FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 11
cameline spune:
am inteles ca ar fi pe lista de compensate , dar cu niste conditii mai speciale. nu cunosc amanunte, eu le-am cumparat la pret intreg
ionela73 spune:
Ai avut jumatate de fiola pe zi? ca mie daca ar fi asa mi-ar ajunge 7 fiole.Am facut si eu tot asa comanda la Help net
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Eu am facut Fiv la Gynera in Bucuresti , pe data de 8 noiembrie am aflat rezultatul la Bhcg 130,8 , va doresc mult succes celor care lucrati la acest ''proiect'' , fiti foarte optimiste , nu da-ti atentie la orice simptom si rugati-va mult la Bunul Dumnezeu care nu ne lasa niciodata .
Va pup si o sa va urmaresc in continuare sa va vad pe toate cu beta mare.
Laura
ionela73 spune:
Multumim Laura. Stiu ca ai reusit ca am urmarit si eu topicul vostru, te-am si felicitat. Sa te ajute D-zeu pana la nastere.
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameline Multumim Laura. Tu ai avut ceva simptome? si de cand? |
Sanii m-au durut din primul moment de la Et destul de tare si ii simteam tensionati iar cu o zi inainte de beta am sangerat 2 picaturi maronii , ceva deschis la culoare , dar stiti cum este ... fiecare organism reactioneaza in felul lui .
Va doresc mult succes
Laura 5+
catalina2307 spune:
Fetelor vin la voi cu o mare rugaminte. Cand aveti vreme poate aruncati un ochi aici.Orice ajutor, cat de mic, conteaza pentru acest suflet mic si nevinovat!
Vladut vrea sa traiasca