari!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Multumesc de asemenea. Poate trimiti ceva poze sa ma inspir si eu. Si Tina parca se muta in casa noua. Super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

nela, felicitari pt apartament. daca ai sot imprastiat (ca si al meu) o sa aiba mai mult loc sa se desfasoare si tu mai multe de adunat
stii cum e la mine seara dupa ce se culca mara?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

HE HE HE eu visez ca va avea camera lui si acolo n-are decat sa se desfasoare cu cabluri, suruburi, telefoane, etc. Inchid usa si ma fac ca ploua. N-are decat sa stea asa daca asa-i place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nela, sa te ajute DD asa sa fie. Asa a zis si marius ca isi tine toate sculele la un loc. La un loc inseamna intr-o camera, o debara, si doua balcoane.
Cel mai ordonat om pe care il cunosc cu cabluri, piese, ustensile, e taicamiu.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

no bine, am revenit cu povestea: maine la 8 incep munca, asta inseamna ca la 7.15 ies din casa , nici nu stiu la ce ora o sa ma trezesc . si ma intorc acasa doar la 6 seara . am asa o stareee , mi-e tare greu s-o las pe Isa in prag de raceala doar cu mama, pentru prima data singure cuc...

asa ca de acum diminetile nu mai pot bea cafeaua cu voi , dar la culcare sper sa impartim cani cu ceai cald, ca in Ro se pare ca vine frigul.

crissy, speram sa se rezolve maine cu bine dosarul pentru Beatrice

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput