Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pupici pisuc, eu nu stiu ce sa zic... eu recunosc ca fol microundele dar pt bb ii pun in craticioara pe aragaz sau un pic in cuptor... si doar odata am facut pt 2 zile... o sa incerc azi sa fac la fel...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

in principiu pt noi gatesc odata la 2 zile sau in fiecare zi... acum nu prea am timp... , dar sper ca pana face un an sa papam cu totii la masa..

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Se vede ca ne-am ingramadit mai multe sa incepem diversificarea - noroc ca sunt deja multe mamici cu experienta!
Mai am o intrebare fiindca v-am vazut scriind despre gatitul de pe o zi pe alta (la noi asta va fi cred valabil dupa ce adaug mai multe legume, dar oricum se apropie):
- dupa ce le gatiti si se racesc, ce faceti: le puneti in borcanase Avent si le puneti la frigider? 2-3 zile?
- si cand le scoateti cum le incalziti (noi nu avem si nu vrem microunde): cu incalzitor de biberoane, sau iar in craticioara? sau in bain-marie?

Eu ma gandeam sa gatesc seara pentru urmatoarele 2 zile... ca oricum seara nu pot lucra ca stau cu el, il mai iau cu mine in bucatarie sau sta cu tati, si oricum gatitul in sine ptr el deocamdata nu e prea complicat.

Madutza, Viss, Ailed, Lavi, Roxy, multumim pentru impartasire de experienta!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

eu pun in cutie cu capac..in genul celei pe care am avut-o si la mine in parc apoi scot cat vreau si incalzesc la microunde. tu daca nu vrei, cred ca cel mai bine e sa incalzesti pe baie de abur

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua mamici !

Nu am fost prezenta la cafeluta ca am dormit pana la 8 cand s-a trezit mandra, ea la 4 jumate plangea , iar era pe burta si nu stia sa se dea inapoi pe spate... eu cred ca se trezeste de foame si se foieste, are 6 luni si eu mama denaturata nu am inceput inca diversificarea cred ca-s ultima de pe la odiseea asta care nu a dat inca nimic altceva la bebe decat lapte ? Azi ne-a fost livrat si scaunul de masa si abia astept sa vina daddy diseara sa il monteze si sa ne asezam comfortabil in el, da numa de proba ca diversificarea cred ca de maine-poimaine o sa o incepem? Habar nu am inca, as vrea sa fie si Nick acasa sa vada prima ei papa cu lingurita , sa vedem cat s-o stramba O sa ma duc dupa ce se trezeste sa ii iau mere si morcovi de la un magazin organic dintr-un cartier vecin, mai "posh" si unde gasesti si de astea asa bio, si pe supermarket gasesc morcovi bio dar mere nu si parca i-as da asa bio daca pot sa ii gasesc... aici la magazinul asta au de toate, e un magazin cu de toate bio, incepand de la mere, pere, pana la carne, oua si lapte ...am sa ma abonez si o sa merg sa ii cumpar ei de toate bio de acolo , chit ca e cu mult mai scump decat la supermarket de astea de mancam noi zilnic, dar [pentru ea facem un efort, oricum acum nu mananca ea cine stie cat sa fie super cheltuiala, merita un start bun in viata, atat cat pot, cand o da ea cu nasu de fast food cand o incepe scoala si altele de o sa se ia cu prietenii si unde nu o sa am control... deci profit acum cat pot sa ii dau eu fara sa faca mofturi

Am fost afara o tura si am mai luat niste site de plastic am gasit prin care sa ii strecor marul si morcovul dupa ce il dau pe razatoare, acum pot spune ca am toate sculele... lingurite, babetele, cantar de bucatarie, borcanase plastic avent, boluri, scaun bebe... si mai urmeaza cred sa cumpar un blender nou, am unul Phillips dar e mic , de 300 sau 400 W si ma gandesc ca ar trebui unul mai puternic? dar o sa incerc sa fac azi mai pe seara ceva sa blenduiesc sa vad cum face ca nu l-am folosit deloc de cand l-am cumparat ?! daca n-o fi bun tanjesc la unul Braun cum are sora mea si de care m-am indragostit, cred ca o sa spun ca Phillipsul de il am nu e bun da numa sa imi cumpar ala Braun

Piscoata mea de dimineata tare agitata a mai fost, nu a vrut domle deloc sa doarma la ora ei de nani de la 9-9.30... m-am chinuit o ora sa o pun la somn si ea nimic, numai tumbe a facut , s-a intors, s-a zvarcolit de numa... venea calare peste mine si latop, rodea la mouse...ba se taraia si mergea la jucarele, iar la mouse...si tot asa pana i-am dat la 10 sa suga si apoi am scos-o afara , a fost cuminte si a admirat in jur vreo 10 min si apoi dai si maraie , nu mi-a tihnit sa stau in supermarket deloc sa ma uit la una alta eu ii bagam suzeta sa o ia somnul, ea scuipa si incepea maraiala, se tragea de ciorapi ca i-am dat rochita si ciorapei lungi ca daca ii dau sosete nu am nici o sansa sa le tina in picioare mai mult de 30 sec dupa ce i le pun ca imediat le scoate si mai si chicoteste si le vantura a victorie i-am dat un praf de camomila si numa bine faceam coltu sa intram pe strada noastra si ea adormea, am gadilat-o si am vorbit cu ea cat sa nu adoarma pana acasa , iar acasa am pus-o pe pat si doarme acum langa mine poate trag si eu un pui de nani ca am nevoieeeeeeee

