Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Neatza!
Eu va dau langa cafea niste turta dulce!
Da Actank, ai dreptate.... cred ca suntem si obosite e si f cald afara pt anotimpul asta si organismul e sleit... teoreticar tb dsa papam ceva gen fructe si legume ca sa il revigoram si noi bagam prostii
... eu am incercat odata cand alaptam , aveam pofta de dulce si am papat banana si mi-a trecut....dar cine mai are puterea sa faca asta acum
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia SALUTARE FETELEEEEEEEEEEEEE DELIA aici sunt am in week-end pomana lui tata de 1 an ![]() si nu am timp de net fac bagaje fac pachete mai cumpar cate ceva sa duc si eu acasa la ai mei deci sunt in priza nu am deloc timp de net va simt lipsa rau de tot da asta e nu am ce face si eu m-am uitat la VOCEA ROMANIEI E MINUNAT CE VAD IMI PLACEEEEEEEEEEEE F MULTTTTTTTTT JURIUL E FENOMENAL MIKI am intrat special am vazut ca intrebai de muci pe noi ultimile 2 dati ne-au tinut 3 saptamani deci calm EU I-AM DAT VIGANTIL CATE O PICATURA IN FIECARE NARA DE 3 ORI PE ZI OLINTH CATE UN PUF DE 3 ORI PE ZI - e super bun si io-am cumpaqrat si capsule de INHALANT BABY - care il ajuta sa respireeeeeeeeeeee - si asta e mninunat ![]() |
cami, de vigantil n-am auzit..o fi vibrocil ?
cu olynth-ul n-am curaj, stiu ca e peste 2 ani..
am folosit si eu ca uleiuri volatile pulmex, dar putin ca se da tot peste 2 ani
![](bang.gif)
am intrerupt aerosolii ca banuiesc adernalina ca ar declansa avalansa asta de muci..sa vedem cum evolueaza..
orixcum azinoapte din 30 in 30 de minute am facut drumuri la ea, m-a zapacit de cap..sunt chiauna
![](bang.gif)
aaa si avem un zimtisor
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
catank..daca cereai si tu micul dejun ca sa umpli burta....nu cafea...eu nu consum cafea...eventual un pahar de cola proaspat desfacut si cu lamaie...
miki..felicitari pt primul "zimtisor"
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
miki1979 spune:
simona sa stii ca si andra de cand cu mucii si probabil dintucul nu mai papa, e de-o agitatie ce n-am pomenit..si eu sunt obisnuita cu duracelul de vblad..dar efectiv m-a inebunit, nu vrea nimic, nici in brate nici jos nici jucarii nici papa..
vlad face urat dar doar dimineata..azi a plans rau, il trimitea pe tacsu afara si inchidea usa sa ramana cu mine acasa..ieri imi lua fata in manutele lui si cu okii plini de lacrimi ma intreba disperat..mami, unde merge vladu ? mi s-a rupt sufletul iar aseara tot vorbea prin casa ca doamna e urata, e rea ca cearta copiii, ca ceaiul de la gradi e acru, ca mancarea nu e buna..nu stiu de unde le scoate, ca parca nu prea-l cred in stare sa faca astfel de aprecieri..
moulineta nici andra de la 6-7 luni n-a luat mult insa nu stiu exact, uite o sa o cantaresc azi si-ti spun..
fug ca am sedinta la gradi la 10 sper sa aflu de ce e rea doamna
ailed_dota spune:
simo, sa sti ca si Andra mea acum nu vrea decat laptic praf ca eu nu mai am bunatati ca tine...... si ea are un zimtisor
ce frumos ai zis Miki
, pupa pe Vlad de la mine
, ieri am vazut un pusti cam de varsta lui Vlad care ii organiza pe ceilalti copii...
si m-am gandit la el...
(2008)
ailed_dota spune:
miki, de abia astept sa vii inapoi de la sedintza... sunt convinsa ca vlad a gasit niste argumente mature ca sa te convinga... eu cred ca tb sa faci rost de un negociator profi sa-l convingi cu gradi ca e super tipu...
(2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimineata !
Ce faceti mamici cu pitici ? cam slaba activitate pe aici, doar cateva mamici care mai activeaza ca in rest
na ca deja mi-a sarit piscoata pe laptop, a inceput a mesteri nu ii mai ajunge mouse ul , ii trebuie laptop, si-a luat tastatura
de cum a supt stau si sterg dupa ea ca tot varsa laptic, in fiecare zi tre sa schimb lenjeria de la patut ca mi le boteaza cu iaurt de jucarii nu mai spun ca sterg la ele de stralucesc nu alta
dimineata sanii sunt plini si ea suge ca purcica si apoi varsa ce e prea mult
de cateva zile a inceput sa stea mai mult si mai bine in fundulet, daca nu se intinde dupa ceva in jurul ei sta si cate 2-3 min , dar daca se agata ca maimuta de tot ce prinde in jur, buf cu capu in toate directiile
dar las ca asa se invata nu ? aseara am ras vreo ora cu nick ca eu incercam sa ii arat cum sta fiica sa in fund si ea cadea in parti si eu o puneam la loc si ea buf iar si iar
e asa de scumpa , sta in fundulet, mai si rade si i se vad aia 2 dintoci de jos si cu parul zburlit in toate directiile e asa dulce
ca doar e a mea ce naiba !?
