FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Hei!!!nu mai e nimeni pe aici?Toata lumea a disparut?Eu sunt la jumatatea injectiilor?Cine vine din urma?Haideti fetelor, stiu ca afara e o vreme de-ti vine sa pleci pe luna,dar la noi in suflet trebuie sa fie frumos.Va astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Hai ca suntem si noi pe-aici!!!
Astept sa treaca timpul sa ajung o data la Timisoara sa vad ce hotarare o sa se ia. Dupa primul esec, parca sunt putin mai linistita sau asa as vrea sa fiu. Sunt si pe-acasa destule treburi de facut si as vrea sa le cam termin pana ajung la Timisoara. Poate de data asta ne ajuta si noua Dumnezeu.
VA pup pe toate si mai vorbim !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

buna, Toate 3 FIV le-ai facut la ATENA ??/ Eu nu am incredere aici , eu merg in Ungaria si pot sa spun ca sunt minunati toti de acolo si cum se comporta cu tine .Tratamentul de unde il cumperi ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Eu am avut 17 , si nu a fost nici o problema , mi-a spus d-na Doctor , dar eu am facut in Ungaria FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

In weekendul asta s-ar putea sa ma cheme si pe mine sa ma vada domnul profesor, si se hotaraste ce este de facut. Mirela de ce spui ca nu esti multumita de cei de la Athena??? ai avut probleme cu ei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

MIRELA ce probleme ai avut cu cei de la Athena?
IONELA succes la consultatie!!!
DIANA, CAMELIA salutari!!!

Mergi la inceput

salutare fetelor!!! eu azi mi-am facut a 12-a injectie. am emotii pt primul control sa vad cati foliculi sunt si cat e endometrul. asta va fi probabil in week end.sunt deja multe injectii si m-a cam durut, dar nu-i nimic sa doara tot, numai sa vina bebele meu. va pup

Mergi la inceput

Ma bucur pentru voi ca sunteti puternice si va faceti singure injectia. Eu nu stiu daca as reusi. Sper doar sa zica ca e in regula si pot sa in cep tratamentul, ca vad eu cine mi le face. va doresc bafta.

Mergi la inceput

ciao fetele, eu mai am 2 injectii si o sun pe d-na dr Stelea sa stabilim ziua primului control.De abia astept, dar am si emotii mari.La celelalte 2 fiv-uri am tot avut 3, respectiv 4 foliculi din care au rezultat 2, respectiv 3 embrioni, sper sa am si acum macar tot asa.

Mergi la inceput

eu am programare la dpmnul profesor sambata la 13,15, daca ajunge cu greva din grecia. mai e cineva atunci? poate ne intalnim. Succes in continuare

Mergi la inceput