Am citit tot ce vorbiti voi de diversificare si iau notite, nu ma bag la discutii ca nu-s in masura sa dau sfaturi , tocmai eu care am ramas de caruta, ultima care nu a bagat copchilu pe solide

Ma duc sa incalzesc niste supa sa pap de pranz si apoi bag si eu nasu in perna poate prind juma de ora de nani

Zi buna si cu soareva doresc aici s-a racorit si soare nu mai e aproape deloc asa bine eeeeeeeee m-am copt o saptmana numa la 30 grade , trasnpiram noaptea ceva de groaza, acum e bine si bate si un vanticel rece si mi-a facut bine plimbarea de dimineata

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor, va salut si eu de la munte, am primit o surpriza de la sotul meu si am mai fugit cateva zile, ne intoarcem in buc si in weekend plecam iar :)

v-am citit de pe tlf dar cu raspunsul e mai greu, am intrat sa ii raspund lui PISUC, eu subtiez cu apa de la legume pentru ca e ft gustoasa, nici dinti nu avem, de obicei cu 50ml zeama. la inceput, pregateam supa pe la 12 si dadeam din ea 2 portii, in ziua respectiva si a doua zi, in a 3-a deja gateam iar, deci aveam doar o zi pauza, acum am inceput sa ii dau 3 zile dintr-o supa. eu fac portiile de legume si zeama si le bag in borcanasele avent in frigider ca sa nu pastrez acolo toata oala. de incalzit, dupa ce le pasez le pun iar in borcanasul avent si il pun in incalzitorul de biberoane.

va puuuuup si incerc sa intru pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

pupi multi si de la noi pe ziua de azi....eu tot pe fuga..... am nevoie de sfaturile voastra din nou
ce sa fac cu puiuta mea?? in ultimele zile plange atunci cand plec la munca... stie ora cred, pt ca atunci cand o las cu buni si eu sunt tot pe undeva prin casa nu face nimic,dar cand plec la munca plange si nu vrea pe nimeni... de obicei este un pui ff sociabil. sa plec pe furis nu mi se pare cea mai buna metoda....
ceva idei ar fi super bine venite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cu anaxena a mai vb cineva????????????

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, Delia fetele si multumim de urari
deci 7 lunitze si nici un dintisor...

Mancarica si eu o fac pt ziua respectiva si inca 2 zile. O tin in borcanase la frigider...asa stiu si cat papa...
DOar ca nu prea mai papa...hmmm nici supa nici fructe, nu stiu, am senzatia ca papa ff putin.

Lavi si eu ma pregatesc de petrecerea lui David. Incerc sa ma limitez la 10 copilasi si nu stiu cum sa fac Te bagi la animale de casa??? Mie mi-ar fi frica sa nu-mi ramana mie in grija si ele....Abia-mi amintesc sa ud palmierul, cred ca un animalutz m-ar scoate de pe sine...

Delia,Lavi noi ii citim lui david (si lui mati)ca sa doarma. Acum citim Habarnam e superincantat, cum eram si eu cand eram mica

Miki, cum i-a fost la gradi?? E mai adaptat?

Alexina...de cand ma chinui sa ajung si eu la cosmetica...SI sapt asta e al meu superocupat lucreaza si in weekend, si seara pana la 8...va fi greu fara el..

Pisuc, stiam si eu de nitritii din morcovi...poti fol apa plata pt subtiere dc vrei...dar oare morcovul in sine n-are mai multi nitriti decat apa in care a fiert??

Scrish, sa va fie de bine plimbreala!!!

Lalely, eu chiar azi i-am luat biscuiti Plasmon de la Help, au si la Dona, sunt fara gluten...eu i-am luat mai mult ca sa-i schimb ceva in menu pt ca nu prea mai papa nici fructele cum trebui...I-am dat deja in manutza azi si a papat, i-au placut tare mult. Au fost scumpicei -23 Ron.

Strumpfi, hai ca ne prinzi din urma cu diversificarea..si la cum gatesti tu cred ca o sa-l aduc si pe Arsenica macar 2 zile pe sapt la tine

Delia,eu i-am dat avocado cu branzica si banana de cateva ori pana acum, a papat tot..

Irinuca, daca ii dai doar 1/2 d eavocado, partea ramasa o stropesti cu lamiie si o invelesti in staniol, o pui la frigi pana a doua zi.Se oxideaza nu prea poti sa-l dai dupa mult timp de la preparare

catank fetele frumoase!

Viss, imi place ideea de portii asa diversificate, in fiecare zi cu alt gust.

Mada ...maine incepe Cristi???cum citesc eu din an in Pasti evident ca nu stiu nimic sigur. Succes va doresc si adaptare usoara!

Mergi la inceput

simo logic ca tot in grija mea ramane dar il scot in curet si gata . cand e ziua lui david?? eu ii fac party cu copilasii de la gradi (30) plus inca vreo 10 invitati . vreau sa aduc un animator si un personaj (printesa adormita vrea fii'mea :))))))

Mergi la inceput

biscuiti sunt: plasmon, melin, hipp ...

mada, intrebai de mancarea tocata/maruntita (nu blenduita). eu ii mai tai bucatele (de carne, legume fierte) si ii pun sa pape.

Mergi la inceput