FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Multumesc. O sa incerc duminica e prima injectie. Din cate vad noi doua am mai ramas aici ca sa vorbim, imi pare rau de Diana, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Da din pacate doar noi doua.Eu voi intra zilnic sa vad daca ni se mai alatura cineva.

Mergi la inceput

Fetelor, va rog ajutati-ma.Sunt a 7-a zi dupa ET, mi-e greata aproape non-stop, ma doare burta ca la ciclu si din cand in cand ma impunge in sani. Sa fie de la tratamentul de sustinere sau de la bebe. Voi ce credeti?Ati mai avut careva asa?De abia vineri imi fac beta.Multumesc

Mergi la inceput

la intrebarea ta nu pot sa-ti raspund, dar tu cand luai AC aveai simptome de greata?

Mergi la inceput

asa greata nu imi amintesc sa mai fii avut.trebuie sa am rabdare pana vineri, ca vad ca o iau razna.

Mergi la inceput

Rabdare, rabdare mai e un pic. S-a dus greata cred ca era ceva de la fiere ca ma durea si foarte rau intr-o parte. Acum nu mai ma doare, sper sa fie asa. Ai inceput munca? Poate asa mai uiti de ca mai e un pic pana vineri.

Mergi la inceput

Incerc sa ma stapanesc pana vineri.Sper ca toate sa nu fie in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Buna fetelor , mie din pacate nu mi-a reusit nici de data asta . Am suferit enorm . Incerc sa imi revin , plang numai cand ma gandesc si cand se aduce vorba despre bebelusi. Offf , foarte greu. Acum dupa atatea incercari, abea acumaaaaaa mi-a dat sa fac niste analize si daca stie cineva pentru ce se fac analizele astea, ca costa enorm ,

Antitrombina III

Proteina C,

Proteina S

Mutatia factorului V Leiden

Mutatia protombinica II

Profil trombofilie ereditara I

Mutatia MTHFR {mutatii C677T ,A1298C
* fiihomocisteina

anticorpi nucleari

Astea sunt analizele , stie cineva astea pentru ce se fac ???

Va pup si va doresc succes la toate fetele

Mergi la inceput

Buna Mirela, sunt teste de coagulare.Defecte ale coagularii sangelui pot fi cauza de avort spontan, sarcini oprite in evolutie.Tu cate incercari ai si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Cameline, de 5 ori am incercat la Szeget. Sunt foarte necajita , nici nu m-am gandit ca nu reusesc de data asta , la atatea incercari...parca nu mai am putere. Acum incerc sa ma linistesc si sa depasesc ce este greu

Mergi la inceput