Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
crissteo spune:
Crissy, da, acela e filmul, l-ai vazut?
Eu acum imi pun niste muzica, ceva cu vama veche si marea, tot n-am ajuns la mare anul acesta.
Si Conexiuni ii mai place cuiva? TU- fost melodia noastra de suflet.
Nu stiu ce am azi, am alte preocupari decat in fiecare zi. Merg sa mai fac o cafea, corpul asta nu stie ca mintea mea e in verva, cica el a obosit.
Si inca ceva, al meu sot imi spune azi foarte mandru, ca a vorbit cu sefa lui care e si medic homeopat si a zis sa iau Sepia-un remediu homeopat, ca e special pentru mamici care stau acasa cu copiii. Astept sa vad ce-i sepia asta, cred ca dupa cum i-o fi povestit el despre mine trebuia sa-mi dea -scorpia- dar cred ca nu exista.
bumblebee spune:
Rody, tarziu, dar si eu cred ca mititica o deranja deja ceva. Daca reusesti sa-i scazi febra cu antitermice si impachetari, e ideal.
Noi la urgente am mers dupa ce nu ne scadea febra cu impachetari si novocalmin.
Sanatate multa multa!!
Si daca tot m-am plans atata, azi am primit un telefon de la BCR, Casa de Locuinte, maine am un interviu! Chiar daca nu va fi nimic, faptul ca merg la un interviu imi mai da putin curaj.
Eladea, tu esti mai bine cu fierea? N-ai mai avut pb cu ea dupa trata homeopat?
Crissteo, Doamne, imi esti tare draga!
'Chiar si cand nu dorm si-mi vine sa-i troznesc . Astia sunt nelinistiti ca mama lor.'
Crissy, zau ca n-as fi zis ca ai fumat.
Si eu am fost fumista, tot in liceu m-am apucat, dar m-am lasat dupa ce sotul a primit diagnosticul de inceput de fibroza pulmonara (asta in conditiile in care tatal lui, fumator, a murit de cancer de plamani).
Oana, rata cancerelor de plamani e destul de simpla: 90% fumatori.
In orice caz, la orice orice medic ai merge, toti spun sa lasi tigarile, ca e dermatolog, chirurg estetician, pneumolog, internist, alergolog, toti incep cu 'lasati tigara'. N-or fi toti asa prosti, ma gandesc.
saddie spune:
Fetele eu iar sunt cu capsa pusa. De data asta pe mamicile din parc care isi fugaresc copiii cu castronelul de mancare prin locurile de joaca, masinute, leagane, etc. Sper sa nu-mi iau un sac de rosii in cap dar tot va povestesc ce m-a starnit.
Azi eram cu Medeea in parc si se urcase intr-o constructie din asta gen casuta. La scurt timp vine o mamica cu doi copilasi, unul cam de seama Medeei si altul cam la 4 ani si cu un CASTRON IMENS de cereale cu iaurt (cred) din care ii hranea pe amandoi. Astia calare si ei la casuta ma-sa cu lingurita dupa ei. Normal ca Medeea de pofta a inceput sa intinda si ea boticul la lingurita mai ales ca eram inainte de masa. La care mamica in cauza incepe "Nuuuu, pleaca de aici ca nu pot sa-ti dau tie!"
Ei in momentul ala am izbucnit si eu "pai bine mai femeie cum sa plece copilul de la LOCUL DE JOACA ca-ti hranesti tu plozii????? Nu mai bine stateai tu linistita pe o banca la umbra pana le dadeai de mancare????"
Mamaaaa si ce s-a ofuscat cucoana ca ce-i dau eu lectii, etc, etc. Cert e ca dup-aia si-a pus amandoi copiii in leaganele de bebelusi (din alea cu chilot) si nu i-a mai dat jos vreo jumate de ora pana nu si-a terminat castronoiul. Se facuse o coada de bebelusi la rand la leagane dar ea nimic, nici o apasare.
Pe bune acum ca va povestesc ma bufneste rasul mai ales de faza cu leaganele dar sincer eu m-am cam saturat sa o tot pazesc pe Medeea sa nu-i strecoare unul altul in gura in parc ba sandvis, ba ciocolata ori cum a fost azi sa-i spuna sa plece!!!
bumblebee spune:
Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai?
- Ce iubito?
- Ca vrei sa te casatoresti cu mine.
- Analfabeto!!
bumblebee spune:
Offf, Saddie, numai cu 'experiente' vii din parc .
Eu am fost azi cu V, dar la pranz e liber.
Seara e plin ochi, de parinti care fumeaza si arunca chistocul pe jos, ambalajele tot langa ei, fiind si cateva bancute pe spatiul de joaca. Azi V a luat o gramaaaada de chistoace de pe jos, ba ambalaje . MAi, astia sunt nesimtiti, rau rau!! Imi pare rau ca nu sunt mai mare si mai impunatoare, ca de mancat ma mananca limba rau..
