FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ionela73 spune:
As fi vrut sa ne scrie pe forum mai multe fete care au facut FIV, ca din cate am inteles ati fost mai multe in lot. Cameline incearca sa stai mai mult in pat, cateva zile. Sa ne spuneti cum va simtiti ce simptome aveti. Eu acum ard de nerabdare sa incep si totodata mi-e frica. bafta fetelor, trebuie sa fie un beta mare ca sa incurajati fricosii ca mine.
Tina tu ce tratament ai acum?
Ivanova cum te mai simti?
Daciana ce ai mai facut?
tina_ spune:
Eu am terminat aseara folia de ac. Domna Ciontu a zis sa o sun cand imi vine ciclu si apoi imi comunica tratamentul. De data asta eu nu o sa mai fac stimulare pt ca mai am 5 embrioni congelati, deci o sa fac numai tratament de intretinere a uterului, asa banuiesc. Oricum o sa fim in lotul din decembrie ionela. Si sper ca Mos Craciun sa ne aduca si noua cadoul mult dorit.
ionela73 spune:
da, asa sa fie, ar fi cel mai frumos cadou. Stii cu aproximatie cand va fi in decembrie?
cameline spune:
Ionela draga, de simtit ma simt ok,simptomele apar tarziu, la mine la extrauterina au aparut dupa ce mi-am facut testul si a iesit pozitiv.Sigur ca am vrea simptome din prima zi ca sa ne linistim, dar nu sunt.Mai apare cate ceva, vag, mai mult prin autosugestie.
ionela73 spune:
Ma rog pentru voi sa fie bine. Azi am vorbit cu d-na dr Ciontu si inca nu stia programul meu dar ca transferul va fi undeva intre 15-18 decembrie. ma si bucura si ma si supara asta. Ma supara ca in 17 e cheful firmei si nu stiu cum sa fac sa-l tin pe sot departe de chef ( noi lucram impreuna)si ma bucura ca tot de atuncio suntem liberi pana in ianuarie si asta inseamna ca pot sta acasa.
Asa ca.... vom vedea ce o sa fie.
Pana atunci o sa ma bucur pentru rezulatatele voastre, stati cuminti.
IVANOVAAMA spune:
Buna fetelor,
deocamdata sunt cam confuza si nu stiu in parte o sa o iau. Nu stiu daca sa mai incerca anul asta pentru ca nu am prea avut noroc. Oricum o sa mai vorbesc si d-na dr. Ciontu sa vedem ce mai zice.
Va doresc mare, mare reusita Cameline si Diana, sa va dea Dumnezeu noroc sa deveniti mamici.
Iar noi celelalte "doritoare" sa speram ca o sa reusim si noi cat mai curand.
Imi face placere sa citesc vesti despre voi si sper sa ne auzim cu bine si poate, totusi, Mosul Craciun de anul asta va fi mai darnic si cu noi.
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune!
ionela73 spune:
Felicitari, realizari pe plan profesional acum urmeaza si pe plan personal. Sa dea Domnul
cameline spune:
Sunt exact in zilele in care trebuie sa-mi vina menstruatia, burtica ma doare putin. Sper sa nu vina.Nu sunt foarte stresata pt ca stiu ca si data trecuta la extrauterina am avut aceleasi simptome.Ieri am avut o raza de bucurie pt ca mi s-au infundat urechile.Singura data in viata mea in care am simtit la fel a fost cand am fost gravida.Nici nu indraznesc sa ma bucur pe deplin.Mama mea imi spune ca la ea era intotdeauna primul semn ca e gravida, infundarea urechilor.Ca sa vezi..