FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Diana, linistita poti sa o pui de dimineata pana la pranz intr-o gentuta frigorifica cu o baterie inghetata bine sau chiar doar intr-o punguta cu bateria la un loc.Eu de aceea am ales momentul de facut seara pt ca dimineata si la pranz sunt in locuri diferite la ore diferite.Ai grija sa nu stea in lumina directa seringa, sa fie punga inchisa la culoare, asa am citit pe un prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialta spune:

Draga Cameline, multumesc mult pentru informatii. Acuma de-abia astept sa incep.
ana

Mergi la inceput

Ionela draga,
acuma am citit mesajul tau. Imi pare foarte rau... Sigur se poate face ceva, dar din pacate nu am citit destule despre asta. Pe un alt forum citisem parca despre niste preparate din plante care ajuta, dar nu am retinut ce si cum. O sa ma interesez si daca gasesc, iti scriu. Ai incredere ca totul se va rezolva cumva.
Pupici,
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Ionela,dr ti-a spus ca nu incearca nimic la valoarea asta? Sau tu esti dezamagita si disperi acum? Sa stii ca pe alte forumuri am vazut fete care au reusit cu FSH mare. Fii optimista, ai incredere in dr tau si mergi inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Di, intr-adevar mergeam cu o geanta frigorifica dupa noi, mai ales ca era prin luna iunie si erau niste calduri groaznice. Acum este mai racoare. Iar la serviciu o tineam in alt birou la frigider. Dar5 si mie mi-a zis d-na dr. Ciontu sa o fac intre orele 12 - 13, nu am ales eu ora la care sa o fac. Asta este partea mai incomoda ca la acea ora suntem la serviciu, dar trecem noi si peste asta.
Ionela, are dreptate cameline - doctorii ce spun despre fsh-ul tau?
Parerea lor e cea mai avizata.
Eu am rugat pe cineva sa-mi cumpere de la Timisoara injectiile de Gonapeptyl - pentru ca la noi nu se gasesc si acum astept sa le primesc in cateva zile.
Va pup pe toate si sa speram ca va fi bine totul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Pai doctorul imi spune ca nu pot sa fac la valoarea asta. D-na Dr. Ciontu, dansei ii transmit in fiecare luna FSH si-mi zice ca nu se poate. Ati mai facut careva cu valoare mai mare?

Mergi la inceput

Buna doamnelor

sunt very happy, desi imi tremura putin mana la inceput, injectia a decurs usor si lin, nu mai am nici o frica. Multumesc pt. incurajari.

Ivanovaama - pe mine d-na Stelea m-a trimis la farmacia HelpNet de pe strada Astrilor nr. 20-26. Pentru cine e din Timisoara, e in fata Scolii (cred ca e gen.30) din Soarelui - stiu ca mergeam la inot, aveau un bazin frumos acolo. Aveau acolo acum 2 zile cand le-am cumparat eu. Daca nu sunt, se pot comanda si a doua zi ti le aduc. Au si numar de telefon, eu il gasisem la o simpla cautare pe google, pe site-ul HelpNet au ceva de genul localizare magazine si daca stii adresa, e simplu. Daca ai nevoie de orice, te rog spune-mi, poate pot sa te ajut.

Va pup si va doresc duminica placuta,
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Draga Diana esti tare draguta. Deja mi-au fost cumparate injectiile si astept sa le primesc marti. Oricum iti multumesc tare mult pentru intentii. Astept si eu cu curiozitate sa vad cand ma mai cheama la Timisoara.
Ionela, despre FSH nu stiu ce sa zic. Am cautat si prin analizele mele, dar nu am gasit decat unele mai vechi. Din cauza ca eu nu mai asteptam dupa rezultate si mi le lua d-na dr. Ciontu si ma suna sa-mi spuna cum sa iau tratamentul in fucntie de rezultate nu mai stiu ce-am facut cu ele - ori au ramas pe-acolo, ori le-am zapacit.
Parca incep sa nu mai am rabdare sa vad ce o sa mi se spuna si mie exact.
Vad ca numai noi 4 mai suntem in forta pe-aci pe forum.
Va pup pe toate - Diana, Ionela, Camelia si va doresc o saptamana frumoasa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Se pare ca mai am o sansa trebuie sa ma vada domnul profesor cand vine, daca restul Ovare, endometru sunt in regula cred ca merge si cu FSH mai mare, sper.......

Mergi la inceput

Draga Ionela

ma bucur tare mult pt. tine, tin pumnii si ma rog pt. tine sa fie bine

ana

Mergi la inceput