Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

of si eu la o pauza de cafea....si... m-am apucat sa bucataresc ca rufele nu tipa... miki i-a spune cum e, ca Vlad sau ca Doamna?
strumph, ai grija la clame ca sunt mici si poate sa le bage in gura.... scuze eu sunt maniaca sa nu inghita bebeii ceva

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

si inculpatul cum era la gradi? cuminte si fericit nu?
eu tot zic ca e maaare smecher si fff istet si va lucreaza pe tine si pe sot rau de tot... normal ca e mai bine cu mami acasa

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

miki deci te-ai intors de la sedinta na vezi, stie baiatul si poezie dar nu ti-o spune cand vrei tu, cand o sa vrea el, pe si pomenesti intr-o seara cu poezia recitata frumos multumesc de raspuns prima data asa i-am dat , seara dupa baita, asta sambata cand am inceput sticluta da duminica am uitat sa ii dau , luni i-am dat dupa amiaza, aseara cand am venit de la plimbare si azi de dimi, deci nu i-am dat niciodata la aceeasi ora... o sa ma obisnuiesc sa ii dau dupa baita ca de obicei numai la masa de seara nu mai varsa ea , un pic acolo tot da dar nu mult cum face dimineata sau dupa amiaza

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

of si eu la o pauza de cafea....si... m-am apucat sa bucataresc ca rufele nu tipa... miki i-a spune cum e, ca Vlad sau ca Doamna?
strumph, ai grija la clame ca sunt mici si poate sa le bage in gura.... scuze eu sunt maniaca sa nu inghita bebeii ceva

mami de fete frumoase:

cu o chestie avea si el dreptate, am aflat-o de la ingrijitoare..se pare ca ii ameninta ca nu mai vine mami sa-i ia daca nu papa tot..deci avea dreptate vlad cand spunea aseara a zis tacsu ca ei nu mint, ca trebuie sa fie ceva adevarat..
mi se pare horror..in loc sa-i linisteasca ca mami intotdeauna vine sa-i ia ele ii sperie dar cred ca e mana ingrijitoarelor, ca alea n-au scoala in domeniu sa stie cum sa ia un copil..

Mergi la inceput

apropo de smecheri, imi pove o prietena ieri de fata ei de 2 ani....
singurul copil si obtinut ff greu ( a avut toate testele dublu, triplu, dry f proaste si copilul e perfect)
cica o striga noaptea: Nineta!( pe nume), daca nu raspunde striga mami.... pe urma ii cere apa, si ii zice hai sa ne dragalim si noi un pic...si pe urma... auzi nu ma legeni si pe mine( pe picioare)..... fata adoarme, dar maica-sa.... ciuciu evident

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:

mami de fete frumoase:

ailed, da o motez numa cand ies afara si oricum stau numa cu ochii pe ea ca pe butelie, ochii si clamitele vorba aia aseara cand a venit Nick de la munca i-am pus 2 clamite sa ii arat si lui pe fiica sa motata si radea si ii spunea: stai tu asa un pic sa iti mai creasca parul sa vezi ce te-o motza maica-ta stie , cunoaste specimenul... ca de cand il tot bat la cap ca abia astept sa ii creasca parul sa o motez poate urmatoarea piscoata iese creata asa cum am vrut-o si pe asta, da` n-a fost sa fie... next time

_

Mergi la inceput

Citat:

si inculpatul cum era la gradi? cuminte si fericit nu?
eu tot zic ca e maaare smecher si fff istet si va lucreaza pe tine si pe sot rau de tot... normal ca e mai bine cu mami acasa

mami de fete frumoase:

nu le-au permis sa ne vada ca iesea circ..se auzea muzica de la ei din sala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

miki deci te-ai intors de la sedinta na vezi, stie baiatul si poezie dar nu ti-o spune cand vrei tu, cand o sa vrea el, pe si pomenesti intr-o seara cu poezia recitata frumos multumesc de raspuns prima data asa i-am dat , seara dupa baita, asta sambata cand am inceput sticluta da duminica am uitat sa ii dau , luni i-am dat dupa amiaza, aseara cand am venit de la plimbare si azi de dimi, deci nu i-am dat niciodata la aceeasi ora... o sa ma obisnuiesc sa ii dau dupa baita ca de obicei numai la masa de seara nu mai varsa ea , un pic acolo tot da dar nu mult cum face dimineata sau dupa amiaza

_

eu tin vigantolul langa betisoarele de urechi si asa nu uit niciodata..aproape

Mergi la inceput

pai sa le spuneti d-nelor sa nu se "joace " asa cu ei... ca ii termine... fica-mea si acum bazaie daca intarziem sa o luam de la scoala(ta-su , cand se duce el.. ca la mine autobuzul ajunge la ora fixa)

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

hai ca ma duc si eu la treburi ca am o multime..maine e ziua sotului si nu i-am luat nimic..ma tot gandesc la o surpriza

Mergi la inceput