Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
bambi_bv spune:
Saddie si eu merg cateodata in Titanel ca imi place parcul ala mult.Trebuie sa stabilim o intalnire intr-o zi.Eu stau pe aproape, daca merg pe scurtaturi printre blocuri.Adica stau la Restaurantul Alba.Tu prin ce zona (daca te-am mai intrebat mai demult, scuza-ma, dar apropos de consecintele statului acasa si ale rutinei, asta e un alt simptom: nu ma mai ajuta memoria)
mirela2 spune:
inainte nu vedeai copii mancand afara -atunci cand eram noi mici -
scria o fata, nu ne lasa mama/mamaie cu mancarea pe strada
acum e o moda, sa se dea de mancare afara in parc
bun, nu zic ca eu nu am dat, dar ii tin frumos in carucior, retrasi undeva, nu intre copii multi, una ca le distrage atentia si adio mancare si 2 vin alti copii si trag de ei, unii balesc, ca s pofticiosi si ar vrea si ei
iar mamica aia cu ligheanu cu cereale e super nesimtita
pune i fratica pe o banca si da le de mancare acolo, daca acasa nu poti, dar nu unde se joaca si alti copilasi, ca doar nu e spatiul tau de acasa si poti tu sa faci ce vrei acolo
off
si eu mor cand il vad pe al meu ca arunca chistoace pe jos, degeaba ii spun sa le puna undeva daca nu e cos aproape sau pur si simplu sa le arunce n cos....eu vb eu aud
sa l vad cum o reactiona cand or aparea copii cu gurile pline de chistoace pigulite de pe jos
denisa, al tau sa se ia de mana cu al meu
eu nu i inteleg, mai ales in cazul nostru care am facut FIV si para Fiv ca sa iasa copii astia, se presupune ca si ei si au dorit copii si na, ca acum cand ii au in batatura n ar sta cu ei nici batuti
sa nu cumva sa plec de acasa si sa l las cu ei ca moare
bine ca nu e cu dusul la sprit sau alte bazaconii, dar destul ca ramane indiferent cand plang si urla plozii si eu nu mai stiu pe care sa iau in brate, cui sa i tin mai intai biberonul, pe care sa sterg mai repede.....si mai are un stil de ai trezi....de mi vine sa i crap capul
nu le a facut niciodata un biberon cu lapte
dar mai nou cand dau de mancare il pun sa i dea el lui Razvan, ca parca deschide gura mai bine la el, nu ca n as putea sa le dau la amandoi, ca doar pana acum eu le am dat, dar tot sa l pun sa faca ceva
doar ce, i am facut cumva singura si eu nu stiam???
am si eu momente in care imi vine sa abandonez tot si sa fug in lume, dar copii ce fac cu ei?
of, greu
ne facem noi mari si plecam in croaziere
pupici fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bambi_bv Ooana pai asa da, galuste cu prune imi facea si mama...uitasem de ele . Mi-a facut si anul trecut dar nu mi-au mai placut asa mult, ca mama mea nu prea mai gateste la fel ca in tinerete.Nu stiu care e treaba, dar cateodata o pun sa imi faca chestii pe care le mancam cu mare placere in copilarie, dar acum, dupa ce imi face, nu mai imi plac...dar nu ii zic nimic, ca saraca se supara. |
sau nu-ti mai plac tie mancarurile alea . trec si eu prin chestia asta, ca am asa o mare pofta de ceva facut de mama pe vremuri si, cand colo, nu-mi mai place si mi-e jena sa nu mananc chiar deloc
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
bun, acum am dat din una in alta: nu mai are febra, fara nici un alt tratament. dar curg mucisorii in nestire, limpezi (deocamdata) si parca e in butoi, asa vorbeste. am prins o programare pe maine dimineata la pediatru dar, ghici?? s-ar putea sa merg de maine la lucru . va spun deseara ce si cum, acum incerc s-o culc macar doua ore...
ilinca79 spune:
Fete dragi,
va citesc si eu cu un bol maaare de inghetata in fata Numai ce am adormit pruncul, dupa ce ne-am chinuit vreo ora. De dimineata am reusit sa-l fac sa adoarma singur, dar acuma s-a lasat cu mare scandal si am cedat
Crisule, au zis fetele cam tot ce era de zis, eu doar te imbratisez cu drag
Rodi, pup pe Isa sa treaca repede febra. Doamne da sa fie dintisorii de vina.
Ochidut tare mi-a placut povestea ta cu lasatul de fumat. Eu zic ca a fost o foarte mare realizare pt. tine si mama ta, chiar daca tatal tau n-a reusit sa tina pasul pana la urma.
Eu m-am lasat de fumat cu o luna inainte sa raman insarcinata, impreuna cu sotul. El tot insista sa facem un copil iar mie imi era groaza, asa ca puneam tot felul de conditii (era fumator inrait si n-am crezut ca reuseste, dar mi-a demonstrat inca o data ce ambitios e - il laud acum, ca nu citeste ) Nici eu nu m-as apuca pe langa toate considerentele de sanatate si bani, pentru ca nu vreau sa ma vada Victor fumand. Chiar daca el va alege sa fumeze, vreau sa fiu cu constiinta impacata ca nu i-am fost eu exemplu in acest sens.
