FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Dragele mele,

sunt cam ravasita. De data asta cand aveam sperante mari nu am mai ajuns sa fac nimic. Au aparut niste probleme si nu am mai facut nimic. Ramane pentru viitor, dar, deoarece anul asta nu a fost prea fast pentru mine, nu stiu daca sa mai incerc si in decembrie sau sa las pentru la anul. Mai vorbesc si cu cei de acolo.
Va doresc succes celor care ati facut ET si sa va ajute Dumnezeu sa reusiti. Cred ca orice am face noi, oricum am sta, oricum ne-am proteja daca e sa fie este, daca nu nu. Nu stiu ce sa mai zic si eu caci sunt cam suparat.
Va pup pe toate si va astept cu vesti care de care mai bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Cameline, Diana ma bucur pentru voi. Acum aveti rabdare stati linistite si sa dea D-zeu sa fie la final totul bine. Cand trebuie sa faceti testele? Sa mai intrati sa spuneti cum va simtiti.
Ivanova imi pare rau de tine, sper sa fii in regula.
Din cate vad eu am ramas singura, sper sa fiu in regula si sa pot face in decembrie.
Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Fetelor, asa ca o curiozitate, voua care ati fost pacientele d-nei dr. Stelea v-a facut dumneaei transferul sau domnul profesor?
Fiti tari si mai intrati sa ne dati vesti din cand in cand si apoi marea veste finala.

Mergi la inceput

da, cam asta ar fi urmat sa fie si intrebarea mea. Cine v-a facut punctia si transferul?
Si mai am ceva. Eu acum sunt pe AC o sa ma sune d-na dr. Ciontu cand sa le intrerup si sa-mi spuna ce fac in continuare? Pe voi cat v-a dus tratamentul? fara punctie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Si punctia si ET le-a facut prof.Giatras, d-na dr.Stelea a tinut doar ecograful.La voi nu a fost asa?

Mergi la inceput

pai la mine acum urmeaza de asta intrebam.Un pret estimativ la tratament ai?

Mergi la inceput

Pretul tratamentului e variabil, aproximativ 1000 euro, in functie de schema care o primesti.Cel mai scump e daca ai doze mari de Menopur, celelalte sunt mai ieftine, gen Gonapepthyl, Climen, Utrogestan, Pregnyl.Cam astea sunt in diferite combinatii de la o persoana la alta.

Mergi la inceput

Multumesc frumos, sper sa am cat mai putin

Mergi la inceput

Multumesc pentr raspunsuri, stai linistita si totul o sa fie bine

Mergi la inceput

Diana, multumesc, asemenea.Fetelor, eu am fost dupa-masa vreo 3 ore la birou fiindca simteam ca innebunesc daca mai stau in pat.Sunt dupa 3 inseminari si al 3-lea fiv, urasc astea 12 zile de asteptare si la servici nu fac altceva decat bag pe calculator niste date.Voi sa nu faceti ca mine. Eu vreau de data asta sa las lucrurile sa curga de la sine, nu mai fortez nimic, stau cate 2 ore in pat dupa fiecare tura de ovule si in rest imi vad de ale mele, fara eforturi bineinteles.Sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput