FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 12
ionela73 spune:
Nu cred ca sunt in stare sa le fac singura. Prima o sa fie duminica viitoare, o sa rog o prietena sa mi-o faca si apoi vad daca pot si eu singura. Cum va mai simtiti azi?
cameline spune:
Ionela, sigur vei putea sa le faci singura, ca nu e mare lucru.Eu nici nu am curajul sa ma gandesc cum ma simt, pentru ca toate pot fi de la tratamentul de sustinere.De dimineata mi-a fost putin greata, sanii ma ustura putin cand se freaca tricoul de ei si parca din cand in cand ma ia o ameteala usoara cu infundat de urechi.Nici nu am curaj sa ma bucur.
dialta spune:
Buna seara,
Am hotarat sa nu mai intru pe forum. Am suparat fara sa vreau pe cineva si nu voiam asta. Imi cer scuze si pe aceasta cale. Am sters toate mesajele la care am avut acces.
Va doresc tututor bafta multa in continuare,
dialta
cameline spune:
Vai Diana, eu te-am suparat?Daca da, spune-mi, te rog cu ce ca nu imi dau seama.Fetelor, voi va dati seama de ce ne-a parasit Diana?Mie sincer imi pare rau.
ionela73 spune:
Diana ce s-a intamplat? pe cine ai suparat? entru mine chiar ai fost si esti un ajutor, ca si Cameline de altfel. Astept sa ne spui cel putin rezultatul.
ionela73 spune:
Cameline? cum te mai simti? ai inceput lucrul sau esti tot acasa?
Tina tu faci in decembrie?
cameline spune:
Ionela, da, am inceput lucrul.Am o greata aproape continua si dureri ca la ciclu tot asa. Mi-e frica sa nu fie toate astea de la tratamentul de sustinere.Din cand in cand ma mai inteapa si in sani.
ionela73 spune:
Am mai citit de fete care au avutt dureri si erau insarcinate, asa ca poate e de bine. Explica-mi si mie te rog cum se fac injectiile? se tine seringa dreapta, aplecata etc, eu fac doar jumatate de Gonapeptyl, cealalta jumatate a doua zi. Multumesc
cameline spune:
Seringa se tine inclinata la 45 grade.Cu mana stanga te prinzi de burta sa faci un pliu in care bagi acul in unghi de 45, la 4-5 cm de buric incepi dintr-o parte si ajungi in cealalta.Distanta intre intepaturi cam de 2 cm.Cand ai ajuns in partea cealalta o iei de la inceput intre primele intepaturi.Eu asa am facut.