FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Bravo, tu ai reactii cu care sa poti compara. cand trebuie sa faci Beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

multumesc fetelor, vai ce bine ar fi sa nu fie doar o iluzie fabricata de creierul meu stresat. beta il voi face vineri in 18.11.2011.

Mergi la inceput

Fetele, cum v-ati simtit azi??? cumintele pana la beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

Buna fetelor ,eu sunt bine,operatia a fost un succes(acum am un uter cu o singura cavitate)dar si pretul a fost pe masura;
-in decembrie voi merge la control si voi primi cd-ul cu operatia.

Cameline,dialta -sa stiti ca aceleasi senzatii le-am avut si eu ,simteam o durere usoara pe partea stanga(pt ca acolo au fost pusi embrionii),ma durea spatele,mai aveam senzatia de dilatare ca si cum ceva isi face loc si incearca sa largeasca spatiul...e greu sa descrii in cuvinte dar cele care ati mai facut fiv stiti la ce ma refer.
Sincer eu cred ca e de bine daca simtiti ceva,orice,e semn ca ati fost alese de copilasi....
Dumnezeu sa fie alaturi de voi!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Diana, hai sa te binedispun cu durerile noastre.Colega mea de birou a avut dureri ca de ciclu pana dupa 4 sapt de sarcina si acum are o printesa de 2 ani. Nepoata mea are acum 8 sapt de sarcina, m-a stresat o luna cu durerile ei ca de ciclu si cu frica ca vine si azi a avut beta-hcg-ul 33.000.Asa ca hai sa ne bucuram ca ne doare, sa ne rugam, sa avem incredere in puiutii nostri si sa speram ca totul va fi bine.Si mie mi-e si frica sa ma duc la wc, sa ma uit la hartie, dar trebuie sa depasim asta ca mai avem drum lung pana la certitudine. Sa ne ajute Dumnezeu!!

Mergi la inceput

Nu stiu cum rezistati voi, dar eu am mai mari emotii pentru voi, parca nu mai trece timpul.Tot la pat stati?

Mergi la inceput

Diana, ma bucur ca te-ai mai linistit, ce sa facem, indiferent cat de mare e stresul trebuie sa trecem prin asta.
Ionela, eu de marti am mers zilnic 3-4 ore la birou.Am mai scris, eu sunt la a 6-a asteptare(3 inseminari + al 3-lea fiv)si nu mai rezist tot acasa in pat.Am un servici unde stau si daca simteam nevoia puteam sa ma intind putin.In rest acasa am stat cat am putut pe pat.Acum pana luni dimineata stau in pat.
Va pup

Mergi la inceput

Am primit schema de tratament. O sa incep din 20 noiembrie cu Gonapeptyl o jumatate de fiola pe zi. Ajutati-ma la ce farmacie gasesc? Se dau cumva si compensat?

Mergi la inceput

Gonapeptyl eu am facut comanda la farm Help net de pe gh.lazar, peste drum de billa.In 2 zile le-am avut. SUCCES!!

Mergi la inceput

multumesc. Din ce stii se pot da si compensat?

Mergi la inceput