Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
ailed_dota spune:
strumph, nu spera cu prea mult foc... ca si la mine taica-su are parul ondulat si amandoua au parul lins
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
miki fa-ti o poza cu copii si ia-i o rama misto sa o duca la birou...si ia-ti un set de lenjerie sexy... cadou pt el
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
AlexinaA spune:
Helloooo
Gata am terminat de desfacut bagaje
I-am dat fructele micutei mele apoi a facut nani 30 min si acum se invarte prin pat pe langa mine! Mama are niste unghii la picioare si nu prea pot sa le tai ca sunt mici si asa in sus si forfecuta mea nu ma lasa sa tai f aproape de degetel!
Mi-am amintit ca intreba lalely de biscuiti. Eu am gasit de la nestle dar in praga incepang cu 6 luni. De la 4 luni nu am gasit. Daca gasesti sa-mi spui si mie! Ai mei nu stiu daca au gluten ca scrie in germana si habar nu am. Stie cineva germana? Ca as putea sa fac o poza
Azi e f frumos aici, mai stau putin si ies afara pana diseara
Cereale dau la lapticul de seara si pun cam 4-5 lingurite la 180 de apa. Cerealele mele sunt fara lapte si le pun dupa ce fac laptele cu apa! Stiu ca viss intreba
Strumph- vigantol ii dau dupa baita dar inainte pe papa in lingurita si pun cu o pic mai mult ca sa stiu ca ia sigur cele 4 pic recomandate
Am vb aseara cu asistenta pediatrei si mi- a zis ca pot sa-i dau pruna de toamna,pepene galben,banana, branzica si IAURT!! eu stiam de iaurt mai incolo ...... Aaaa si mi-a zis ca la varsta ei ar tb sa pape intre 180 si 250 grame de mancare solida . Apai teea mea nu papa mai mult de 120, cateodata si 100 . Eu zic ca are timp sa manance ca e totusi mica si daca ea e satula........ce sa-i fac? Lapte papa 150 de apa ziua si seara dupa baie 180- 210! Voi ce parere aveti?
Ma duc sa ma arajez si eu putin pt plimbare
Fetele ce ziceti facem o intalnire?????
Puuuuup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
roxy_s spune:
neata fetele
ieri n-am mai intrat ca n-am avut timp. a venit bunica mea, strabunica Anastasiei, si am fost sa o vedem ca s-a cazat la matusa-mea de la curte. am facut iar o chermeza ca intre fete cu mama, bunica si matusile. a fost tare bine.
Anastasia asa punea buzita cand au sarit toate cu gurile pe ea si cu bratele, s-a speriat. dupa ce au obosit-o a tras un sonic de-o ora afara in carut.
am balotat la praji ieri....si visinata
simona La multi ani! pentru frumosul Arsenie, sa creasca mare, sanatos si cuminte
bb_yasmi nici eu nu folosesc nimic ca metoda de fapt, ma bazez pe alaptat
cred ca pe viitoar o sa optam pentru prezervativ. sterilet mi-e frica, pastile nu mai vreau sa aud de ele, altceva...nu stiu daca este prea sigur. vedem....
viss ce mult papa bebicii tai dar cum adica prepari legumele pentru sapt viitoare? le prepari si le pui la congelator?
eu sincer nu prefer deloc metoda asta cu pusul la congelator, mi se pare mancarea naspa si fara gist si nici nu mai este proaspata.
eee acum nu te superi ca am zis asa, stiu ca tu nu ai timp nici sa respiri.
pisuc nici eu nu folosesc microunde si nici nu voi folosi vreodata
moulineta stiu ca incepanad cu 6 luni nu mai iau asa mult in greutate dar nu mai stiu exact cat trebuie minim sa ia. uite-te pe net sa vezi
toate mamicile.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bulina_mica spune:
Buna fetele!
Am intrat sa ne laudam ca avem si noi 2 dintisori. Au iesit deodata incisivii de jos, scandalul a fost mare dupa ce au iesit: plansete toata ziua, treziri din ora in ora noaptea, nemancat nimic numa laptic de la mami... dar n-a durat mult (2-3 zile) si ne-am revenit la programul nostru, mai putin cu papatul, care inca e mai putzin, cam jumate din cat manca
In rest despre noi tot cu bona 6 ore pe zi, cat merg eu la lucru... incercam sa ne acomodam....
Pup toti bebeii si mamicile
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
bulina_mica spune:
Apropo fetele stiti ce ne-a ajutat pe noi la dintzisori
e un medicament homeopat, se numeste Chamomilla CH9 de 3 ori pe si 3 bobitze la distantza de 20 de minute de masa
Am vazut ca postati meniul de bebei:
-dimineatza eternele fructe: mar+para+banana fara branza ca n-am avut
-la pranz : ficatzel + spanac + cartof (sa vedem)
- seara: i-am copt un dovleac de palcinta si o sa-l amestec cu iaurt
fug ca s-a trezit si vb singur
moulineta spune:
buna mamici,
ne-am intors de afara mai repede ca gaza asta mea nu mai vrea nani afara...se tot uita sa vada nu cumva sa ii scape ceva (daca i-as fi dat titi ar fi adormit dar eu nu pot in public)
acum doarme linistita scumpa de ea. Oricum am vazut ca mai bine se odihneste in casa!
Miki, Roxi multumesc de raspuns!
roxy_s spune:
strumphitza nu conteaza cand dai vigantolul. oricand poti sa i-l dai nu neaparat dupa masa. eu am facut asa o regula, in fiecare dimineata ii dau fierul si vigantolul.
miki are Andra dintoc? bravoooo....
lalely este adevarat ca biscuitii si cerealele nu au foarte multe 'chestii extraordinare' sa zicem asa, dar se dau pentru satietate mai mult si pentru faptul ca au multe fibre ceea ce este bine. poti sa-i dai, dupa parerea mea este mult mai bine sa-i dai fructele combinate cu biscuiti sau cereale sau branzica, sunt mai bune si mai satioase decat asa goale.
moulineta spune:
Strumph pune pozite cu Sophia cu parul motat!
Miki si eu astept sa ii creasca Mariei parul dar la ce ritm are mai am de asteptat! La botez abia a gasit preotul de unde sa ii taie putin!
roxy_s spune:
alexina acum ca a zis pediatra sa pape 180-200 gr trebuie sa si pape? daca atat ii trebuie ei, ce sa faci?
si Anastasia papa 150-170 gr fructe si legume, mai mult inca nu. dar ea se satura si nu mai cere san dupa. pot zice ca gata, am inlocuit mesele.
bine, dupa fructe la 1 ora cere san ca sa adoarma.
fetelor, sa va intreb ceva.... Anastasia a papat san azi dimineata la 4.30 apoi am dormit pana la 8.20 si pana la 9.45 cand a papat fructele cu cereale nu a mai cerut san, am incercat-o si nu a vrut, nu i-a trebuit. sa stea asa mult fara papa? in rest mananca la fel de bine doar ca nu mai cere san asa des.