Nela, felicitari pt. apartament. Sa va bucurati de el multi ani de acum inainte!
Mycya sa folosesti sanatoasa laptopul si sa nu aiba aceeasi soarta ca si celalalt
Eladea eu am gustat ambele variante de suc de ridiche, dar cel facut in casa mi se pare incomparabil mai bun decat cel de la Plantextrakt. Paula eu cred ca poti sa-i dai de cate ori iti amintesti si vrea Raul sa-l bea...nu vad nimic rau in el, doar e o miere diluata.
Saddie, grea problema asta cu parcurile. Mie mi-e ciuda rau cand vad copii cu pufuleti, pe care al meu ii adora. Mai ales cand mergem inainte de pranz si vede copii cu pufuleti, trebuie sa ii cumpar si eu pentru ca altfel sare pe punga lor. Normal ca la pranz nu mai mananca aproape nimic De-asta eu nici nu ii cumpar decat in situatii de genul asta. Dar stiu ca poate exagerez eu, nu poti cere copiilor sa nu-si aduca nicio gustare in parc
Bumblebee Doamne ajuta maine la interviu! Tin pumnii! Mie mi-esti asa draga, asa mica si guraliva cum esti
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Si eu sunt racita, ma doare gatul, is bleaga, is rupta. mama merge la dentist. M-as intinde in pat, dar V nu vrea. Poate totusi reusesc sa il conving sa stam un pic.
Bumblebee, tinem pumnii pt maine, sa fie bine! Bafta multa, multa!
Ioi,tu, cu castronelul la locul de joaca- apoi una e pe bancuta, in carucior, si alta e sa il alergi pe copil cu lingura dupa el. Eu de obicei iau ceva la mine (o felie de paine, o punga de pufuleti), ca daca vede Vlad ceva ce ii pofteste, sa ii dau de la mine.
Haha, cu fumatul- nici eu nu vreau sa ma vada Vlad. Ma gandesc sa fumez seara, cu sotul, dupa ce doarme Vlad - asa macar mai stau si eu cu sotul Nu mi-ar place sa ma vada Vlad, parca mi-ar fi jena.
Mirela, cred ca iti e greu si tie, cu 2! Io nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi... Un mare pt tine!
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
oana de bine ce m-am amuzat cu Matei cu suzeta, tocmai am gasit si eu o zebra de lemn de la un puzzle in WC!
bambi musai sa ne vedem in Titanel. Nu acuma, ca avem muci si nu vrem sa-i impartim, suntem zgarciti . Poate aranjam ceva pe sapt. viitoare. Noi mergem mai ales dimineata cam intre 10 - 12 ca e f. aproape de noi. Eu stau chiar pe strada care merge pe langa parc.
fetele am fugit cu maimuta pe afara intru mai pe seara sa va mai citesc!
rodyka spune:
mirela, esti o super mamica! asa ma bucur cand mai intri pe la noi!!
bumble, tinem pumnii si ne gandim cu drag la tine, sa fie cum iti doresti la interviu!
am adormit piticotul in 2 minute, m-am pus langa ea in patul mare! imediat are 2 ore dormite, o s-o trezesc si-o las cu mama pe-aici, sa nu mearga in parc cu alti copii... ioi, ce circ o sa fie daca nu iese din casa!!
crissteo spune:
Bumblebee, multa bafta maine. Daca e sa-ti fie bine la acel job, o sa-l obtii, zic eu.
Bambi, da, de la Conexiuni si Mai ramai putin imi place mult.
Rody, deci de la mucisori era febra. Pupam si sanatate. Serviciu? Maine? Ce rapida esti!
Cripro, imi pare rau ca te simti nasol. Stii ca si depresia da manifestari de astea fizice, bine- nu mai zic de oboseala asta criminala in care o tii tu de ceva timp incoace. Pupam sa treaca toate cu bine si sa-ti asezi sufletelul cum ti-o fi bine si capul pe perna in liniste- macar mai multe nopti la rand.
Baietii mei dorm de noapte, nici unu n-a dormit azi, am iesit afara dupa amiaza si dupa o ora de plimbat Albert dormea in carucior si teo zicea - prefa-te ca ma tii mult in brate ca nu mai pot. Asa ca unu era in carut si unu statea incolacit de gatul meu si cu fundul pe manerul de sus de la carut.
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissteo Baietii mei dorm de noapte, nici unu n-a dormit azi, am iesit afara dupa amiaza si dupa o ora de plimbat Albert dormea in carucior si teo zicea - prefa-te ca ma tii mult in brate ca nu mai pot. Asa ca unu era in carut si unu statea incolacit de gatul meu si cu fundul pe manerul de sus de la carut. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
haha...ce bine te inteleg...asta e motivul pt care eu mi-am cumparat o treapta universala, care se ataseaza la orice carucior, iar Eric sta pe treapta, in picioare sau in fundulet si Filip sta in carucior... pana sa cumapr asta, ma speteam si eu rau, cu Eric in brate si Filip in carucior,...sau viceversa...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...