ieri i-am luat clamite de prins parul sa nu ii mai stea sculat parul mereu, sa incep sa o motez ca are un flec mai lung si mai des in varf si pe ala i-am pus clamite, doamne ce scumpa era
si radeam eu de una singura si a inceput si ea sa rada in hohote cand m-a vazut ca ma stric de ras
am scos-o la plimbare in rochita si ciorapei cu clamite, se uita lumea la ea si ii zambea si vorbea si ea se chicotea la ei
hai gata cu lauda, mai bine sa va intreb si eu cate ceva, nu numai pisuc sa fie cu intrebari dummy deci am si eu vreo 2, numa`
1. Cand le dati vigantolul , dupa masa, inainte? Eu i l-am dat dupa masa, acum 10 min dar daca imi mai vomita il scoate pe tot afara? deci care ar fi momentul cel mai bun sa i-l dau, tinand cont ca a mea mai mereu scoate ceva laptic afara, deci nu e "milk free" niciodata!?
2. ... am uitat cea de a 2 a intrebare ..off offf, grele batranetile ...amintirle ma chinuiesc
cand imi aduc aminte vin si va intreb
rad eu rad da nu-i a buna, sa uit de la mana pan` la gura, vorba aia
Ia sa iau o pauza poate imi revine memoria ?
Va pup si o zi buna
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Buna dimineata ! ![]() Ce faceti mamici cu pitici ? ![]() ![]() ![]() na ca deja mi-a sarit piscoata pe laptop, a inceput a mesteri ![]() ![]() ![]() de cum a supt stau si sterg dupa ea ca tot varsa laptic, in fiecare zi tre sa schimb lenjeria de la patut ca mi le boteaza cu iaurt ![]() ![]() ![]() de cateva zile a inceput sa stea mai mult si mai bine in fundulet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ieri i-am luat clamite de prins parul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hai gata cu lauda, mai bine sa va intreb si eu cate ceva, nu numai pisuc sa fie cu intrebari dummy ![]() ![]() ![]() 1. Cand le dati vigantolul , dupa masa, inainte? Eu i l-am dat dupa masa, acum 10 min dar daca imi mai vomita il scoate pe tot afara? deci care ar fi momentul cel mai bun sa i-l dau, tinand cont ca a mea mai mereu scoate ceva laptic afara, deci nu e "milk free" niciodata!? ![]() ![]() 2. ... am uitat cea de a 2 a intrebare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ia sa iau o pauza poate imi revine memoria ? ![]() Va pup si o zi buna ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
strumph, vigantolul inainte de somnic, dupa baita, dupa ce o imbrac dar inainte de papa..ii picur direct in gurita 2 picaturi..cica asa e cel mai bine ca altfel ramane pe lingurita..
si eu visez la clamite in parul andrei, dar mai trebuie sa astept
![](icon_smile_blush.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
aoleoooo... da pe unde sunteti mama draga ?
inteleg ca miki e la sedinta cu parintii, ailed calca rufe cu drag si spor, yasmi e pe la shopping, alexina desface valize, stefy cu treburi pe la munci, scrish pe la munte se rasfata, pisuc da papa la bb, roxy la plimbare , catank prin livada..... da restu`??? pe unde sunteti???????
hai ca nu v-am enumerat pe toate ca nu stiu care pe unde sunteti si ce mai faceti... eu va citesc sa stiti dar nu mai apuc sa scriu, ca oricum scriu mereu mult si prost si nici nu mai apucati sa cititi romanele mele plictisitoare
intrebarea cu nr2 tot nu mi-am adus-o aminte mai tre` sa iau o pauza cred
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
miki1979 spune:
ailed, m-am intors dupa cum vezi..am culcat-o si pe andra..n-am putut participa decat la prima parte ca a apucat-o chicoteala pe andra si nu se mai intelegeau acolo si a trebuit sa ies..
am aflat programul lor, fac o multime de activitati, au caietele speciale, activitati optionale care de fapt le face toata lumea, dans, engleza, etc..totul e gratuit la gradi asta de stat datorita primarului ca papa toti la masa, ca au invatat o poezioara, se pare ca vlad a omis sa-mi spuna
, cam care sunt activitatile ce le fac acum la grupa mica si ca toti sunt isteti foc ca deja le stiu ( sa numere, sa distinga culorile, sa coloreze, sa manance singuri )..
suna frumos din gura educatoarelor, sa vedem ce mai spune si inculpatul
madutza, l-ai dus pe cristi ? sau a racit ?