FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 7
ionela73 spune:
bafta Dialta si daca mai este si altcineva. Multumesc Cameline de raspuns, frumos din partea lor ca nu ne dau afara ( glumeam). Eu am mai facut anestezii la niste operatii si de asta vroiam sa stiu, durata si costuri etc. la histerosalpincografie mi-au cerut parca 100 de euro anestezia generala si nu am facut. De asta am intrebat.
De la cele care au punctia asteptam vesti, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
ionela73 spune:
am si eu intrebare pentru cele acre ati luat anticonceptionale. Eu am incept sa le iau din Z2 si am avut o menstruatie plina de cheaguri , mai lunga un pic si cu ceva dureri de mijloc. Imi cer scuze ca va stresez cu intrebarile mele dar de acum incolo o sa tot am.
Multumesc pentru raspuns.
ionela73 spune:
Multumesc de raspuns. Acum nu mai sun ca mi-a trecut, mersi de raspuns. sunt sigura ca o sa-i stresez cu intrebarile mele pe cei de la clinica, dar asta e, vorba ta, sufli si-n iaurt. Cum a fost azi la punctie, Diana? Cameline, Ivanova voi cand faceti?
tina_ spune:
bafta dialta. sa dea Dumnezeu sa fie bine pt ca numai de El tine de acum incolo.
eu am avut 2 FIV-uri la athena ambele nereusite si sincera sa fiu eram putin suparata, ma gandeam tot timpul de ce mi se intampla mie toate astea.
acum ma pregatesc pt a treia incercare, tot la athena, dupa ce intre timp am mers si la alte clinici. Toti medicii mi-au spus ca a fost perfect totul, tratament, recoltare, transfer, dar ei pot sa-mi dea si 99% sanse, numai Dumnezeu mi le da 100%. Asa ca nu ne ramane altceva de facut decat sa ne rugam sa fie bine! Bafta multa si sa venim toate numai cu teste pozitive!
ionela73 spune:
Ma bucur pentru tine Diana. La mine e clar ICSI, pentru ca sotul are probleme, de fapt la noi el a fost o problema si apoi eu . Astept sa-mi spui cum a fost la transfer. Sa dea D-zeu sa fie totul asa cum iti doresti.
Tina ma bucur pentru tine ca te-ai hotarat din nou, bafta multa.
Cameline? Daciana? Ivanova? voi nu mai spuneti nimic?
tina_ spune:
Eu am stat in pat numai cateva zile, dar de data asta 10 zile pana fac testul nu o sa ma mai misc, o sa ma leg de pat...:) Data trecuta am facut ET vineri si marti am mers la serviciu si stau si ma gandesc ca poate asta a fost unul din motivele pt care nu a reusit, asa ca acum voi sta cel putin o saptamana. Am o prietena care a fcut FIV la bucuresti si a stat 2 ore cu picioarele mai sus decat restul corpului si o saptamana la pat, acolo asa le-a spus, acum nu stiu ce sa mai cred.
Doamna doctor Stelea ne-a spus ca nu are importanta, ca daca se fixeaza nu mai pleaca...:)
cameline spune:
Ciao fetele, am avut si eu azi la 11,30-12,00 embriotransferul. Am fost putin necajita ca au rezistat numai 2 embrioni pana la ET, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa se prinda macar unul.Acum trebuie sa avem rabdare 12 zile.Dumnezeu sa ne ajute!!!
ionela73 spune:
Bafta Cameline, daca D-zeu vrea sunt suficienti si doi. Sa stai acum linistita si sa fie totul bine. Mai asteptam sa ne scrii, cum te simti.
cameline spune:
ma simt bine, doar ca e prima data cand m-a durut putin manevra si am un disconfort ca la ciclu in uter si prin jur.