Eu sunt mica si guraliva.
Alice_Elena spune:
nici mie nu imi place sa merg cu mancare acolo unde sunt multi copilasi. maicamea nu ne lasa sa iesim afara cu mancare, ca zicea sa nu le facem pofta altora care poate nu au. ei am ajuns la vorba ei :)
iar mara e pofticioasa si se uita mereu cand vede mancare. o singura data am luat o feliuta de para, de la o doamna care s-a si scuzat ca umbla cu mancare in locul de joaca.. dar si eu i-am dat unui baietel (dupa ce am intrebat-o pe maicasa) un covrigel cu tarate. nu eram in locul de joaca, dadeam de mancare la ratze si m-a vazut copilul cu covrigi.
iar de ambalaje si chistoace nici nu mai zic. parca totusi in IOR nu prea sunt. dar in locurile astea de joaca de printre blocuri e plin. si nu inteleg cum pot fi atat de nesimtiti, stiind ca a doua zi copiii lor vin si se joaca tot acolo.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
crissteo spune:
Saddie, vrei sa-ti povestesc si eu varianta cu castronelul cu mancarica- dar hai si tu si mananca ca e bun- zice mamica care-si hranea copilul alergandu-l la locul de joaca. Al meu copil dupa castron, vreau si eu, era teo pe la 2 ani si asa i-a spus tanti- ia si tu ca e bun si-i intindea lingurita. Eu, nu are voie, ea- dar de ce, eu, pai in primul rand el nu mananca alergat pe la locul de joaca si tot in primul rand manaca cu lingurita lui. Si ea zice, pai atunci luati-i de mancare ca se tine dupa copilul meu , au urmat neste vorbe dragute, n-am zis chiar ce-mi venea dar am incercat sa o fac sa inteleaga ca nu-i o idee buna.
Si ce?
eladea2005 spune:
bumbleee..bafta multa maine...doamne ajuta...
cu fierea - din fericire n-am mai avut crize din ianuarie...si asta in conditiile in care nu mai tin niciun regim, bag si cioco, si praji, si maio si snitele... nu stiu exact ce s-a intamplat cu fierea mea, o fi adormit si ea, saraca... sunt sigura ca pietricele tot acolo sunt, dar macar nu-si fac de cap...sper sa nu le stranesc acum...
nela, felicitari pt casuta noua...s-o stapaniti sanatosi!
tu fete, noi n-am avut experiente de genul asta cu mancarica prin parcuri...la noi n-am vazut asta...sau cel putin nu pe unde am fost noi... aaa, mai erau copii cu pufuleti sau biscuiti, dar mamica intreba daca e voie sale dea si copiilor mei sau nu...eu de obicei am la mine, ca rezerva niste biscuiti/pufuleti, dar apelez la ei in caz de urgente...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
saddie spune:
bumble Aoleo de chistoace si ambalaje si servetele sunt si eu satula pana peste cap. Alea nici nu le-am mai pus la socoteala acum dar tot ma jur ca daca il mai vad pe unul aruncand chistocul la locul de joaca i-l dau sa-l manance, sa vada si el cum e!
Ca tot ziceam de tigari mai devreme, eu nici nu-mi iau tigarile cu mine cand ies cu copilul. In primul rand nu mi se pare normal si in al doilea rand nici n-as avea timp la cum alerg dupa Medeea.
alice asta unde merg eu mai des nu e un parculet mic intre blocuri. E destul de mare si fac aia curat non-stop dar tot nu fac fata. Nu stiu daca-l stii e Titanel langa policlinica Titan.
crissteo si eu mor de astea care cand le spui ca nu are voie copilul ceva, te intreaba asa cu aer de superioritate "da' de ce?". Parca ai fi mama denaturata ca nu-ti lasi copilul sa manance din acelasi blid cu al ei!!!
bambi_bv spune:
Ooana pai asa da, galuste cu prune imi facea si mama...uitasem de ele . Mi-a facut si anul trecut dar nu mi-au mai placut asa mult, ca mama mea nu prea mai gateste la fel ca in tinerete.Nu stiu care e treaba, dar cateodata o pun sa imi faca chestii pe care le mancam cu mare placere in copilarie, dar acum, dupa ce imi face, nu mai imi plac...dar nu ii zic nimic, ca saraca se supara.
Puiutz nici Matei nu are inca inchisa fontanela.
Crissy am sters fisierul cu melodia, ca am reusit sa o incarc pe youtube.Ma bucur ca s-a rezolvat cu dosarul pentru Bea, tin pumnii maine sa treci si de comisie si sa iti iei o piatra de pe inima.
Crissteo Conexiuni Ascultam mult in liceu!Dar cand am venit la facultate nu auzise nimeni de muzica lor si mi se parea ca se uita lumea ciudat la mine cand spuneam de melodia "Mai ramai putin" care e SUPER.